תירוצים? ראית את ההרכב? ארגוניס עושה צחוק מהנבחרת שלו. המשחק הכי חשוב בקריירה של בן פוסטר. יש לי בעיה אחת איתו- העתיד שלו לא ברור. מה יהיה עונה הבאה ביונייטד? שוער נבחרת אנגליה יהיה שוער שני בקבוצה שלו? VDS חתם על חוזה חדש, קוצ'אק הגיע תמורת סכום כסף מכובד לא לחינם, גם הווארד מושאל. העתיד לא ברור
אני לא פרגוסון אבל אני מאמין שפוסטר יהיה מושאל גם בעונה הבאה, ובעונה שאחריה כבר יחליף את VDS. עם כל הכבוד לקוצ'אק, שוער העתיד של היונייטד הוא פוסטר. מקווה שייתן את משחק חייו היום.
ספרס-"אגב מישהו יודע למה רוב הקהל במשחקי הצעירה הצופים הם בעיקר ילדים מציקים עם זמבורות? דיי ברור למה רוב הקהל הם ילדים ,לגבי ההצקה עם צופרים ,זה הדבר הראשון ששמתי לב אליו ,ומיד התקשרתי לרובי ,שהוא מומחה לא קטן לעינייני קהל ויציעים , אכן מעצבן ,מציק (מזכיר תופעה דומה ממשחקים במוסקוה) ,חייבים להחרים את הצופרים האלו ,ממש מטרד ,בכלל אוהד מבחינתי זה ,צעיף , דגל ,גרון,וזוג ידיים פנוי לעידוד .
הקטע זה שזה לא במשחקי הבוגרת אלא רק בצעירה זמבורות מציקות מכל הכיוונים!! כמעט שברתי את הטלויזיה אתמול
אכן תופעה מעיקה, שאגב קיימת ב95% מהמשחקים בספרד, אז אולי המקור של הדבר הזה מגיע דווקא מהאורחים. בכל מקרה, 76 אלף האוהדים באולד טראפורד יפצו על הזמבורות של אתמול, זה בטוח.
וואו איזה שעמומון... שתי הקבוצות משחקות בזהירות כאילו הן בגמר מונדיאל, לא רואה איך יצאו גולים מהמשחק הזה. מק'לארן חייב להכניס קצת פלפל למשחק הזה, ג'ואי בארטון לקישור ובדחיפות, למפארד וג'רארד ממשיכים להיראות כמו באדיר ואלברמן כשזה מגיע למשחקי הנבחרת. ואנחנו חשבנו שקאריק מאחוריהם ישחרר אותם לעשות מה שהם אוהבים ויודעים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
מקלארן=שעמום לצערי איתי. ג'רארד נודף קלאסה אפילו במשחק חלש, למפארד נכנס לו בין הרגליים ומפתיע מאוד בעוד משחק גרוע בנבחרת. נמאס כבר מהבעיה המטומטמת הזו של הנבחרת, משהו חייב לקרות שם. רייט פיליפס היחיד שנראה פעיל ואיום אמיתי, במשחק די חלש וזהיר.
אין שום סטרייקר לנבחרת. אני חושב שג'רמיין דפו היה צריך לפתוח בגלל המחסור בעמדה הזאת, למרות העונה הבינונית שלו. רייט פיליפס נכנס הרבה פעמים לאמצע, אבל הוא לא מספיק טוב. הארגריבס שיחזור מהפציעה אמור לשחק על חשבון קאריק. ריצ'ארדס, דאונינג, דפו ובארטון למגרש.
למעט מייקל קאריק כל יתר תשעת שחקני השדה פשוט אפסים, ובולטים בהם שניים: פיטר קראוץ', אחד השחקנים היותר מפגרים שראיתי.אתה 2 מטר קיבינמט, מה אתה רוכב על שחקנים כל כדור גובה לעזאזל?פשוט מפגר אין מילה אחרת.גם בליברפול, 70% מכדורי הגובה הוא מסיים עם עבירה מטופשת, איזה חמור.כמובן שהוא בזבז שתי הזדמנויות מעולות לכיבוש, אבל איפה הוא ואיפה השער.קירק'לה, :aaa021: וכמובן, שון רייט פיליפס.כלום לא הולך לו, מאז שהבחור לבש תכול בפעם האחרונה הוא הפך לקשר פשוט חלש רצח.אם לא התקופה שלו בשיטי, הוא היום בדיוויז'ן 2. וזו כמובן לא מחמאה גדולה להיות שני השחקנים החלשים ביותר במחצית כל כך מגעילה. נמאס כבר, כל משחק של האנגלים הוא שעממומון אחד מגעיל, כל משחק מנסים לעשות אותו הדבר, בלי רוני שום דבר לא יתחיל לזוז שם, פיל נוויל מגן שמאלי לנבחרת?למה?6 קשרים מרכזיים?קראוץ' חלוץ בודד?אין נבחרת שמשחקת יותר מגעיל מאנגליה שלנו, פשוט דוחה. מדהים כמה נבחרת עם סגל כזה נפלא(לא מדבר על היום, אלא בכלליות) היא נבחרת כל כך בינונית, אפורה, כל כך צפויה ומשעממת.באמת שנמאס.
שמישהו יחזיק אותי מלתקוף את מקלארן~@#! איזו מין סיבה בעולם יש לטמבל הזה להחליף את ג'רארד ולא את למפארד?@!# אני מקווה שהוא החליף את ג'רארד בגלל פציעה, אחרת זה החילוף הכי אידיוטי שעשה מקלארן מעולם.
חילוף אדיוטי?הכי גדול אי פעם שהראש כרוב ביצע?אין שום סיבה אחרת למעט לתת לבחור מנוחה, זה הכול. יום רביעי שעבר 90 דקות באפטון פארק, יום שבת 90 דקות משחק בקצב די רצחני בדרבי, זה הכול. ג'רארד ולמפארד לא יכולים לשחק ביחד, זה פשוט לא הולך.הצעד הנכון הוא קאריק+ג'רארד/למפארד, אבל לך תחפש את המאמן(במיוחד אנגלי) שיספסל את סטיבי/פרנקי.
פאקין בזיון... אומנם משחק ידידות אבל ממשחקי הידידות שמוציאים אותך עם תחושת גועל ודאגה. בדקות האחרונות ניסינו ליזום ולהשוות ע"י בעט ורוץ שאפילו סם אלרדייס היה משתמש בו, הנבחרת הזו חזרה כמה שנים טובות אחורה בתקופה האחרונה. למעט בן פוסטר שאת המעט שיכל לעשות היום עשה על הצד הטוב ביותר אין לי ולו נקודת אור אחת. רע, רע מאוד.
20 דקות הספיקו לכולם לראות את ההבדל בן מגינים מהמאה הקודמת ,אנטי כדורגל ,שמגביהים מהחצי לכיוון החלוץ ,כדורגל מפגר ,ובן מגינים מהירים ,עם שליטה בכדור ,ריצ'ארדס בכלל נראה כשחקן מעולם אחר בצד ימין לעומת גארי האפס , ההבדלים בינהם ממש מפחיד-שליטה,מהירות, נגיחה , כח ,די עצוב ,עצוב להשוות בכלל -אני מקוה שמקלארן האפס ראה את מה שכל ילד ראה היום , פשוט מאוד , לא באותה ליגה.