אתה מחליט מראש על תוצאות והשלכות. יכול להיות שאתה צודק, יכול להיות שלא. למפארד היה חלש אתמול כפי שהוא היה בכל המשחקים האחרונים של הנבחרת. רק שג'רארד לא היה טוב ממנו, בכלל מתי ג'רארד כן היה טוב בנבחרת? אני חושב כמו רוב הציבור שמדבר על זה שאין ללמפארד ולג'רארד מקום באותו הרכב, אם אנגליה עולה למשחק מול נבחרת אחרת (לא שואבי מים כמו אנדורה) עם אותו הרכב למעט הכנסה של דאונינג באגף שמאל על חשבון אחד מהצמד הנ"ל - אני בכלל לא בטוח שג'רארד עולה על למפארד בסיטואציה הזו. אבל זה לא משנה, ברגע שיעשו את הצעד הראשון ויחליטו לפרק את השילוב בין למפארד וג'רארד הכל יהיה יותר פשוט, אחד ישב על הספסל ומקסימום יקבל צ'אנס להוכיח את הקייס שלו בתור מחליף.
גרארד אתמול היה חלש ועדיין טוב יותר מלאמפארד, גרארד לא שיחק בתפקיד שבו הוא בא לידי ביטוי הכי טוב,לאמפארד תפס לו את המקום, הפעם האחרונה שגרארד היה טוב בנבחרת היתה מזמן,כמו לאמפארד, בהחלט הגיע הזמן להפריד את שניהם,לתת לאחד מהם את המושכות כשהשני יושב בצד, אחרי עד אתמול עוד לא הייתי בטוח מי הראשון שצריך לקבל את הצ'אנס להוביל מבינהם היום אני בטוח,גרארד בעדיפות ראשונה.
נקודת אור כמעט יחידה אתמול היה ג'רארד... אני רק לא יכול להבין מה גורם למאמן להסיט שחקן כמוהו ימינה, גם אם אתה חייב לשחק 442, תעשה משהו אחר תמצא פיתרון אחר... לא משנה מה, סטיבן ג'רארד חייב לשחק באמצע.
עם כל הכבוד, למפארד קיבל אינספור הזדמנויות באמצע ופישל, לג'רארד לא ניתנה הפריבלגיה הזו ועדיין היה טוב יותר, עכשיו הגיע זמנו.
לא יודע מה איתכם אבל זה ההרכב שהכי יעבוד לדעתי(כמובן כשכולם כשירים) רובינסון קול - טרי - קינג - ג.נוויל/ריצ'רדס דאונינג/ברי - ג'רארד - הרגריבס - לנון רוני - דפו אגב עוד שחקן שלדעתי צריך לקבל סיכוי בבוגרת ... ג'יימס מילנר.
אם הדעות על מקלארן המנג'ר במידלסברו היו חלוקות הדעה הרווחת עליו כמנג'ר הנבחרת עד כה היא שלילית מכל קצה וקצה כמעט. אם וכאשר לא יהיה שינוי בדרך שלו והוא יסיים את הקדנצייה שלו באנגליה בכישלון זה יכול להשפיע קשה מאוד על המשך דרכו כמנג'ר גם בזירת הקבוצות, תראו מה קרה לקריירה של קיגאן,גלן הודל,גרהאם טיילור,לאחר שכיהנו כמנג'רים של נבחרת אנגליה, מקלארן שהיה האיש מספר 2. של פרגוסזן שלא לוקח כל אחד להיות מספר 2. שלו, האיש שאריקסון קרא לו להיות מספר 2. שלו גם כן, מתקשה כרגע ויכול להיות שזה יהיה תמידי(שוב תלוי לא מעט באיך תסתיים הקדנציה שלו באנגליה)לעשות את הקפיצה התהומית ממש של בין להיות מספר 2. מצויין ומוערך למנג'ר נכשל שם נמצאים כמה וכמה אנשי כדורגל מוערכים מאוד,למשל בראיין קיד שהיה עוזרו של פרגוסון ביונייטד ונכשל כליל כמנג'ר בלקבורן ורוי אוונס שהיה במשך שנים חלק מהצוות המקצועי עטור התארים של ליברפול שנכשל גם הוא כמספר 1 באנפילד.
