רובו לא נגע היום בכדור, גם טרי יכל לישון היום, אבל איפה ההתקפה?! למה לפתוח עם קראגר ולא עם ריצ'רדס שיכל להכניס יותר אנרגיה? שלא לדבר על פיל נוויל הסופר אנמי. במשחקים כאלה אין שום צורך בהרגריבס, ישראל לא ניסתה לתקוף ו-ויתור על משחק האגף הימני היה טעות (פאקינג יואב זיו!) במיוחד שכבר הכנסת את אנדי ג'ונסון להרכב. אני לא מבין איך מקלראן ציפה לניצחון עם הרכב כזה. לחץ אנגלי קלאסי עם הגבהות וסיחרורים של לנון ודאונינג באגפים היה סוגר את הסיפור במחצית.
למפארד אכן היה מיותר היום על המגרש, כמו בכל משחקיו האחורנים במדי אנגליה. בצ'לסי הוא יותר דומיננטי, אין מה לעשות, בטח שלא לנסות לדחוף בכוח אותו יחד עם ג'רארד להרכב. משהו חייב להשתנות.
תצוגה מאכזבת של האנגלים. יותר מאכזב זה מקלארן שאומר שאנגליה צריכה להמשיך ככה וגם הודל ורדנאפ שפירשנו ואמרו שהם מרוצים מהיכולת רק לא מהתוצאה. הודל גם אמר שלמפארד יכל להבקיע שלושער, אני לא ראיתי שלושה איומים רציניים על השער כל המשחק. אם מקלארן אכן מתכוון "להמשיך ככה" כדאי לאריות להיפרד מיורו 08' כבר עכשיו.
האנגלים פספסו במיוחד במחצית השנייה הזדמנות להבקיע לפחות שער אחד, כי ישראל לא עשתה כלום במחצית השנייה חוץ מלהרחיק כדורים לקניון איילון. הארגריבס ולנון הבולטים באנגליה כפי שלירן אמר, להגנה האנגלית לא היה יותר מדי עבודה, וגם כשהיה טרי ופרדיננד נראו רדומים קצת. רוני לא מרוכז, ג'רארד ולמפארד לא מדויקים. למרות הכל, אנגליה וקרואטיה לדעתי יעלו מהבית הזה.
לנון שיחק טוב היום, לא ציפיתי ליותר ממנו. דאוניג מאז הפציעה בעונה שעברה לא חזר להיות אותו השחקן, אין לו כבר יכולת לעבור את המגן והוא איבד מהירות.
ודווקא ממאמן מיושן כמו מקלארן היית מצפה למשחק אגפים יותר אפקטיבי. הוא פשוט חיפש דרך לשתף את למפארד וג'רארד באותו הרכב לא במרכז המגרש, והוא קיבל את ג'רארד, שאמור היה להיות קיצוני, בתור קשר נוסף. כשהמגן שתומך בך הוא פיל נוויל לא היה הרבה סיכוי ליצור משהו מהאגף הזה.
ניסוח מעט יותר מדוייק לדעתי: מעניין שעדיין לא הבינו באנגליה, שלמפארד וג'רארד ביחד זה לא זה בשיטת 4-4-2. אם רוצים להכניס את שניהם להרכב, אנגליה צריכה לשנות את צורת הקישור.
