הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. Claret&Blue Member

גיא, להאשים את רובינסון בשער השני זו בדיחה. בדיוק כמו שאתה אומר שנוויל לא יכול להיות אשם בשער(לא משנה מאיזו סיבה), גם רובינסון לא אשם פה.
    מה גם שבלעדיו לפי דעתי היינו מסיימים עם חמישייה ברשת, אפילו יותר.

2. Rudess Member

קודם כל האשמה בגול השני היא יותר של גארי נוויל מאשר של רובינסון. גארי נוויל עם כל הנסיון העשיר שלו היה צריך למסור לרובינסון את הכדור לאזור שלא יגיע לקו השער, כלומר לצדדים. רובינסון עצמו הציל לפחות 3-4 שערים בטוחים, אבל האשמה שלו היא יותר בשער הראשון, מיקום לא טוב ונגיחה קשתית ששוער ברמתו אמור לקחת.
    אני אישית מאוכזב ממקלארן, כי תליתי בו תקוות עם כדורגל התקפי סוף סוף באנגליה, אבל מערך פחדני של 5-3-2 , כאשר 3 הקשרים הם לא שחקנים שמסוגלים לרוץ באגף ו-2 מתוכם (קאריק ופארקר) לא ראויים בכלל ללבוש את מדי הנבחרת, וקראוץ', אי אפשר להגיע רחוק.

אגב, הצהובונים המגעילים רק חיכו פה למעידה מסוג כזה של אנגליה כדי להשחיז את הסכינים, והשער העצמי האומלל ששודר וישודר עוד עשרות פעמים פה , הוא שיחת היום.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא משנה בכלל, כי המסירה שלו הייתה מסירה לגיטימית. היא גם הייתה נורא חלשה, ככה שגם אם המסירה הייתה הולכת לפינה הרחוקה, לשוער היה מספיק זמן לצאת מהאצטדיון, להקיף אותו ולחזור בזמן לאסוף את הכדור. זו טעות שהיא אך ורק של השוער וחבל, כי היה לו משחק מעולה, 2 הטעויות הבודדות שלו הפכו לשערים של הקרואטים.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

60 אחוז מהדיון הזה מתעסק בגול השני וזה פאתטי. זה גול מקרי, חסר מזל, לא באשמת נוויל (כמו שאומרים שונאים) ולא באשמת רובינסון, מה לעשות, הכדור באמת קפץ לו מעל לרגל. אולי תתעסקו בדברים החשובים יותר? כמו בכך שאנגליה פשוט נראית זוועה ולא היתה מוציאה מהמשחק הזה כלום גם בלי השער הזה?

5. SeRgInHo Member

זה מה שאמרתי לאיסטלנד ובעצם התכוונתי לכולם. מתעסקים פה רק בשער האומלל הזה כאילו הוא היה זה שגמר לאנגליה את המשחק.
    לא שאני חושב שאנגליה בסכנת עליה או משהו, לדעתי בסוף היא באמת תעלה בזכות היכולת האישית של שחקניה, אבל אם בעוד חצי שנה היא לא תצליח לנצח את ישראל, אנגליה תמצא את עצמה בבור עמוק עמוק עמוק...

ראש כרוב(קרדיט לערן!) צריך ללכת הביתה. אריקסון לפחות דרס את המוקדמות...

נערך לאחרונה ב: ‏12/10/06
  6. THE STRETFORD END Member

דווקא אם לא היינו סופגים את השער הפריקי הזה עוד היה לנו סיכוי להוציא נקודה,מה שבעצם רצה מקלארן מלכתחילה.

אין יותר מדי מה לכתוב,כולם ראו שההרכב הבזיוני שהעלה מקלארן גרם לתצוגה חלשה כל-כך,
    ולא,אלו לא השחקנים,אך ורק המערך.
    למה לא לשחק פשוט 4-4-2 עם 2 קיצונים טבעים שהיו על הספסל כמו פיליפס ודאונינג ועם 2 קשרים באמצע במקום הפקק והחורים שיצרו שלושה קשרים של 50/50,כשבמערך של 2 כל אחד יכול לדעת מה עליו לעשות,
    למה קארגר מגן שמאלי?
    למה חילופים של פאניקה,כשכבר מאוחר מדי בדיוק כמו בשבת נגד מקדוניה?

דווקא כשלא הולך כמו אחרי שבת עדיף לדבוק בפשטות,במה שכולם מכירים ויודעים,בלי לנסות ולהמציא את הגלגל.

מה שנותר לקוות עד המשחק נגד ישראל זה שמקלארן יסיק את המסקנות הנכונות,ירגע,ישתה מים קרים ויקשיב יותר לונבלס,
    ונגד ישראל השחקנים יהיו בשיא כושרם(במיוחד רוניי וגואי קול)הארגרייבס יחזור מהפציעה ואני לא פוסל העלה של וולקוט ועוד כמה מהנבחרת הצעירה.

SeRgInHo
    ראש כרוב יש רק אחד,גרהאם טיילור.

7. Rudess Member

מה שמצחיק אצל מקלארן זה הקמטים שלו במצח שגורמים לו להיראות תמיד כאילו הוא עומד עוד שנייה להיקרע מצחוק. אתמול הכתב של SKY ראיין אותו אחרי המשחק ושאל על השער העצמי של נוויל, ומקלארן עונה וזה נראה כאילו עוד שנייה הוא מתפקע מצחוק.

8. SeRgInHo Member

סטרטפורד נו באמת, איזה תיקו ואיזה גרביים...לא היה לאנגליה שום מצב ממשי ב-90 הדק' ולמען האמת, קרואטיה יכלה בקלות להוביל במחצית לפחות 2-0, אבל רובו הציל(ואח"כ החזיר...).
    עוד שני קמפיינים הולכים לפח. ביכולת כזאת צריכים בכלל להתפלל שאנגליה תגיע ליורו, אני כבר לא מדבר על לקחת אותו.
    כמה מסכנים האוהדים...
    :aaarofl:
    האמת זה גם קצת עצוב...

