הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. THE STRETFORD END Member

AW forever
    מיצל סלגאדו לא כזה אפור,להיפך חוץ מהיותו מגן טוב מבחינה התקפית הוא אפילו היה טוב מאוד.
    גם לאורן כשהיה כשיר היה אחלה מגן,כולל התקפית באחת מהתקופות היפות ביותר של ארסנל.
    האם הם לא היו פקטורים חשובים בהצלחה של הקבוצות שלהם?ועוד איך היו,
    האם קאפו או טוראם לא היו פאקטורים חשובים בקבוצה שלהם?
    ומה שלום זאמברוטה?גם הוא לא מהווה פקטור?
    ובצד השני האם אשלי קול,רוברטו קארלוס או סטיוארט פירס(שהיה השחקן הכי חשוב בפורסט וזאת מעמדת המגן)לא שווים הרבה?או שלמגן שמאלי יש יותר פאקטור בהצלחת הקבוצה?

אפור או לא אפור זהו תפקיד חשוב בדיוק כמו ששאר התפקידים חשובים,כן תפקיד פחות נוצץ אבל בהחלט לא פחות חשוב או בעל השפעה קטנה,השילוב של נוויל ובקהאם נתן לבקס את כל החופש והשקט לפעול בצד ימין ביונייטד.

וכן,פרגוסון בעצמו אמר בתחילת הקריירה של נוויל שאם הוא היה גבוה בעוד כמה אינצים הוא היה הבלם ענק,
    לא נורא,הרווחנו מגן מצויין.

הוטספר,
    תלך לקזינו ותנסה שם למכור את המחשבה שלך,מה זה השטויות של "לא צריך להיות מהמר משוגע בשביל לחזות שאין לו יותר מדי שנים לתת"
    על פאולו מאלדיני שמעת?ואפשר לחשוב בן כמה נוויל,31,בעוד שנתיים ביורו יהיה בן 33,אולי בישראל זה נחשב זקן או מעבר לשיא או גורם למחשבות של אין לו עוד הרבה שנים,
    אז פעם נוויל הוא לא השחקן שהיה ועכשיו לא צריך להיות מהמר גדול בכדי לדעת שאין לו עוד הרבה שנים לתת,אתה יודע למי ניתנה הנבואה נכון!

2. קינג לדלי Member

אתם זוכרים את הציטוט שלי שהתקשרתי בחשש לסטרטפורד בהצעה לספסל את גארי נוויל בגביע העולמי ?
    נדמה לי שהוא נמצא בדיון הציטוטים של היום הולדת.
    בכל מקרה אחרי שהוא איים להגיע אלי הביתה,ואחרי שנאלצתי להסכים שגארי הוא אחד הגדולים בהיסטוריה,הגיע הזמן שגם אתם תבינו שאסור לקחת לסטרטפורד שלנו את המפתח(גארי נוויל) בלי רשות של רגע(מקלארן),ודודלי(פרגוסון).

http://www.youtube.com/watch?v=qNIEXYTyIHs...related&search=

3. eastlands Member

4. THE STRETFORD END Member

רובי,
    שאני יגלה לכולם איך בשיחה אישית איתי אתה מפאר את הבישולים של פיל נוויל במדי אברטון?

וגם אתה,בוא תביא לי רשימה של 3 טעויות שגרמו לספיגת שער של נוויל במדי הנבחרת בכל ה 10 שנים שהוא משחק,אם לא תלך למכור תותים.

5. קינג לדלי Member

פיל נוויל נותן עונה נהדרת באברטון אבל בכל מקרה המשטרה צריכה לאסור עליו להתקרב עד 100 קילומטר מהסגל האנגלי.
    לגבי גארי אולי עדיף כבר מגן שקצת יותר טועה ומסתכן ממגן שכבר לא מצליח לחבר פס פשוט ונראה מביך מבחינה התקפית.
    אתה רואה איך אבואה תומך,לאם,זמברוטה,גרוסו,ובא לך להשתגע. מתי יהיה לנו מגן שיהיה נורמלי התקפית ?

אכן אין טעויות ואין תרומה התקפית. לא מריח לא מסריח.אה כן...ההרמה לשירר ב96...

העיקר שחביתוש שומר על המפתח...

6. קינג לדלי Member

שמועות על ההרכב למחר.

