קצת קשה להגיד שלמוריניו אין אינטרס בנבחרת אנגליה, אחרי הכל הקפטן של הנבחרת הוא גם הקפטן שלו, ועוד כמה וכמה שחקני מפתח, שהצלחה ועידוד ברמת הנבחרת בטוח ידחפו אותם גם ברמה הקבוצתית. חוצמזה, אני חושב שרק מאמן זר שבא לעבוד באנגליה והוא מטומטם גמור יגיד את ההיפך.
לאוהדי אנגליה שמעונינים ללכת למשחק נגד ישראל ברמת גן התקשרתי לפני 5 דקות אלים ושאלתי אם הם ימכרו כרטיסים לאוהדים ישראלים ליציע האנגלי הם ענו לי שיהיו כרטיסים שבועיים לפני המשחק
קצת תמונות של וומבלי שהולך ונשלם סוף סוף. יש שם המון עמודים שאפשר למצוא המון תמונות מכל שלבי הבנייה. http://footballgroundguide.ipbhost.com/ind...ic=9888&st=1060
אמור להיות בוומבלי, לך תדע אם ייפול איזה יציע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
טור נחמד על השחקנים שמקווים לפרוץ לסגל של מק'לארן לקראת משחק הידידות מול הספרדים. את מי מבין השמות שמוזכרים שם אתם הייתם רוצים לראות בסגל האריות ולמה?
טוב, לאור רצף ההופעות הלא-מרשימות בלשון המעטה של פול רובינסון העונה, רציתי לשאול אתכם: מי הבחירה הראויה לשער הנבחרת? לדעתי, דיוויד ג'יימס, למרות שבדומה לבקהאם "הופרש" ע"י מקלארן, יכול להיות בחירה הולמת, יש לו עונה טובה בפומפי והניסיון שלו אמור רק להוסיף. כמובן שעדיין ישנו רובינסון, למרות שמניותיו ירדו בצורה דרסטית בתקופה האחרונה. בדור העתיד ישנם סקוט קארסון, המושאל מליברפול לצ'רלטון, ובן פוסטר, המושאל ממנצ'סטר יונייטד לווטפורד, שמציגים עונה יפה למרות שקבוצותיהם סבוכות בתחתית. הבחירה שלי היא כנראה לכיוון ג'יימס, אבל זה מאוד חבל שאני בכלל מעלה את הדיון. לפני שנתיים הייתי משוכנע שרובינסון הוא הדבר הבא, אבל התקופה האחרונה לקחה אותי כמה שנים אחורה.
גיימס קיבל את ההזדמנות שלו בנבחרת ופישל,עד היום יש לי רעידות מ 2 השערים שקיבל מול אוסטריה במוקדמות הגביע העולמי לאחר היורו הכושל,מאז לא קיבל צאנס ואסור שיקבל,לא כל שוער ליגה טוב ככל שיהיה מתאים להיות שוער נבחרת. קירקלנד לא יציב,למשל הגולים שקיבל אתמול חלקם היו מצחיקים ומי יודע מתי שוב יפצע, רובינסון בעונה בינונית מאוד, פוסטר צעיר מדי וחסר נסיון, קארסון לא שוער מספיק טוב לרמת הנבחרת, גרין של ווסטהאם,גם הוא חסר נסיון ובכלל לא משחק באופן קבוע, צריך אולי לבדוק אם כריס וודס יכול להוריד כמה קילוגרמים מיותרים של בירה ולעשות קאמבק או שנעלה בלי שוער ובלם אחד נוסף במקום.
מסכים עם רוב מה שאתה אומר חוץ מעל קארסון שראיתי אותו כמה פעמים העונה והוא הרשים אותי מאוד. הוא השתפר הרבה מאז שהוא היה צריך לשחק מול יובה בליגת האלופות לפני שנתיים וזה רק הגיוני מכיוון שאז הוא עוד לא היה בן 20. בקשר לבעיה של חוסר ניסיון, הדרך היחידה לפתור בעיה כזאת היא לתת משחקים לאחד מהצעירים. ג'יימס אמנם בכושר מצוין ואחד מהטובים בליגה העונה אבל ברור שלהחזיר אותו זה temporary measure ואני לא בטוח שהוא יהיה בסביבה עוד ביורו 2008. צריך להתחיל להכניס את הצעירים לעניינים (ורובינסון לא טוב מספיק לנבחרת אנגליה, הוא יותר מדי איטי בתגובה וזה לא דבר שמשפרים עם הזמן וגם הוא לא מזהיר בכדורי גובה). גרין נראה לי יפתח בכל המשחקים של ווסט האם מעכשיו עד סוף העונה (וגם עד עכשיו הוא פתח רוב המשחקים).
לכל אוהדי נבחרת 3 האריות, בדקתי לכם את האפשרות הכי טובה וזולה מבחינתכם לקנות כרטיסים ליציע אוהדי אנגליה למשחק מול ישראל. האפשרות היא לקנות כרטיסים ליציע של אנגליה דרך מועדון האוהדים הרשמי של אנגליה שנקרא ENGLANDFANS. הפרטים באתר http://www.thefa.com/England/SeniorTeam/Englandfans הנקודה היא שהמכירה התחילה אתמול ומסתיימת מחר מתישהו. אתם יכולים לנסות להירשם היום, ואז לשלם את דמי החבר שהם איזה 50-60 פאונד, ואז תהיה לכם אפשרות לקנות כרטיס. אבל כדאי לכם לבדוק אם בן אדם יכול לקנות יותר מכרטיס אחד, אם כן , אז פשוט מישהו ממכם יירשם ויקנה למי שרוצה כרטיסים.
מישהו צפה בכתבה על האוהדים האנגלים לקראת המשחק נגד ישראל ששודרה בחדשות ערוץ 2 ? באו נציגים מהשגרירות הבריטית לבדוק את המקומות בהם יבלו האוהדים, את הפאבים והשירותים המוצעים בהם, ואת הגדרות בין היציע שלהם ליציעי אוהדי נבחרת ישראל. אפשר היה לראות בכתבה את כל החגיגות בגרמניה במונדיאל האחרון , ואת ההתפרעויות בבלגיה ביורו 2000. ההתרגשות גוברת בכל יום שעובר .. :aaa12:
אחרי שראיתי אתמול עוד הופעה איומה של רובינסון והמשחק נגד ישראל מתקרב אני לא רואה ברירה למרות חוסר הנסיון שלו לתת צאנס למי לשוער האנגלי שנמצא בכושר הטוב ביותר וזהו בן פוסטר, הוא הכי יציב,הוא משחק קבוע(לא כמו גרין)הוא הכי מרשים,השאלה אם מקלארן לא יהיה מקובע כל-כך לגבי רובינסון,קשה להבין איך יול בטוטנהאם לא רואה שהבחור העלה כמה קילוגרמים מיותרים שבין היתר משפיעים על היכולת שלו ובכלל מה קרה לשוער שהיה במגמת עלייה מתמדת ונעצר הרבה לפני שהגיע לשיא כלשהו מבחינת יכולת אישית.