כמה אנמים היינו. לא להאמין. אין יצירתיות,אין ברק,אין חוכמה במשחק, פשוט כלום. מול נבחרת מוגבלת כזאת, באמת שמקלארן צריך לקבל בראש מחרתיים מהתקשורת. הסיבה שבגללה אנגליה נראתה כמו שהיא נראתה היום, היא בראש ובראשונה הקישור, וגם התרומה המביכה מהמגנים התוקפים. נוויל מסר בדיוק שני כדורים מדויקים, קראגר בכלל עבר רק פעם אחת את החצי. באמצע נבחרת ישראל צופפה ומשם אי אפשר היה להשיג הרבה, ואפילו בעיטות מרחוק לא ניסו האנגלים לבעוט. ככה רוצים לנצח? אני משכונע שאם למפארד היה יורד לספסל(למרות שכמו שאמרתי כבר זה לא הולך לקרות במאה שנה הקרובות), ג'רארד היה מוסת לאמצע, לנון היה הולך לימין ודאונינג היה פותח בשמאל, לא היינו מסימים את המשחק בתיקו 0-0. מה קרה במשחק היום? לנון תמיד העביר לרגל ימין כי אין לו רגל שמאל, ג'רארד התבזבז בימין ותוסכל פעם אחר פעם ולמפארד לא הגיע למשחק בכלל. אם לנון היה משחק בעמדה הטבעית שלו, והיה לנו שחקן עם רגל שמאל טבעית ועם ג'רארד באמצע.. היינו נראים כמו שאנגליה צריכה להראות. העיקר שכל הסופרסטארים משחקים. אני בטוח שכולם מרוצים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx בשלב מסוים כבר קיוויתי שרוני יקבל אדום מאיזה פאק אוף לשופט. היה ברור שלא יצא מהמשחק הזה משהו, לפחות שהיה נח קצת. ב20 דקות אחרונות כבר נגמר לו האוויר, ואף פעולה שלו לא הלכה כמו שצריך. ובן חיים החתיכת שיט הזה עושה לרוני פרובוקציות, יוזם את המגע הפיזי, ונוימן העילג אומר שלרוני הצהוב מגיע ושבן חיים לא היה צריך לקבל צהוב. מתישהוא בן חיים יחטוף ברצינות מרוני(לא הליטוף מלפני שלוש שנים), ואז ילמד את הלקח שלו. למזלינו הרבה שטויות לא היה היום בשידור. אם ביום רביעי לא מנצחים, אני במקום מקלארן עובר ניתוח לשינוי מין ונוסע למקסיקו. למרות ששיחקנו רע היום עדין אנחנו מאוד בתמונה של העליה, ולא צריך להילחץ מזה. יכולת יותר טובה כן. לדאוג מאי עליה ליורו? ממש לא. God save our gracious Queen Long live our noble Queen God save the Queen Send her victorious Happy and glorious Long to reign over us God save the Queen.
הבעייה היא שאני לא רואה עתיד לנבחרת. נניח וננצח כמה משחקים ונעלה, מישהו חושב שאלה יהיו נצחונות מרשימים? ואם נגיע ליורו, מישהו מהמר על יותר מרבע גמר? אנגליה נבחרת גמורה, הדור הכל כל מוכשר הזה, לא נעים להודות, כבר לא ישיג הרבה. אני הייתי מתחיל כבר עכשיו עם הבנייה לקראת דרום אפריקה, עם מאמן חדש וסגל שמבוסס על פוסטר, ריצ'ארדס, לנון, רוני ושאר הצעירים.
אורי, עדין אני לא יודע אם אתם סתם פסימי, סתם מנסה ללכת הפוך על הפוך ולנחס בכוונה כדי בעצם לא לנחס, או סתם מתוסכל. תתעודד בן אדם. :aaa12: טוב שאתה לא מציע להתסכל לעבר אנגליה 2018.
מאיפה הבטחון בעליה ליורו שון? מה שראיתי היום על המגרש היה לא פחות מביזיון. גם במסיבת עיתונאים שלו מקלארן ממחזר משפטים ישנים ומבריש קלישאות מאובקות. כבר אי אפשר לשמוע אותו.
שון, אם אתה לא מודה שהדור של למפארד, ג'רארד, קול, פרדיננד והשאר נכשל אז אתה עיוור. כל אחד מהשחקנים בנבחרת הוא שחקן מצוין, ביחד הם נכשלו, קורה, טבעי, צריך לדעת להביט קדימה ולא לסחוט את הטיפות האחרונות של הלימון הרקוב הזה. דרושה מהפכה, אם לומר את האמת אני רוצה את פארדיו בנבחרת.
אורי רואה את המציאות כמו שהיא. חילוף המאמנים לא שינו את שיטת המשחק השבלונית סביב הכדורים הארוכים וההגבהות מהאגפים. אין דאבל פאסים, אין תרגילים דרך המרכז, אין יצירתיות, אין כלום. מאז שאני זוכר את עצמי, גם בניצחונות של אנגליה הם נראים כך. מסקנות? עזבו לא נעים.