רובו בשער , שלושה בלמים (ריו,טרי,קראגר) , שני מגינים (גארי נוויל,אשלי קול) שני אחוריים (קאריק,פארקר),למפארד באמצע ורוני וקראוצ'י בחוד.

נשמע שנשחק לרוחב ונתקוף לכיוון עמדת השידור.

7. THE STRETFORD END Member

יש לך יותר מדי שעות איסטלנד ויש לך עדיין סיוטים מכל המגנים שהיו לך בטוטנהאם שאתה כבר לא מצליח לזהות איכות מהי.

תסססססססססס

8. קינג לדלי Member

עזוב אבל מה אתה אומר על ההרכב ? אם זה נכון אז גארי שלך יצטרך לפרוץ כמו סופה על הקו ! אנחנו מסודרים הא ?
    כל 40 צעדים של הזרזיר אבואה עושה בעשרה ...

איייווווובום !

9. THE STRETFORD END Member

די רובי אתה מזיין את השכל,גם אתה יודע שהתמיכה שלו בהתקפה היא בסדר גמור,
    כשאבואה יעשה זאת במשך 10 שנים רצוף תדבר איתי,כמה חודשים טובים של שחקן צעיר עוד לא הפכו אותו לנח איינשטין.

10. AW forever Member

נתת לי את סלגדו ואת קאפו (ז"א, את סלגדו אני נתתי)- שאת שניהם סחטו עד שכל טיפה של מיץ יצאה מהם בגלל שהם כאלה יוצאים מן הכלל שמעידים על הכלל. זאמברוטה הוא אול אראונד פיילר שיכול לשחק בשני הצדדים, מגן או קשר. וטוראם הוא מעל לכל בלם. וכן, כנראה שיש חשיבות לצד, כי על שמאליים איכותיים אני יכול לחשוב (גם פעילים וגם שחקני עבר)- ומגן ימני פשוט לא. כנראה שהרגל לא מסתדרת... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx
    ואל תספר לי על לאורן בבקשה, אני זוכר איך הייתי מתחבא מתחת לשטיח כל פעם שהייתי רואה משחקים של ארסנל עם חבר סקואזר שהיה יורד עליו נון-סטופ. והיה משהו בדבריו- הפציעה שלו באה בול בזמן.
    ולעניין- אני מבין את הסימפטיה שלך לגמדון הזה, אבל שוב, בנבחרת שכ"כ חסר לה ברק, מהירות, פעולות לא שגרתיות (ראבק, כשלנון נכנס והפעיל מבער על הקו לשתיים וחצי דקות במונדיאל זה כבר נראה הרבה יותר טוב!)- להיות "חף מטעיות" אבל עם אפס תרומה להתקפה זה לא כזה ביג דיל.
    לא שאני חושב שגארי נוויל זה הבעיה של הנבחרת, ממש לא. אבל זה עוד סימפטום לביצים המיקרוסקופיות של מי שהושיב את התחת שלו על כסא המאמן בשנים האחרונות (יענו סוון).

אמנם לסגל יש טונות של כישרון- אבל כשהמצב תקוע, אולי כדאי לזרוק איזה אס טרי, איזה כישרון מבטיח- ראבק, זה עבד עם אואן, עם רוני... איזה ילד שיעיר קצת את השחקנים, שנראה שמרוב פחד הם לא מצליחים לשחק כדורגל. המשחק מחר הוא משחק מפתח לסגל הזה, אבל במקרה של הפסד או תיקו, אני הייתי מעלה שני שחקנים מהצעירה (נניח וולקוט ואגבונלהור) שיכניסו קצת חוצפה, קצת טאצ' צעיר.

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/06
  11. קינג לדלי Member

אל תבנה על זה.
    ההרכב שהולך לעלות מחר לא יכול לתת יותר מגול אלא אם כן הסולם יושיע במצבים נייחים.

הלוואי שאני טועה.

12. THE STRETFORD END Member

ממש לא אפס תרומה להתקפה,ממש לא,גם ביונייטד אם נסתכל על הסטטיסטיקה היבשה נמצא מעט בישולים ועוד יותר מעט שערים אבל כשמסתכלים על המשחק עצמו ישנן הרבה מאוד פעולות לעזרת ההתקפה שמה לעשות לא נרשמות בסטטיסטיקה,
    גם עקיפה מימין ומשיכת מגן דבר שמשאיר חופשי יותר את הקשר להגביה זה חלק ממשחק,חלק מתרומה גם אם לא ישירה להתקפה,
    גארי נוויל הוא אולי המגביה הטוב ביותר ביונייטד ואחד הטובים בנבחרת,שוב לא תמיד זה מסתיים בבישול אבל הוא הכדורים הטובים מכניס לרחבה.

