לדאייר אין מקום בכושר הנוכחי?!? הוא היה נפלא מאז שחזר מהפציעה. מגיע לו לשחק בכל משחק ידידות מהסיבה הפשוטה שברור לכולם שהוא יהיה פצוע עד המשחק הבא. מסכים לחלוטין בעניין פיל נוויל. לא מסכים בעניין SWP. אני האחרון שיסנגר על היכולת שלו - רק שזה לא שיש יותר מדי אופציות. לנון פצוע ומן הסתם את בקהאם לא מחזירים נכון לעכשיו, אז למי בדיוק אתה חושב שנעשה כאן עוול, מי קופח? ווין ראוטלידג'? ולשחק עם מיקה ריצ'ארדס בשמאל זה לא פחות דבילי מלשחק עם האחות היפה לבית נוויל.
דאייר חייב לשחק, פשוט טראגי כל הפציעות שהוא עבר. נקווה שיצליח לשמור על עצמו נקי מפציעות הערב, עד עכשיו הוא נהדר בניוקאסל. לשוני ופיל נוויל אין מקום בהרכב, למרות שבסגל אני מניח שיש להם מקום.
אותי מעניין כמה חזק יהיה היצר של מקלארן להחזיר את סטיבי ג'י לאמצע, ולהזיז ימינה את דאייר. לאור הפציעה של ג'ואי קול, סטיוארט דאונינג אמור לפתוח ומעניין לראות את השחקן הזה - תעלומה לא קטנה לגבי כמה גדול הוא באמת - מקבל עוד צ'אנס ממנג'ר שכמעט סוגד לו.
היה די ברור שדאונינג יקבל צ'אנסים ממקלארן בנבחרת. אני עדיין תחת הרושם שהוא לא שחקן גדול, הוא טוב לקבוצה בינונית שבנויה על הגבהות, על ווינגרים קלאסיים. יכול להיות שהנבחרת זועקת לזה, אני מסכים, אבל ג'ואי קול עדיין יותר טוב ממנו. כשהנ"ל יחזור אני מעדיף לראות אותו בשמאל.
באמת למה פיל נוויל... אם כבר זימנת את גארת' בארי למה לא לתת לו, המגן השמאלי הטבעי היחיד בסגל הזה, את ההזדמנות? ולמה לא זימנת את מת'יו טיילור שעושה חיל העונה במדי פומפי ויכול לכסות את עמדות המגן השמאלי והקשר השמאלי על חשבון אחד מהקיצוניים הימניים שבלית ברירה יוצבו היום בשמאל כמו דאייר או SWP. מתחיל לא למצוא חן בעיני אדון מק'לארן.
קירק, האמת שאני לא ממש מכיר את הכושר הנוכחי של דאייר כי אני פשוט לא עוקב אחרי הליגה באופן רציף (בגלל הצבא). לי היה בראש את דאייר של השנים האחרונות, אם אתה אומר שהוא היה טוב העונה אז אני אאמין למילה שלך. לגבי פ. נוויל - לא התכוונתי שמיקה ריצ'רדס צריך לשחק במקומו בשמאל, אלא פשוט לשחק. הצעירים צריכים לצבור כמה שיותר ניסיון בינלאומי, אבל אדרבא, אם עגלה כמו נוויל לוקח להם דקות משחק אז זה חבל, ומצידי שריצ'רדס ישחק כמגן שמאלי, העיקר שישחק. לגבי SWP, הוא שחקן ענק, אני הראשון שיודה, אבל מה לעשות שאיך שהוא נראה בשנתיים האחרונות הוא לא צריך להיות בהרכב.
בוא נשמור קצת על פרופרציה,לקרוא לפיל נוויל עגלה ועוד ביכולת שהוא מפגין בליגה זו שטות ממדרגה ראשונה, לא מתאים לנבחרת כן,בטח לא כמגן שמאלי שהפעם האחרונה ששיחק שם היתה אי שם במדי יונייטד, אבל עגלה....ככה זה שרואים משחקים של שיטי,מתרגלים לחשוב בשפת העגלונים. לגבי גארת' בארי,לדעתי הוא על אותו משקל כמו פיל נוויל,מה שמספיק טוב לוילה(וגם זה לא מי יודע מה,תמיד יש הרגשה שבארי הוא סופר כישרוני,סופר בעל פוטנציאל אבל הוא מדשדש בין הבינוניות לאורך כל הקריירה שלו)לא מספיק טוב לנבחרת.
מה שמספיק לוילה, וזה מאוד מספיק כי הוא סוחב את הוילאנז השנה, בהחלט מתאים לנבחרת(בהיעדר ברידג' וקול כמובן). הוא אופציה עדיפה על נוויל, זה בטוח.
סוחב את וילה?לאן בדיוק? אתם בוכים על בינוניות וכזה הוא בארי וגם הוא לא בדיוק משחק יותר מדי פעמים כמגן בוילה אלא כקשר וכמגן הוא לא עולה על נוויל,ממש לא.
תפסיק לשבור את הראש, אתם תנצחו בכל מקרה, אראגונס מחפש את ההפסד בשביל לסיים את תפקידו. הוא עולה היום עם שחקנים כמו: אנגולו, קאפדוילה, דויד סילבה, במטרה אחת- להפסיד. מדהים איך המשחק הזה תופס כותרות באנגליה, בספרד זה אפילו לא בעמוד הראשון.
באנגליה הנבחרת חשובה לכולם, טוב תראה לי עוד נבחרת בעולם שמביא 28 אלף צופים למשחק נבחרת צעירה(משחק ידידות) אגב מישהו יודע למה רוב הקהל במשחקי הצעירה הצופים הם בעיקר ילדים מציקים עם זמבורות?
כמגן שמאלי הוא עולה על נוויל במאה דרגות. כקשר אחורי/מגן ימני לא, אבל כמגן שמאלי ועוד איך. וכן, העונה הוא משחק הרבה פעמים כקשר, אבל הוא לא שכח חרגע את כל העונות שבילה כמגן שמאלי, מה גם שקצת התקפה של אחד המגנים לא תזיק.
אני רואה שאדון ריקלמה כבר מכין תירוצים... מקווה שהאחיות נוויל ייתנו לו סיבה להשתמש בהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx