הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. eastlands Member

תוסיף לצלקות -פיל נוויל בפורטוגל, גארי נוויל בכל טורניר, רוני בגרמניה , סקולס בצרפת , ומעל כולם שומר עלינו שתמיד נפסיד -אף וויסקי היקר עוכר נבחרת אנגליה לדורותה .
    יאאלה יש ליגה - city city the best team in the land and all the world

2. THE STRETFORD END Member

איסטלנד היקר

הפנדל שעשה פיל נוויל נגד רומניה היה מעשה חכם כי ככה הוא מנע מאיתנו עלייה לרבע הגמר והשפלה מול איטליה,כמו שנראינו באליפות אירופה ההיא אנחנו היינו מושפלים נגדם.
    זה גם תרם לא מעט לפרישה של קיגאן כמה חודשים לאחר מכן ככה שבסופו של דבר הפנדל היה דבר טוב.

אם תביא לי דוגמא של טעות של גארי נוויל במדי הנבחרת אני חוזר בתשובה.

אז סקולס החטיא מצב מול ארגנטינה,זה מה שמנע מאיתנו לעלות שלב?או מאמן פחדן שעולה עם דיוויד באטי ופול אינס במרכז הקישור ועוד נותן להם לבעוט פנדלים(לבאטי זה היה הפנדל הראשון בקריירה שלו),
    וכמה שפול סקולס השחקן האנגלי החכם ביותר שיש חסר לאנגליה ראינו בגרמניה.

פרגוסון הוא סקוטי,סקוטים לא רוצים בהצלחה של אנגליה,טבעי לחלוטין.

ותשלח לי כבר את הכתובות שביקשתי ואחרי זה תלך למכור תותים.

3. eyal7 Member

http://img340.imageshack.us/img340/9730/sp1slide21ay5.Xxx

לא אשכח את הרגעים בפוגי בזמן הפנדלים. לאורך כל 120 הדקות עמדתי ליד סטרטפורד, כשהגיעו הפנדלים פשוט הרגשתי שאני לא עומד בזה ויצאתי החוצה מהפאב. נשכבתי על המדרגות, בינתיים אחד האוהדים יצא בריצה מהפאב לכיוון האוטו והסתלק מהמקום. הם כבשו, אנחנו החמצנו, ואז הגיעה ההחמצה הראשונה שלהם, נכנסתי בריצה לפאב. הארגריבס כבש, פטיט החמיץ, לנו הייתה הזדמנות לעלות ליתרון. הסתובתתי והוטספר אמר לי כמה מילים. אני לא זוכר מה הוא אמר, אם בכלל הצלחתי להבין מה הוא אמר, אבל חיבקתי אותו, לרגע חשבתי שאולי זה אפשרי, הסתובתתי בחזרה ואחר כך פשוט נפלתי על הרצפה. כשקמתי, הפאב כבר היה ריק לחלוטין.

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41953000/Xxx/_41953932_wembleyfromabove416.Xxx

כמה ימים מאוחר יותר, ויומיים לפני הגמר, טסתי לאנגליה למה שהיה אמור להיות טיול הניצחון. בחיים שלי לא הייתי כל כך עצוב כשאני על המטוס בדרך למולדת, ובכל זאת, לראות את אצטדיון וומבלי מלמעלה היה אחד הדברים היפים ביותר שראיתי בחיים שלי. הדגלים עדיין התנוססו מהחלונות בבתים ובמכוניות, בחנויות היה 90% הנחה על המרצ'נדייס של הנבחרת, מלבד חולצות המשחק, עליהם היה רק 70%, 12 פאונד עבור הלבנה או האדומה, ולי כל אחת עולה מדי שנה משהו בסביבות ה-45 פאונד.

למרות האכזבה הגדולה הצלחתי להנות מהביקור, רק שבחזרה לא הפסקתי לחשוב על איך הוא היה אמור להראות בדיוק:

http://img340.imageshack.us/img340/9932/lon310xr0.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/06
  4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייל, החזרת אותי בצמרמורת חודש וקצת אחורה.
    אני זוכר שאחרי החמצה הראשונה כבר ירדו לי כמדמעות וסטרטפורד נתן לי מין מבט של "מה כבר אפשר לעשות", ואחרי שהחלאות כבשו את הפנדל הראשון כבר הייתי כל כך ממוטט שארתור פשוט הושיט לי כוס מים שבלעתי בלגימה, ההמשך זכור לכולנו לצערי. את הדרך הביתה ומשם לבסיס עשיתי כמו זומבי, לא דיברתי עם אף אחד, לא עניתי לפלאפון. שבור.