אין מספיק ברק בנבחרת אז הוא אשם?הוא בראש ובראשונה מגן והוא עושה זאת על הצד הטוב ביותר,
    אם מישהו מעדיף מגן כמו גלן גונסון שאולי בעתיד יתפתח להיות מגן מצויין מכל הבחינות אבל כרגע כן יותר כישרוני עם הכדור ובוא נאמר יכול לתרום יותר למשחק ההתקפה אבל מבחינה הגנתית הוא חלש יותר,על פני היציבות ההגנתית ופחות ההתקפית של נוויל אז יש לו בעיה מבחינת סדר העדיפויות הנורמלי של קבוצה.

אואן,רוניי הם חלוצים,טעויות שלהם גם בגיל צעיר מתקבלות יותר בקלות,הן פחות קריטיות מאשר שחקן הגנה,כל שחקן הגנה בטח ובטח בגיל צעיר.

אין לי בעיה עם לנון מפתיע בצד ימין,אבל גם לנון במונדיאל היה לו את חופש הפעולה לפעול מבחינה התקפית כשבהגנה היה מישהו שדאג לשמור לו על האפשרות לפעול וליצור משהו בהתקפה,

כדורגל,קבוצת כדורגל עשוייה כמו גוף האדם מחלקים שקשורים אחד לשני,תלויים אחד בשני,אף קשר בצד ימין לא יכול לעשות ככל העולה על רוחו אם לא היה לו את הגיבוי הנכון,המתאים הטוב של המגן בקו שלו,
    אז זה לא בישול,אז זה לא כיבוש שער,אז זה לא ריצה על 40 מטר כל כמה דקות והגבה לראש של החלוץ אבל זה לא פחות חשוב לתועלת ולהצלחת כל הקבוצה,גארי נוויל עושה זאת על הצד הטוב ביותר כבר שנים,
    ואני אפילו לא מתחיל לדבר על הנסיון,המנהיגות,השקט,העזרה,הפירגון,ההגנה לשאר השחקנים,במיוחד הצעירים,
    לא סתם אריקסון דרש שנוויל,אך ורק נוויל לא אף אחד אחר שהיה פצוע לשבת על הספסל בזמן המשחקים בגביע העולמי האחרון,כי יש לו ערך מוסף גם כשהוא לא משחק,
    אין הרבה שחקנים שיש להם את הערך המוסף הזה,
    לבראיין רובסון היה את זה,לטוני אדאמס היה את זה,לשירר למשל לא,לבקהאם למשל לא,לנוויל ועוד איך.

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/06
  13. קינג לדלי Member

סטרטפורד,איסטלנדס תהיו חזקים מחר. מקלארן הודיע שהוא הלך על הרכב שישחק עם לב אנגלי,נחישות,אומץ ולחימה.

לתת את החיים בכל גליץ' להוציא 0-0 ולברוח !

14. THE STRETFORD END Member

רובי,
    תירגע,הבטן שלי אומרת שאנחנו מנצחים מחר,יהיה בסדר.

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרכב בזיוני של 3 בלמים ושני מגנים אמיתיים (ולא שחקנים כמו דייויד בקהאם לדוגמא שאפשר לצוות אותו כמגן ב5-3-2 ולהגיד שהוא חצי מגן/חצי קשר שהופך את המערך ל3-5-2) יציג לעולם מנטליות פחדנית שאסור לנבחרת כמו אנגליה להציג לעולם. לא מול ברזיל, לא מול ארגנטינה, ובטח ובטח שלא מול קרואטיה. אז נכון שזה משחק חוץ מסוכן, ונכון שתיקו זו לא תוצאה רעה, אבל רבאק, עדיין אנחנו עדיפים עליהם בכל עמדה וצריכים לבוא בהרכב שמסוגל לנצח ויחפש לנצח.

אני מאוד מקווה שזה יהיה 4-4-2 עם קראגר כקשר אחורי הורס (הורס גם את המשחק ההתקפי שלנו, אבל אפילו זה עדיף על פני 5-3-2), עם 5-3-2 אני אאבד כל טיפת אמון שיש לי במק'לארן מבלי קשר לתוצאה. זאת לא אנגליה עם הפנים לעתיד.