הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. SZC Member

מסכים איתך במאת האחוזים בסוגיית האגף השמאלי כשלנון לא קיבל גיבוי בהתקפה מקראגר. זה היה ידוע מראש שקראגר לא מגן, בטח שלא מגן שמאלי ויהיה ליקוי בהתקפה.
    אני לא מבין את מקלארן שלא בחר להציב את גארת' בארי בעמדת במגן שמאלי, אמנם בוילה הוא לא משחק כמגן, אבל אולי במחצית, כאשר רואים בבירור את היכולת הדלה של קראגר בהתקפה ואנגליה חייבת ניצחון, אז למה לא ללכת על התקפה ועל כל הקופה. אגף ימין של ישראל היה החלש ביותר, שפונגין מגן טוב אבל צעיר מדי ובן שושן היה החלש ביותר בנבחרת ישראל.
    שילוב של גארת' בארי ולנון בשמאל היה יכול להיות מה שינצח את ישראל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/3/07
  2. AW forever Member

:aaarofl:

אני הייתי בטוח שריצ'ארדס פצוע. לשחק עם קשר אחורי ליד ג'רארד ולאמפרד ושני מגינים לא תוקפים מול נבחרת ישראל, זה באמת עצוב.

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מגנים לא תוקפים אלה? הם היו עם ישראל בכלל, שיחקנו 9 על 13...

קראגר מסכן, שיחק לא בעמדה שלו ונראה כמו דג לחוץ לאקווריום, האשמה היא לא בו אלא רק בכרובית הזאת מק'לארן. הבנאדם בכלל בלם וחסר כל כישורים התקפיים, ובנוסף ימני ברגל. מילא היית שם אותו כמגן ימני, שישחק לפחות עם הרגל החזקה, אבל כמגן שמאלי? באותה מידה היה אפשר לשים אותו בשער, אין לי שום תלונות לג'יימי.

פיל נוויל לעומת זאת הוא חתיכת בזיון מהלך, אבל יודעים מה, גם אליו אין לי תלונות, זה מה שהוא יודע וזה מה שהוא שווה. אשמתו שמק'לארן עיוור למציאות ולא מודע לזה? אם היו אומרים לי לבוא ולפתוח בהרכב של אנגליה ככה סתם גם אני הייתי בא...

המאמן הזה הרג אותנו עם ההצבות התמוהות האלה, קראגר בשמאל של ההגנה, לנון בשמאל של הקישור, ג'רארד בימין, לשלושתם היה מאוד לא נוח, מה שגרם להם לצאת מהעמדות שלהם ולכל המשחק שלנו להיראות מסורבל ומפוזר. עדיף חבורה מוכשרת פחות אך מאוזנת עם שחקנים בעמדות הטבעיות שלהם מאשר הרכב מוכשר אבל חסר כל התאמה טקטית למערך.

הביתה כרוב, הרגת אותנו

4. Wave Member

אהא, לדלי קינג גם יותר טוב מג'ון טרי נכון ?

5. raanana4ever Member

מקלארן גם עשה עוול רציני ללנון. בכורה שלו בהרכב והוא מציב אותו אאוט אוף פוזישן ומחליף אותו למרות שהיה המצטיין בחלק ההתקפי של האנגלים.

6. Red Left Winger Member

אני מוכן לקחת את המשרה בהתנדבות, השם יישמור כמה שאני שונא את מקלארן כיום.

7. Deducted Member

לא
    אבל אם הוא לא היה נפצע כל שבוע אז אולי היה יכול להיות.

נערך לאחרונה ב: ‏26/3/07
  8. Red Left Winger Member

אגב למה לא לזמן את נולאן לנבחרת?
    שחקן שאני מאוד מעריך, הולך להתפתח יופי.

9. KirkH Member

הוא צריך להיות בסגל - אבל לא תהיה לו השפעה על מה שקורה על הדשא. הוא בין כה וכו' משחק על העמדה של סטיבי ג'י ולמפארד ככה שהוא לא יראה את הדשא מהצד הנכון של הקווים...

10. Red Left Winger Member

אני לא אציג את העמדה שלי לגבי שיתופו של למפרד, אתה כבר יודע אותה.
    אם מקלארן לא היה אפס פחדן הוא היה מנסה רוטציות בסגל עם שחקנים רבים שיש לו בליגה והוא פשוט לא רואה אותם.
    מצד שני הוא דווקא רואה את פיל נוויל :/...לא שיש הרבה מה לראות...אנגליה מתחרה במשחקי כדורגל לא תחרויות נגרות.

11. Claret&Blue Member

משהו מן הסתם חייב להשתנות בנבחרת. העיניים כמובן על המאמן שיעשה את השינויים, אבל הכרוב כ"כ אנמי וחסר מעוף שזה מטריף. אני מכבד את הרצון לשחק עם השחקנים המובילים שלך, אלה שמשחקים נהדר בליגה, כמו למפארד, אבל לפחות שתהייה לעשייה שלהם על המגרש איזשהי אינדקציה לגבי המשך הדרך בהרכב. משום מה יש טאבו של כמה שחקנים על ההרכב, ומקלארן מאפשר את זה. קצת דם צעיר יותר לדעתי, גם לנבחרת עצמה וגם בעמדת המאמן.

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

למפארד צריך להיות בנבחרת, רק על הספסל.

13. Claret&Blue Member

זה לא סותר את מה שאני מרגיש האמת. ואני באמת מאמין ומקווה שבמצב שכזה הוא היה מקבל את הישיבה על הספסל ברוח טובה, אבל מציאות לחוד ותקווה לחוד. כמה זמן ייקח לFA לראות ולהבין שמקלארן הוא לא התשובה?

14. Red Left Winger Member

אני יודע שזה מעפן וזה נדוש כבר אבל אם אני הייתי יכול להעלות הרכב אתמול ברמת גן...

רובינסון
    ריצ'ארדס, בארי( אם כבר אז כבר...), טרי, פרדיננד
    לנון בימין כמו שהוא אוהב, דאונינג בשמאל, ג'ררד והארגריבס באמצע
    רוני וג'ונסון בחוד.

ולא להכניס את ניוג'נט רק בגלל שהוא לא משחק בפרמיירליג זה בזיון, לדעתי הוא יכל לעשות אתמול את ההבדל ולהפתיע את הישראלים, אני מבטיח לכם שיואב זיו לא מכיר את פרסטון

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בפורום של טוטנהאם לפחות תמימי דעים, למפארד חייב לרדת לספסל, אולי לחץ ציבורי יזיז קצת את ראש כרוב הפחדן.