מה יהיה רובי?לא יודע,אני יוצא הערב עם אחת שעשתה עלייה לארץ מניוקאסל לפני 4 שנים, נדבר איתה על שיי גיבן ולמה הוא מצליח לבעוט בכדור כמו שצריך.
אתה קראת מה ג'ון טרי כתב עליו במירור לפני המשחק ? " אנחנו שקטים שרובו מאחורינו. לא סתם יש לו רקורד כזה של רשת נקייה בנבחרת,גם שאנחנו מפשלים הוא שם בשבילנו. הוא גם שוער הרגל הכי טוב באנגליה (לדעתי אחרי גיבן),ואנחנו סומכים עליו בעיניים עצומות. הוא שוער גדול". טרי אמנם ניחס לו תצורה (אפילו ניחס אותו בבעיטות !) אבל העובדות ברורות. כמו שאתה מזרגג בשכל על "כל המאמנים עיוורים לגבי נוויל?" אז גם כאן אף אחד לא עיוור ורובו השוער האנגלי הטוב ביותר,לעומת ג.יפית שמזמן מה שהוא עושה בנבחרת זה לא להריח ולא להסריח. כמו רפי אדינגר ציון 5 לכל החיים... בכלל, אני חושב שכבר הגיעה שנת הצהריים הקבועה שלך,אז קח לך כרובית טרייה ולך תחלום על ענת עצמון... http://www.youtube.com/watch?v=e9FiU4UdXn4
אולי פשוט תגידו שמה שבאמת מעניין אתכם זה הקבוצה שלכם וזהו? אוהד סיטי יורד על מגן יונייטד, אוהדי יונייטד מגנים על המגן שלהם, אוהדי ספרס מגנים על השוער שלהם ומאשימים את המגן, ואוהדי ארסנל מאשימים את השוער של ספרס ומשווים אותו לשוער ששיחק אצלהם.
זה מה שחושב מי שבחיים לא שיחק כדורגל ! כל מאמן מתחיל ילמד אותך שבחיים לא תחזיר למסגרת השער ! אני אכתוב את זה עוד מאתיים פעם !
אפילו רובו לא אשם. נו מה, פדיחות לא קורות לשחקנים? אז גם לשוערים. להאשים אותו בתצוגת נפל האדירה שלכם זו הטעות הכי גדולה כי אני אריתי כמה הצלות די מדהימות ממנו. איזה עוד שוער אתם מכירים שיעצור את הבעיטה של קרנצ'יאר מ2 מטר מהשער?! ועוד לבד. כולם אשמים. ואם כבר אז רובו אשם הכי פחות. הוא גם זכור לי כשוער היחיד שאני ראיתי שעלה עם הקבוצה שלו לקרן בשניות האחרונות ואשכרה הבקיע. (בתקופתו בלידס נגד סוינדון).
ובמציאות אנחנו רואים עשרות החזרות כדור למסגרת השער בכל משחק,וב99% מהמקרים זה נגמר ללא נפגעים,אז תפסיק לזיין את השכל.
השער הראשון היה גם באשמתו של קול שלא סגר את השחקן שכבש שער, אומנם לרובינסון יש חלק לא קטן בשער הראשון, בשער השני נוויל לא היה צריך למסור את המסירה לרובינסון, אבל רובינסון לא היה צריך לספוג את השער הזה, נוויל נתן לו כדור קל מאוד שרובינסון לא הרחיק, אומנם אנגליה יכולה להתעודד בכך שרובינסון הציל אותה מספיגה של שתיים- שלוש שערים נוספים.
עזוב אין לי כח להתחיל לעשות לך שיעורי כדורגל . כמו שאיסטלנדס כתב הוא מאמן ילדים בבת חפר ועובד איתם מהשלבים הראשונים כולל השלב שמחזירים כדור הצידה והוצאת אאוטים נכון. סנדביץ והרבה מצב רוח...