9. קינג לדלי Member

ראש כרוב זה גראהם טיילור.

כרוב אדום זה מקלארן.

סטרטפורד היקר הסאן נותן משחק מילים על "מיסיס(מחמיץ את הכדור)רובינסון".
    אתה ראית את הסרט שהבחורה לא רוצה לגמור ומחליטה לחשוב על גארי נוויל תוך כדי זיון ?
    כמו שכתבתי יום לפני בניגוד לכולכם בשיטה הזאת גארי נוויל הוא מגן כנף אולטימטיבי בליגת בעלי הכנף בצפארי.

תקרא את סוף המאמר הזה ,תביט בתמונה של ג.יפית מחזיר את הכדור ותבין שהוא היה חייב למסור הצידה מה עוד שרובו ימני ברגל ! תסתכל על המבט של השוער ההולנדי שלך כל פעם שמישהו מחזיר לו כדור לאמצע ! ואל תמכור לי שהוא היה תחת לחץ כי גם אם הקרואטי היה דבוק אליו הוא היה צריך להחזיר כמו בן אדם.

עזוב ההחמצה מול מקדוניה הייתה יותר מביכה...לפחות הוא כבש סוף סוף בהופעה ה84 !
    http://www.thesun.co.uk/article/0,,2002390...6470464,00.html

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/10/06
  10. THE STRETFORD END Member

רובי,
    משחק המילים מתקשר גם למיסיס רובינסון,השיר והסרט.

ואני שמח על התמונה שמוכיחה שהיה לחץ של שחקן קרואטי על נוויל(בשבילך איסטלנד)והוא החזיר כמו בן אדם,לא כדור קופץ אלא שטוח,לרובינסון...סליחה,מיסיס רובינסון היה את כל הזמן שבעולם בלי לחץ לטפל בכדור כמו שצריך.
    כולם מזכירים את ההדיפות הטובות שהצילו את אנגליה במחצית הראשונה שלו והרי ידוע שהוא עוצר כדורים מצויין אבל מעניין מי זוכר עוד יציאה ואיגרוף של כדור גובה פשוט(למה?)ושוב,המיקום והכבדות בשער הראשון,השוער הראשון של טוטנהאם,טוטנהאם הוטספר חלש מאוד בכדורי גובה ולא בפעם הראשונה.

ורובי,פעם הבאה שתראה משחק כדורגל תספור כמה פעמים שוער מקבל כדור לרגל שלו גם כשהוא בין הקורות,
    ואל תזכיר את ואן דר סאר יחד עם מיסיס רובינסון השוער של טוטנהאם,טוטנהאם הוטספר,ההולנדי יודע לטפל בכדור כמו שמומו יודע לטפל בבחורות,מיסיס רובינסון הוא יותר יהודלה השמן.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין אותי אם יש שחקן הגנה אחד שבאמת מקפיד שבכל פעם שהוא מוסר אחורה לשוער זה לא יהיה לכיוון המסגרת. פעם במיליון שנה זה גם נכנס אז עושים מזה רעש. באמת תעזבו את זה, זה לא האישיו.

12. THE STRETFORD END Member

אף אחד לא מקפיד,זה סתם ההתנפלות הרגילה של איסטלנד על כל צעד של גארי נוויל ורובי קין אחריו כמו שמשון ויובב.

אגב,מהאיגרוף הזה של מיסיס רובינסון,כדור שהגיע לרגל קרואטית,באותה ההתקפה ספגנו את השער הראשון.

13. AW forever Member

אני באופן כללי לא התרשמתי מההופעה של השמן. העצירות שלו היו טובות, אבל רובן של כדורים שנבעטו ישר אליו (חזק אמנם, אבל ישר אליו). בנוסף, אני לא יודע אם זה נובע מבעית המשקל שלו, אבל כדאי שהוא יגמל מהגלגולים התיאטרליים והפזצטות שהוא דופק אחרי כל עצירה. מעבר לכך, שני הגולים באשמתו הכמעט מלאה. את סימן צלבו על הרבה פחות, מול הרבה יותר גדולים.

14. קינג לדלי Member

100 כדורים במשחק מוחזרים לאמצע אבל לא כדור פשוט כזה !!!
    ברור שתחת לחץ שחקנים מסתכנים ומחזירים לאמצע אבל גם אלי ג'ועבה ויואל בעזה מהמאמנים הטובים ביותר בשיכון עליה יגידו לך שבמצב כזה מחזירים לצד במיוחד שהשוער ימני ברגל.

כנראה שבשיעור של ההחזרה אחורה חשבת על איך ענת עצמון עזבה אותך.
    מה יהיה איתך בנצי ?...

15. Pipe Member

לרובינסון יש מזל שהטעות הגיעה רק בשער השני. אני לא רוצה לחשוב מה היו עושים לו אם השער הזה היה מכריע את המשחק. כל הדיבורים והששמצות כנגדו בתקשורת הם מתוך מבוכה, צחוק, טיפשות ולגלוג, לא בגלל כדורגל נטו. גם ההצלות הטובות שלו במחצית הראשונה המתיקו את הגלולה מבחינתו.
    אם הוא היה עולה לאנגליה בנקודות, אני לא יודע אם הוא היה מצליח להתאושש מזה.

בכל מקרה, גארי נוויל הוא האחרון שאפשר להאשים בהפסד.הוא עשה את המיטב תחת העמדה ההזויה שהוא פתח בה.