לדלי יותר מהיר, יש לו תיקולים מדהימים(דוגמת רובן והאקרבי) ואם אתה שואל אותי הוא אולי הבלם האנגלי הכי טוב כשיש כעת(כשהוא כשיר). אגב - אל תחשוב שאני אומר שריו גרוע, פשוט לדעתי האישית לדלי יותר טוב.
מסכים עם סטראטפורד ב100%, לאמפרד היה לדעתי החלש ביותר בקמפיין המונדיאל, היה חלש אתמול, נראה כמו הצל של עצמו בצ'לסי, מפוזר, לא מדוייק, לא יוזם. ברור לכל העולם חוץ מלמקלארן ששניהם לא יכולים להיות ביחד על המגרש, שיטה היא יותר מסך כל השחקנים המרכיבים אותה, והנסיון לתפור עמדות לשחקנים ולראות מה קורה לא צלח וגם לדעתי לא יצליח- גם ככה בנבחרת התיאום הוא לא כמו ברמת המועדון, אז להוסיף לכך גם עמדה חדשה להתרגל אליה? טיפשי ביותר. ברור שמשהו לא דופק בנבחרת, השחקנים משחקים בצורה מבוקרת מידיי, חסרת דמיון ושטף- זה התחיל בימי אריקסון 0מלבד משחק פה משחק שם) וזה נמשך ביתר שאת גם אצל מקלארן. עצוב מאוד.
כמו שסטרדפורד אמר, הבעיה היחידה של למפארד זה היכולת האישית במשחקים הבינלאומיים. הוא לא ראויי ללבוש את החולצה.
זוכר אחד בשם דיוויד בקהאם? נו, ההוא עם החולצה מספר שבע והמקום הקבוע בצד ימין של הקישור האנגלי. בקיצור, ג'רארד הגיע לנבחרת פחות או יותר באותו עיתוי כמו למפארד, מאז שסקולס תלה את החולצה - שנייהם באמצע. שנייהם גרועים באותה מידה. ושנייהם נכשלו באותה מידה.
מה אתם אומרים על הזמנת דייויד בנטלי? שחקן נהדר, הוא מהיר,טכני, בועט טוב חופשיות והעונה הוא אחד המצטיינים של בלקבורן. בנטלי בכנף ימין יכול להיות מחליף לא רע ללנון, מה גם שלנון הוכיח אתמול שהוא משחק מצויין בעמדת הווינגר השמאלי (וברור שבימין הוא הרבה יותר אפקטיבי), לכן, הצבת בנטלי בימין ולנון בשמאל תיצור משחק אגפים מדהים לאנגליה, וזה בטוח עדיף על לנון בשמאל - ג'רארד בימין, כאשר ג'רארד חותך לאמצע והאגף הימני לא מנוצל היטב. בנוסף, היום קראתי שהוא מקווה שההופעה המצויינת שלו במשחק אתמול נגד איטליה תביא אותו לבוגרת.
ירון- שחקן טוב, נחמד, בהחלט לא מספיק טוב לנבחרת אנגליה. אולי בעתיד, כי הוא עוד צעיר. סך הכול אתמול לנון היה תקוע לבד בשמאל, אם היה מגיע גיבוי יחד איתו, ולא קארגר שהיה תקוע בהגנה ועלה רק למצבים נייחים, אז אנגליה הייתה יכולה לפרק את ישראל דרך האגף הזה. אשלי קול נכנס לכושר ומאז המשחק של צ'לסי בפרטון פארק הוא מזכיר את הימים היפים שלו באדום, חבל שלא שיחק אתמול.
תיראו מי נחלץ להגנתו של מק'לארן... באמת מפתיע. שחקן יותר אפור מהשמיים של ניוקאסל בחודש פברואר שלא היה יכול לפתוח גם באנגליה של שנות ה-30, שאלוהים יודע איך בכלל נזכרו להוציא אותו מהנפטלין, נותן קרדיט לכרוב שהחליט לפתוח איתו בהרכב. המגנים פשוט הרגו אותנו אתמול. איך מיקה ובארי לא פתחו איך?!?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx