הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. KirkH Member

זה שטויות במיץ.

מה זה מכיר? אפשר לחשוב שיש לו איזה מובים מיוחדים ושמישהו מתכונן לכל שחקן באופן ספציפי. הוא חלוץ שבא מהאגפים ומאחורנית ואת זה יודעים אפילו בצוות העלוב של הנבחרת הישראלית.

2. KirkH Member

פשש, איזו הפתעה - שאני אספר לך את מי אוהדי צ'לסי בפורומים השונים היו רוצים לראות או שאתה משלים לבד את התמונה?

3. Claret&Blue Member

מה אבל זיו הכיר את ג'רארד בגלל זה הוא נוטרל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    למרות שניוג'נט בהחלט היה יכול להיות אופציה טובה מהספסל, זה לא אחד השיקולים להרכיב אותו.

4. Red Left Winger Member

ההערה על זיו הייתה כמובן צינית.
    אני פשוט מנסה להראות את הפחדנות וההשתפנות של מקלארן.
    הבנאדם פשוט מעריך פירסום ומוכרות עולמית של שחקנים ולא את היכולת שלהם.
    למה דפו היה זה שהחליף את ג'ונסון, למה למפרד קיבל 90 דקות למרות שהיה זוועתי, למה הוא לא פתח עם מיקה ריצ'ארדס?

5. Claret&Blue Member

דפו במקום ג'ונסון על פניו לא חילוף כזה רע, פשוט צפוי מדי. מיקה ריצ'ארדס היה כשיר ל-90 דקות ד"א?

6. Red Left Winger Member

גם אם הוא היה כשיר רק למחצית, כל זאת בתנאי שהוא היה צריך לרוץ ללא הפסקה בגלל מתפרצות מהאגף של היריבה.
    ישראל לא סיפקה את המטרד הזה. ריצ'ארדס יכל אתמול להחזיק גם 150 דקות אם הוא היה עולה בהרכב...

7. KirkH Member

נחמד שאתה מסיק את זה על סמך מידע מבוסס...

מיקה ריצ'ארדס לא היה כשיר לפתוח ולשחק 90 דקות ולעשות חילוף של מגן במגן על רקע טקטי זה החילוף הכי מיותר בעולם הכדורגל אחרי חילוף של שוער בשוער.

8. Fortyniner Member

נכון נכון, ובזכות החילוף הזה הטמטום של מקלרן שבר שיאים חדשים... אני אומר שצריך לבדוק את העניין הזה של לאמפרד על הספסל, כמה שזה נראה מתבקש, קשה לתאר את הרכב הנבחרת בלי פרנקי. אולי באיזה משחק ידידות, או מול אנדורה... אבל זה לא יהווה אינדיקציה שם כל כך...

מי שם כסף שהוא פותח עם אותו הרכב מול אנדורה ?

9. KirkH Member

אין סיכוי. הוא צריך להוריד את התקשורת מהגב שלו ואין הזדמנות יותר טובה מהמשחק מול אנדורה כדי להשתיק את העיתונאים ולעשות מה שהם רוצים.

אבל אני מוכן לשים כסף שהוא פותח עם אותה שיטת משחק ועם הצמד למפארד את ג'רארד בהרכב במשחק שאחרי אנדורה.

10. Dimitar Berbatov Member

איז שינויים גדולים הוא כבר יכול לעשות? אולי דפו יפתח במקום ג'ונסון או שריצ'ארדס יפתח במקום קארגר או פיל נוויל. אין לו הרבה אפשרויות לשינוי.
    כמו שאמרת, בטוח שהוא יפתח עם ג'רארד ולאמפרד בהרכב למרות שהם היו חלשים מאוד בשבת. גם האגריבס הוא באנקר בהרכב לצידו של לאמפרד בקישור האחורי. גם לנון בטח יפתח אחרי שהיה טוב נגד ישראל.
    מה שאומר ששינוים גדולים לא יהיו בהרכב לקראת אנדורה

11. לא מצאתי כינוי Member

את האמת, גם אין סיבה רצינית לעשות שינויים מול חוטבי העצים מאנדורה. אפילו בכושרה הנוכחי היום אנגליה לא תתקשה לנצח את אנדורה בקלילות, גם אם ג'רארד ולאמפרד יהיו ביחד בהרכב. אבל לגבי המשחקים הבאים? אין בכלל ספק. מקלארן צריך ביצים (שאין לו) כדי להוריד את אחד מהשניים לספסל. אני אישית גם הייתי נותן לקראת המשחקים הבאים, אחרי שיחזור מהפציעה, לדארן בנט את מקום החלוץ ליד רוני. לטעמי הוא כרגע יותר מתאים מג'ונסון.

12. raanana4ever Member

מקלארן ממשיך להתראיין ואומר פעם אחר פעם כמה שהוא מרוצה מהיכולת ושהוא בטוח שאם אנגליה ימשיכו לשחק ככה הנצחונות יגיעו, הוא מגבה את זה באחוזי החזקה בכדור ושאר נתונים יבשים. מישהו צריך לתת לו בעיטה ולהכניס לו לראש שאנגליה שיחקו חרא ולא רק נגד ישראל, ושאם אנגליה אכן תמשיך ככה, כמו שהוא מקווה, למקדוניה יהיו סיכויים יותר גבוהים לעלות ליורו.
    אחד הדברים שיותר מעצבנים אותי אצל מאמנים זה כאלה שלא כנים עם עצמם ועם האוהדים.

נערך לאחרונה ב: ‏26/3/07
  13. Christian Dailly Member

לפי מה שהבנתי,המשחק הראשון של אנגליה בוומבלי יהיה נגד נבחרת ברזיל במשחק ידידות.

14. קינג לדלי Member

מתחת לפני השטח יש יחסים לא טובים בין מקלארן לוונבלס.
    וונבלס כנראה טוען שמקלארן לא מתייחס לרעיונות שלו ושבדרך הזאת הוא מיותר.
    הרבה היו רוצים לראות את וונבלס מאמן,אבל אחרי שקראתי מאמר שלו תחת הכותרת " קראגר יכול להיות המקללה של אנגליה בקישור " אני הייתי חושש...למרות שהכל עדיף על כרוב אדום.

מחר אשלי קול וריצ'רדס פותחים ודפו כנראה יפתח במקום ג'ונסון.
    השילוב של ג'רארד ולמפארד ישאר וכמובן יצליח מול עמישב פ"ת.

אגב,מקלארן שבר את השיא של קיגאן והפך לבעל אחוזי ההצלחה הגרועים ביותר בתולדות הנבחרת.
    השניים עם האחוזים הטובים ביותר הם סר אלף ראמזי (אלוף העולם) ותתפלאו,גלן הודל האיש והאגדה.

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה לך ולעמישב מלבד המוצא?
    ונבלס לא הפיתרון, לא עשה שום דבר ראוי מאז אותו יורו מפוספס, צריך דם חדש וזה חייב להיות מאמן מוכח ברמה גבוהה. הלוואי ומוריניו יעזוב את הגשר לטובת האריות.