הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. Pipe Member

יש לנו משחקי בית מול קרואטיה,ישראל ורוסיה, בנוסף לטיולים מול שתי האימפריות האחרות בבית.נכון שעל סמך היכולת ב4 המשחקים האחרונים לא צריך להיות בטוחים בניצחון, אבל בוומבלי, לא משנה באיזה מצב, אנגליה מגיעה פייבוריטית. בנוסף, אני משוכנע שקרואטיה תמעד באחד המשחקים, ומרוסיה,שלמרות הידינק נשארה אותה נבחרת גרועה, אף פעם לא ציפיתי להרבה, לא צריך להילחץ.

ודני,
    כמו שהמסורת של כישלונות ביורו תמשך, כך גם המסורת של עליה בשיניים ליורו תימשך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/3/07
  2. SkiMan Member

רק אני חושב שאנגליה בסכנה ממשית של אי-עלייה ליורו?

3. Claret&Blue Member

פייבוריטים היינו גם מול מקדוניה בבית ומול ישראל היום. היכולת היום הייתה זוועתית, אם נגיע להצלבה נגיד תודה.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

האישיו זה לא העלייה ליורו. אז אנגליה תעלה ליורו, נגיד, אתה רואה אותה עושה שם משהו רציני? הרי כבר עכשיו אני יכול לחזות את המקום השני בשלב הבתים וההדחה ברבע הגמר. מקלארן היה אמור להביא את השינוי שאחרי אריקסון, הוא לא הצליח, ולכן הוא צריך להתפטר, אלא אם כן פתאום יגיע מפנה גדול ורציני ואנגליה תתחיל לככב. משום מה, אני סקפטי.

דניאל, אין הצלבה. מקומות 1-2 עולים אוטומטית.

נערך לאחרונה ב: ‏25/3/07
  5. Pipe Member

אורי, אני מסכים שהנבחרת משחקת רע אבל מכאן ועד לחשוב לאפריקה 2010? זו כבר הגזמה. אלף ואחד דברים יקרו עד היורו.
    ואם כבר נגעת בנקודה של "הם שחקנים טובים לבד, ביחד הם נכשלו", התפקיד של לדאוג לכך שהם יצליחו הוא של המאמן.
    ולקרוא לכושר הנוכחי של אנגליה בשנתיים האחרונות תוצאה של צירוף מקרים בגלל מאמן גרוע זה אולי קצת נאיבי, אבל עם דחליל מזדיין(אחד האנשים השנואים עלי על הפלנטה) כמו אריקסון, ויורש לא פחות נחות כמו מקלארן, קצת קשה להרכיב קבוצה טובה.
    אני לא מנסה לתרץ, אבל אני משוכנע, בטוח, ועוד פעם משוכנע, שעם מאמן אמיתי על הקוים, לא היינו עכשיו במצב הזה.

6. Claret&Blue Member

ובכל זאת, נגיד תודה להגיע למקום השני. רוסיה היא המפתח מבחינתי.

7. Claret&Blue Member

מאה אחוז נכון. המאמן הוא הבעיה. חייבים לחפש בחוץ, כי בממלכה אין לנו הרבה מאמנים כריזמטיים שיקפצו על התפקיד. ואז נשארת עם מקלארן.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נכון, אחת הבעיות הגדולות היא בצמד הליצנים אריקסון את מקלארן. אריקסון דביל אמיתי, מקלארן עשה בתחילת דרכו קולות של מאמן רציני עם הניפויים של הותיקים בראשות בקהאם, אבל אם הוא לא מצליח לראות שלמפארד וג'רארד לא מסתדרים יחד ושאר העולם כן, דרשני. בהחלט חלק גדול מהבעייה היא במאמנים.

ואני שוב אומר: מבין המאמנים האנגלים, פארדיו נראה לי ראוי ומתאים.

9. The-Gunner Member

השאלה היא, אם וכאשר יוחלט להביא מאמן מחוץ לאנגליה (עם כל הכבוד, פארדיו הוא לא אחד שיוכל לעשות את השינוי), איזה מאמן יתאים לאנגליה?

כי ליפי למשל, הוא מאמן גדול, שיש לו חלק גדול בזכייה של איטליה באליפות העולם. אבל אני לא רואה אותו מאמן את נבחרת אנגליה.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אם אני צריך לבנות הרכב שירוץ לקמפיין הבא (מבחינתי, הקמפיין הנוכחי אבוד), הוא ייראה כך:
    פוסטר
    ריצ'ארדס
    פרדיננד
    טרי
    בארי/ברידג'
    לנון
    דאונינג
    ג'רארד
    הארגריבס
    רוני
    קראוץ'

ספסל: קארסון, קינג, קאריק, ג'ו קול, נוג'נט.

מאמן: פארדיו מהאופציות הריאליות, אבל אני מתחיל לפנטז כבר על היום בו מוריניו יעזוב את צ'לסי.

11. Claret&Blue Member

יש מספיק מאמנים ראויים בשוק היום. הבעיה היא בשינוי פאזה מבחינת ההתאחדות, כי ברגע שהם יחלטיו על מהלך כזה אין לי ספק שנראה כמה מועמדים ראויים במירוץ לתפקיד.

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

די מספיק, על מי אתם מנסים לעבוד? אין עם מי לשחק. אריקסון ומקלארן מאמנים טובים, אומנם לא מבריקים, אך גם לא רעים. אני חושב שצריך להביא מאמן זר (ליפי, בניטז או אולי אנצ'לוטי), לאזרח את כריסטיאנו רולנדו, דרוגבה, מקאללה ואתם מסודרים.

יאללה, בקלי קלות סידרתי לאנגליה את כל הבעיות. אני מסיים לכם 40 שנה של הצלחות בשידרוגים קלים בלבד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מוריניו. הוא הצהיר כבר שהוא מאוד מחובר לאנגליה ולתרבות שלה, ולא תהייה לו בעייה לאמן את הנבחרת ביום מן הימים. מבחינה מקצועית, המאמן הטוב בעולם.

14. samoel Member

אני אמנם מת על כדרוגל אנגלי בליגה אבל הנבחרת הזאת מבאסת אותי כל פעם מחדש היום חוץ מלנון ג'רארד שניסו מדי פעם וכמובן הארגריבס שתמיד בא לעבודה לא היה לאנגלים מה למכור וגם הכדורגל בנבחרת הוא פשוט מגעיל בעיקר כדורים ארוכים לרוני או גונסון.

אני חושב שאנגליה בנחרת חייבת לעבור שינו מתלתל. לשנות את כל סגנון הכדורגל של הנבחרת. אני מציע את דל בוסקה.
    עד כמה שזה נשמע מופרח ולא מציאותי הוא מאמן של שינויים ומאמן גדול שהוכיח את עצמו ושימו לב לריאל מדריד שמקוללת מאז שבעטה בו בצורה מגעילה.

הבעיה היא שדל בוסקה לא מת על כדורגל אנגלי. נו טוב נדפקתם אני גם ככה אוהד ארגנטינה!!

15. SeRgInHo Member

אריקסון לפחות דרס את המוקדמות, עם מקלארן על הקווים ייתכן שאנגליה תצטרך טובה קטנה (גדולה) מישראל במחזור הלפני האחרון...

יכולת עלובה, נבחרת עלובה, הכל חראגיל...