5. THE STRETFORD END Member

סטיב מקלארן הוריד את וולקט בדרגה וזימן אותו לנבחרת אנגליה עד גיל 21,
    החלטה נכונה לגמרי ואני נזכר בהחלטה התמוהה של אריקסון לזמן אותו(רק להזכיר בן 17,ללא משחק אחד ברמת הפריימיר ליג)במיוחד כשבסופו של דבר לא נתן לו שום הזדמנות ולהפתיע במיוחד כשהיינו עם חוסר של חלוצים מהירים.

אריקסון,בעוד 100 שנה כשהבי בי סי יעשה תוכנית על הנכולים הגדולים בהיסטוריה הוא יתפוס לעצמו לעצמו מקום בצמרת,4 מליון פאונד בכדי לזיין פאקיסטית במשרדי ההתאחדות.

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב מחר אמורה להתפרסם ההחלטה בקשר לקפטן החדש, סטיבי ג'י או ג'וני טי, הממלכה כולה עוצרת את נשימתה...

אני הייתי עם ג'וני טי לאורך כל הדרך, ועכשיו אחרי הדברים הבאמת מצמררים ומחממי לב שהוא אמר בראיון שערן הביא פה אין לי ספק שאין ראוי ממנו לתפקיד.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני בעד ג'וני. הבן אדם יורק דם על המגרש, פייטר אמיתי ובהחלט כזה שיכול לסחוב אחריו קבוצה שלמה.
    האמת שגם לסטיבי יש רקורד חיובי בהקשר הזה, העניין הוא שהוא עדיין לא מספיק טוב במדי הנבחרת! גם במונדיאל האחרון הוא לא היה במיטבו, ואני כבר מגיע למצב שאני שואל את עצמי האם אי פעם נראה אותו מגיע לטורניר גדול.

8. THE STRETFORD END Member

אני כבר רואה את איסטלנד קופץ אבל מי שמכהן כבר כמה שנים טובות כולל התקופה של בקהאם כקפטן האמיתי בחדר ההלבשה ועל המגרש זהו גארי נוויל ולא אחר,
    ברגעים הקשים הוא שם בכדי לעודד את הצעירים,הוא הדובר של השחקנים בתקשורת בכל פעם שהיתה בעיה כלשהיא,
    הוא המנוסה מכולם,הותיק מכולם,אני מקווה שסוף סוף הוא יקבל את הההכרה הזו גם בעזרת סרט הקפטן.

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/06
  9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטרטפורד, אבל הוא משחק פחות ופחות בגלל הפציעות. הכוונה היא למצוא מישהו שיהיה שם תמיד בשביל הנבחרת, אני לא בטוח שארגי נוויל עדיין עומד בקריטריון הזה.

קפטן שמפטן, שיביאו כבר גביע למולדת!

10. THE STRETFORD END Member

עדיין שיחק שלושה משחקים בטורניר הזה,
    כמו שזה נראה הוא ימשיך בנחרת לפחות עד יורו 2008,
    קשה לי לראות את מקלארן נותן לו את הסרט גם בגלל שיש לחץ ציבורי לגבי גרארד או טרי ואני בהחלט חושב שגם השניים הללו מועמדים ראויים.

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

וגם בגלל שהוא כבר לא באנקר עיוור בהרכב של הנבחרת ולא נחשב לאחד השחקנים המובילים שלה, בדיוק מאותן סיבות שבקהאם מסר את סרט הקפטן בעצם... ברור לכולנו שאם איזה מגן ימני צעיר ייתן עונה גדולה (אני בונה על תחייתו של גלן ג'ונסון בפומפי) גארי הותיק יאבד את המקום לטובתו, לעומת זאת את סטיבי ג'י או ג'וני טי גם 10 שופלים לא יצליחו לעקור מהרכב הנבחרת.

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני פשוט בדיעה שלא צריך לעשות את הטעות שהייתה עם בקהאם. לא שבקהאם לא היה קפטן טוב, הוא היה מצויין בתפקיד, אבל אסור לתת את הסרט לשחקן שמרבה להיעדר מהמגרשים, ומהבחינה הזו אין טוב כג'וני.

13. THE STRETFORD END Member

אני כבר 10 שנים שומע על מגינים שאוטוטו מדיחים אותו מההרכב(כולל גלן ג'ונסון)
    מבחינה מקצועית ממש אבל ממש אין מה להדיח אותו.

בקהאם לא נעדר מהרבה משחקים,
    גם סטיבן גרארד להזכיר לכם הפסיד גביע עולמי בגלל פציעה,אין שחור ולבן בקטע הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/06
  14. spurs229 Member

די לספקולציות!
    ג'ון טרי נבחר לתפקיד קפטן נבחרת אנגליה על ידי המאמן החדש סטיב מקלארן.

15. קינג לדלי Member

גלדיאטור ! :aaa12: