אם מקלארן פותח ב4-4-2, גו'נסון חייב לפתוח. החלוץ הטוב ביותר שנמצא בנבחרת כאופציה שנייה ליד רוני, ללא ספק. יותר טוב מדפו, יותר טוב מבנט, שגם כך לא בסגל. מה גם שהוא בכושר הטוב ביותר מהחלוצים האלה, כבש שער בדקה ה-90 מול ארסנל, והוא חייב לפתוח.
זה גם תלוי משהו במצ'-אפ. אם ישראל תשחק עם גרשון או בנאדו במרכז לצד בן חיים, המהירות של דפו יכולה להיות קריטית. אם זה בן יוסף, הכוח של ג'ונסון.
הבעלים של החנות שבה ינחתו הכדורים. בסך הכל לפעמים הוא גם כובש, והשאלה לא צריכה להיות רק מי סקורר יותר טוב אלא מהן התכונות שכל אחד משני החלוצים הללו מביא לשולחן.
בסקיי אמרו שנוג'נט הוא הנציג הראשון של פרסטון מ-1958! אני מחזיק מאוד מנוג'נט אבל נגד ישראל דווקא עדיף יותר בכוח ופחות בסטייל, לא סתם הנבחרת לא עושה בושות מול נבחרות כמו צרפת או ספרד אבל כן מקבלת בראש מכל מיני דנים וגרמנים. טל בן חיים יכול לקרוא לעצמו אחד הבלמים הטובים בפמריירשיפ עד שזה מגיע למשחק מול היונייטד שם רוני עשה ממנו צחוק כמעט בכל מפגש בינהם. מישהו כמו אנדי ג'ונסון יהיה עדיף לדעתי, אבל היי, אני בכלל עם ישראל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אכן מישה, הפרסטונאי הראשון בנבחרת מאז סיר טום פיני... הוא גם שחקן ליגת המשנה הראשון שמוזמן לנבחרת מאז 1999 לפי מה שקראתי, אם מישהו יודע מיהו שחקן ליגת המשנה שזומן אז אני אשמח לשמוע ולהחכים. בהתחשב בקאדר החלוצים הקיים אנדי ג'ונסון חייב לפתוח לצד ויין רוני. הוא גם נמצא בפורמה טובה, בניגוד לג'רמיין דפו שלא פוגע העונה ואפילו מקומו בהרכב של ספרס רחוק מלהיות מובטח, וגם משלים באופן מצוין את רוני מבחינת הסגנונות שלהם. דייויד ניוג'נט מזכיר מדי את ויין ממה שראיתי, גם הוא אוהב לבוא לקבל את הכדור רחוק מהשער ובאגפים, וכשאתה פותח עם 2 חלוצים כאלה המערך שלך דומה פעמים רבות ל4-6-0 בלי שום שיניים כשזה מגיע לכיבושים, ואת זה אומר לכם אוהד ארסנל שחווה את זה על בשרו כבר כמה עונות. אנדי ג'ונסון הוא חלוץ רחבה מצוין, נוגח טוב, חזק, פינישר איכותי, סוס עבודה, אני רוצה לראות אותו ליד ויין.
good one גיא... לא ברור באמת, גם הניסוח המדויק של המשפט לא זכור לי... אבל היה משהו עם 1999 וליגת המשנה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
מוריניו לא התחנן שיקנו לו את דפו כמתנת קריסמס? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx אמיר, דפו לא הרבה יותר מהיר מג'ונסון, אם בכלל.
דפו כן יותר מהיר מג'ונסון, ובאופן כללי הם חלוצים די שונים בעיניי, ג'ונסון הוא חלוץ רחבה קלאסי עם מבנה גוף שמזכיר קצת פיבוט, הוא בטח יותר חסון וחזק ברחבה מחולצי רחבה אחרים שלמדנו להכיר, כמו אינזאגי או טרזגה, ובניגוד אליהם הוא גם יודע לכדרר כשצריך, במידה כמובן. דפו דריבליסט והוא חלוץ שאוהב ליצור לעצמו את המצבים הרבה יותר מאשר שהקשרים יעשו את זה בשבילו, מבחינה פיזית הוא יותר קטן והרבה יותר זריז מ-AJ אבל לדעתי הוא ורוני יהיו שילוב קטסטרופה, כי רוני בעצמו אוהב להיות זה שלוקח את הכדור לתוך הרחבה ויוצר את המצבים, אני לא רואה איך הוא ודפו מסתדרים כששניהם באותו קו.
עוד משהו שתפס את עיני - האחים נוויל אמורים להשוות את שיאם של האחים צ'רלטון במידה ופיל ישחק מול ישראל, מה שכנראה צפוי להתגשם. מה שהדהים אותי הוא שלגארי יש 85 הופעות, שזה מובן, בעוד לפיל יש לא פחות מ-56 הופעות!! איך? הרי במשך השנים גארי היה באנקר ואילו פיל רוב הזמן היה מחליף? למישהו יש הסבר הגיוני, ואולי סטטיסטיקה לגבי כמה פעמים עלה פיל בהרכב?