מוריניו:"אני מאמין שטרי ישחק כבר בשבוע הבא". בפציעה הקודמת שלו הם הסתירו את הזמן המדויק בו הוא נעדר, ובוספו של דבר הוא חזר אחרי משהו כמו 6 שבועות. נחכה ונראה מה יהיה הפעם.
בתקופה הקודמת אמרו שיש לו בעייה ושצריך להחליט אם מנתחים או לא. הפעם הוא מתח את הרצועות עם הדריכה על הקרסול, זו לא פציעה רצינית.
הפתיע אותי שבאף אחד מעשרת העמודים האחרונים בדיון הזה אין איזכור לכרטיסים...חשבתי שרובכם כבר מוכנים עם אחד בכיס ורזרבה במגרה, לא?! בכל מקרה, אני מחפש כרטיס דווקא ליציע של האנגלים במשחק עם ישראל, למישהו יש מושג איך להשיג (ואם אאין איך, אז לפחות כרטיס לישראל?)
לדעתי קיירן ריצ'ארדסון של מנצ'סטר יונייטד יכול להוסיף הרבה מאוד לנבחרת,ממה שאני ראיתי ממנו בדקות שלו ביונייטד העונה הוא פשוט שחקן הרכב לגטימי בכל קבוצה גדולה באירופה כנ''ל לגביי הנבחרת הלאומית.
אני מאוד מקווה שהוא מתכוון לנבחרת אנגליה ברוגבי... אגב מי לדעתכם צריך לפתוח בעמדת המגן השמאלי בהיעדרם של אשלי וברידג'? קראגר שכנראה יפתח? גארת' בארי? פיל נוויל? אדון ניילור אולי? רק לחשוב על קראגר או נוויל עולים לתמוך בהתקפה ומגביהים ברגל שמאל עושה לי חום גבוה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
צודק, פרח לי מהראש. אם כך נראה לי שבארי בהחלט יספיק, צריך מגן סביר כדי לכסות את משחק האגפים הפושר של ישראל, מול קרואטיה שיחק זנדברג אם אני לא טועה והיה בינוני, ברגע שתשים עליו מישהו שיודע להיות אגרסיבי ולוחץ מן הסתם הוא יירתע, בארי הוא האופציה הכי כשרונית שאני יכול לחשוב עליה, בטח לא נגר כמו ניילור.