ערן, לא מסכים איתך. גם בשיעורי הנהיגה אתה לומד א' ובתאכלס אחרי הרישיון אתה מבצע ז'. כנ"ל פה, בכדורגל המקצועי לא בבית ספר . אם רובו היה קודם מנסה לעצור את הכדור ואז לבעוט לא היה קורה כלום. גם את זה מלמדים בכל בית ספר...
איפה ראית שכתבתי שרובו לא היה צריך לעצור את הכדור ? רובו היה גם היה צריך לעצור,במיוחד שהוא ידע שיש גבשושית בגלל בעיטות השוער של השוער הקרואטי בחצי הראשון. אבל אנחנו מתמקדים בתחילת הטעות . אם גארי נוויל לא מנסה להכניס את הגול היחיד בקריירה שלו בנבחרת אז זה לא היה קורה. 84 הופעות עם שער אחד וגם הוא עצמי. מגן תוקף זקנות.
תגיד רובי לא נמאס לכם לטחון מים? מילא אותי אבל התחלתם ללמד את גארי נוויל את יסודות המשחק? היה הגול השני ומת ונגיד שגארי נוויל אשם לא ראיתם מה הלך אתמול? איזה נבחרת חלשה יש לנו ושלא יהיה ספק ביכולת הזאת מקבלים כאן בר"ג בראש. סטרטפורד כתב שהבעיה היתה רק במערך...לא מערך ולא נעליים פשוט לא עלו אתמול האריות למגרש
מבטיח לא לדבר יותר על הגול. על המערך ? לך יום לפני המשחק ותראה שידעתי בדיוק איך נשחק . צפיתי שנשחק לרוחב,צפיתי שמערך של שלושה בלמים מבלבל את כל ההגנה,צפיתי שבמערך כזה צריך שני מגינים תוקפים ובמקום זה ניתקע עם שני שבלונות,צפיתי שנגיע לחצי מצב במקרה הטוב. אז כן,בגלל המערך צפיתי שכל זה יקרה. כרוב אדום כרוב אדום זה מה שאביא היום זה מה שאביא היום כרוב אדום ! אתה מכיר את השיר הזה מהקלטות לילדים ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
אמיר ע זה לגיטמי ומובן שכל אוהד של קבוצה מסויימת יגן על שחקן מהקבוצה שלו ברגע שהוא משחק בנבחרת אבל 99% מאלו שעושים זאת מסוגלים גם להעביר ביקורת שלילית כשצריך ועד כמה שזה כואב להם, רק אחד פה בשם איסטלנד יאשים כל דבר שקשור ליונייטד,לגבי רובי קין....דיברתי איתו מיד כשספגנו את השער השני,מיד הבנתי שאין עם מי לדבר,קן הקוקיה ממש,בעוד כמה ימים הוא יחזור לעצמו. ורובינסון בוודאי שיש לו אשמה בשער,זה לא משנה לאן המסירה הלכה,מטר לפה או מטר לשם,זה לא שהוא קיבל טיל לחיבורים ואפשר לומר שלא היה לו מה לעשות,היה לו הרבה מה לעשות עם הכדור והוא היה צריך לעשות והוא נכשל, בוודאי שהגבשושית זה משהו פריקי של פעם בקריירה אבל שורה תחתונה הוא השוער שנכנע לגבשושית,הוא השוער שלא הצליח לטפל בכדור פשוט. ארצ'י באנקר אני עדיין חושב שזה המערך ולא השחקנים,לא ראית אתמול שהם עלו בחוסר חשק או לא נתנו כל מה שהיה להם,במסגרת המערך המצחיק זה היה רחוק מלהספיק.
שוער זו עמדה כפויית טובה. שוער יכול להציל עשרים בעיטות מסוכנות, אבל טעות אחת שלו והכל נמחק. זה המקצוע. לכן רובינסון אשם לא מלא כמובן בהפסד אתמול, כולם שיחקו חרא, אבל יש לו חלק גדול מאוד באשמה הזאת. לא צריך להדיח אותו, צריך לעבוד על הביטחון והמיקום שלו ואני רק מקווה שהוא לא יתפרק מנטלית. אני מאוד לא שקט עד למרץ, נקווה לשתי תוצאות תיקו במשחקים שישוחקו בנובמבר.