הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. The-Gunner Member

הכל טוב ויפה, אבל איך אתה יכול לשים כוכב בסדר גודל של לאמפרד על הספסל? זה יעורר יותר מדי הדים. וגם אם יש מנג'ר שיעשה את זה, מקלארן הוא לא אחד כזה.

2. Red Left Winger Member

וזה באמת מצער...
    לפעמים אני פשוט לא מבין איך מקלארן לוקח החלטות, פשוט לא ברור לי.

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שג'רארד בימין ולמפארד באמצע החלטה רציונלית לחלוטין של מאמן שלא רוצה לאבד מהכישרון. למפארד ממש לא רק שחקן פינבול, והוא היה אחד הטובים אצלנו ביורו 2004.

4. ERIC_CANTONA Member

לדעתי מקלארן חייב פשוט חייב לנסות להוריד את למפארד/ג'רארד לספסל בגלל שתי סיבות:

1. זה יחולל זיעזוע במערכת וזה דבר שחייבים באנגליה לדעתי.

2. זה פשוט לא עובד עם שתיהם ביחד ואי אפשר ללכת עם הראש בקיר פשוט אי אפשר, כל כך הרבה כישרון יש לנבחרת האנגלית והיא כל כך מעט מנצלת אותו. על הנייר אנגליה היא הנבחרת הטובה בעולם לדעתי.

5. Pipe Member

המצב באמצע הוא מכשול לא קטן. הרי זה ברור שלמפארד וג'רארד, שני שחקנים נהדרים בזכות עצמן, פשוט הורסים זה את זה באמצע, מבטלים אחד את השני, וברוב המקרים עושים טובה גדולה ליריבה בעצם נוכחותם שם.כבר שנה וחצי אני שואל את עצמי מתי נראה את אחד מהם על הספסל אבל למאמן כמו מקלארן יש את ההואבוס לשים את אחד מהם על הספסל?not in a million years.

במצב אידיאלי היינו רואים את הרגריבס לייד אחד מהם באמצע(ההעדפה שלי היא ג'רארד, שחקן אובראול טוב יותר מלמפארד לטעמי), לנון בימין וג'ו קול בשמאל. הבעיה היא שקודם כל אנחנו לא במצב אידיאלי ודבר שני אני לא חושב שמקא מבין את הבעיה בשילוב של השנים באמצע, וגם אם הוא מבין, הסיכוים שהוא יעשה משהו בנדון הם כמו הסיכוים שאנדורה תעפיל ליורו באלף שנה הקרובות.

ואין ספק בכלל שג'רארד מוציא מעצמו את המקסימום בעמדה קדמית יותר באמצע,גם בגלל העובדה שזה נותן לו אפשרויות בעיטה טובות יותר ומביא לידי ביטוי את יכולות המסירה הנדרות שלו, ופשוט בגלל שזה התפקיד הטבעי שלו,למרות שגם באגף הוא עושה את מלאכתו נאמנה.

6. Teddy Picker Member

הויכוח על ג'רארד ולמפארד לא יגמר לעולם, ג'רארד משחק יותר טוב באמצע משם הוא יכול לנהל את המשחק (למרות שבנבחרת הוא לא הקפטן) אבל ברור שזה לא עובד בנבחרת. במונדיאל ג'רארד ספג שני צהובים והחמיץ את אחד המשחקים (אם אני לא טועה מול אקואדור) מה שנתן ללמפארד את האפשרות לשחק לבד באמצע כשארגריבס מאחוריו וזה לא ממש גרם לנבחרת לפרוח, להפך זה היה אחד המשחקים האנמיים ביותר של הנבחרת

7. raanana4ever Member

אתה מקשיב לעצמך?
    למפארד וג'רארד באמצע זה לא ניצול טוב של היכולות שלהם אבל מפה ועד ללהגיד שהם עושים טובה ליריבה?
    ולהגיד שמקלארן לא מבין שיש בעיה ששניהם משחקים ביחד באמצע? כמה שהוא לא מתאים לאמן את האריות, מדובר עדיין באחד המאמנים הטובים באנגליה, לא במאמן ליגה לאומית בישראל.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל, בוודאי שמקלארן מבין שיש בעיה ולכן הארגריבס יפתח במרכז ליד אחד מהם (כנראה למפארד, כשג'רארד בימין). שנית, שמע, אם השילוב הזה פוגע באיזון העדיף של אנגליה באיזור הכי חשוב במגרש, ומונע ממנה לנצל את הכישורים של לפחות אחד משני הקשרים המצוינים שיש לה, הרי שיש בזה יותר מאשר מבעיתיות.

9. קינג לדלי Member

10. Red Left Winger Member

סוף סוף החלטה נכונה של הג'ינג'י http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

11. KirkH Member

מה יהיה, מקלארן שואב לכם את כל התירוצים מראש...

קודם בארי ועכשיו גם ניוג'נט.

בקיצור, אין תירוצים.

12. Pipe Member

במשך שנה וחצי ביחד הם פשוט לא אפקטיביים, עושים 1+1 ומנחשים למה זה ומה עושים בכדי לשפר את המצב.לא צריך להיות גאון בכדי להסיק את זה. והעובדה שמקלארן משנה מערכים, שם לא פעם ולא פעמיים את קאריק או הרגריבס כקשרים אחוריים ומפנה אותם ליותר עבודה התקפית ומסית את ג'רארד ימינה בכל "הזדמנות"(כאן הפציעות משחקות תפקיד לא קטן, אבל בכל מקרה) שיש לו מראה שהוא רואה את הבעיה.
    למרו תהכל אני לא רואה אותו עושה משהו בנושא כשכל השחקנים שלו כשירים וכשה4-4-2 הקלאסי זמין, כי כך הוא יצטרך להוריד אחד מהם לספסל וזה לא יקרה.
    וכששנים מהקשרים הטובים בעולם נתקעים זה לזה ברגלים וכמעט ולא תורמים למשחק ההתקפה(בטח ובטח לא כמו שמצפים מהם וכמו שהם עושים בקבוצות),כן הם עושים טובה ענקית ליריבות, כשמקור עיקרי מאוד לאיום עליהן מתבטל.
    ואני לא רוצה לפתוח דיון על רמת האימון של סטיב מקלארן(לטעמי הוא ממש, אבל ממש לא המועמד האידיאלי לתפקיד, אבל נעזוב את זה עכשיו), אבל להבין את הבעיה זה משהו אחד, כשאתה צריך להוריד שחקן כמו ג'רארד או למפארד לספסל, זה משהו אחר.

ובנושא ניוג'נט צריך להסתכל על הטווח הרחוק. במשחק הקרוב גם אם האסקי הדובון יוזמן זה לא משנה(אגב, ג'יואל אמר שהוא תוהה למה מקלארן דילג עליו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ). הילד הזה מוכשר, זה ענין של זמן עד שיגיע לפרמיירליג, ובמוקדם או במואחר צריך להזמין אותו. אם אפשר לעשות את זה כבר עכשיו, ביחוד כשמצב החלוצים "מאפשר" את זה, אז למה לא לתת לו את ההרגשה של להיות מוזמן לנבחרת? רע זה לא יעשה.

13. leeds12 Member

מבחינתי ניוג'נט ראוי גם לטווח הקצר. לאנדי ג'נסון, דפו ובנט יש יחד 29 הופעות ו-3 שערים. כלומר אין ניסיון מרשים ואין תפוקה. בנסיבות האלה להרכיב את ניוג'נט או לפחות לשלב אותו זה לא הימור כל כך פרוע. העובדה שהוא לא בפרמייר ליג לא צריכה להוות מדד. אני מניח שהסיבות לכך הן חוזיות או משהו דומה. מבחינה מקצועית אין מחלוקת באנגליה שהוא עולה על חלוצים רבים בפרמייר ליג.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אוהב את הסטטיסטיקה הזאת, ולא בגלל שהיא לא טובה. ג'ונסון שותף בחלק אם לא כל המשחקים שלו בנבחרת דווקא כקיצוני ימני. וכמה מכל ההופעות הללו שלו, בנט ודפו היו בהרכב? אז כן, זה מפוצץ לומר שלושה שערים מ-29 הופעות, אבל אני מנחש שחצי מההופעות+ היו כמחליפים.

15. KirkH Member

לא מבין את האנשים שמביאים את מספר ההופעות של השלושה הללו מול מספר השערים שלהם...

העובדה שהם עלו לדשא 29 פעמים ועשו מזה שלושה שערים נכונה רק על דפי הסטטיסטיקה. כששחקן מקבל 4-5 דקות בסיום משחק ידידות נרשמת לו הופעה למרות שהסיכוי שלו לכבוש בזמן הזה לא בדיוק שווה ערך למשחק שלם. כל אחד ואחד מהשלושה האלה קיבל מספר סופר מצומצם של הזדמנויות להוכיח את עצמם ועכשיו כשהסולם פצוע מגיע למישהו מהם את הצ'אנס הרציני הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/07