הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. KirkH Member

קינג קשר אחורי?!?

עם כל הכבוד (ויש) והאהבה (ואין) זה יהיה אחד הביזיונות הגדולים ביותר אם מקלארן יעלה בזאגרב הרכב שיכלול את לדלי קינג בעמדה אחורית בקישור.
    קודם כל כי זו הצהרת כוונות די עגומה. המגרש בזאגרב ביתי ככל שיהיה, הוא לא סיבה להוריד את הראש ולבוא במגמה להוציא תיקו, בטח ובטח שלא אחרי התוצאה העלובה בשבת. זו עדיין בסך הכל נבחרת קרואטיה, אסור אומנם לזלזל, אבל גם לא צריך להגזים, הנבחרת הזו לא בדיוק הזכירה את ימי הזוהר שלה במהלך השנתיים האחרונות.

וסיבה נוספת שבגללה מגוחך להעלות את קינג כקשר אחורי היא שבסגל יש שני קשרים אחוריים (פארקר וטרטל מייק) אם הם לא מספיק טובים לדעת מקלארן, אז זה הזמן להזמין שחקנים חדשים (בארטון, נולאן, ריו קוקר אם יחזור לעצמו...) - לשחק עם שחקן כל כך הגנתי ומוגבל טכנית כמו קינג זה כל כך מיושן ורדוד.

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/06
  2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

וגם הוכח כלא אפקטיבי במיוחד במשחק חסר חשיבות מול פולין (אם כי אנגליה ניצחה את המשחק הזה) כשלמפארד וג'רארד שיחקו לפני קינג בשלישיית קישור מרכזית.

מה שכן אני לא חושב שהקשר האחורי של אנגליה צריך להיות כזה וירטואוז גדול. שחקנים טכניים בעלי יכולות התקפיות טובות יש לנו, ולמפארד+שני קיצוניים+רוני וקראוץ' אמור להספיק בחלק הקדמי. אם רק היה לנו רוצח אפקטיבי בקישור האחורי סטייל מקללה זה היה נפלא, ומבחינתי שלא יעבור את החצי פעם אחת. לדלי לא מתאים כי הוא פשוט out of position, איך דווקא עכשיו אנגליה נפלה על דור בלי רוצחים אמיתיים בקישור סטייל דניס וייז ופול אינס שתמיד היו לה לא ברור.

בזגרב צריך שכולם יהיו רוצחים. באירופה כל משחק חוץ הוא מוקש, ולמרות שזו נבחרת קרואטית שרחוקה מלהיות ברמתה של קרואטיה ממונדיאל 1998, עדיין מדובר פה ביריבה הכי איכותית בבית ובקהל ביתי חם ועוין. כמובן שכמו בכל משחק אני מצפה לנצחון מהאריות, אבל תיקו זו לא מילה גסה.

3. city4ever Member

היחיד שמזכיר את התקופה הזו הוא ג'ואי בארטון. לדעתי הדימוי השלילי שלו בדעת הקהל, ההתנהגות המבישה וגם האח שיושב בכלא - יוצרים אוירה שלילית נגדו. סוונגו וגם מקלארן חששו וחוששים מדעת הקהל. אם מקלארן יעיז לזמן אותו - הוא ירויח בגדול את "הרוע" שצריך לפעמים בקישור האחורי.

4. AW forever Member

במשחק הקרוב זה כבר לא יקרה:

http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...1582174,00.html

רגלי החרסינה של קינג שוב בוגדות בו ברגעים החשובים. מה יהיה?

5. eyal7 Member

לא הצהרת כוונות עלובה, לא אומר שבאים לשחק על תיקו ולא נעליים,. בפעם הארונה שלדלי קינג עלה בעמדה זו אנגליה שיחקה מול ארגנטינה במשחק הידידות שנערך בשווייץ'. באותו משחק אנגליה הציגה את הכדורגל שכולנו ציפינו לראות ממנה כבר שנים, משחק מעיז, התקפי (!) שחשף את כל טונות הפוטנציאל שטמון בנבחרת.

ללא ספק זה היה אחד המשחקים היותר טובים שראינו מאנגליה מזה שנים רבות.

Nigel Winterburn:
    ... וזכו לחופש פעולה בהתפקה כשהיו פטורים יותר במקצת מלעשות את הפעולות ההגנתיות.

ומשחק לאחר מכן, כשלדלי קינג שוב עלה מאחור בקישור:

http://img373.imageshack.us/img373/8438/michaelowencelebmre3hn.Xxx

באשר לגארי נוויל:
    למעלה מ-10 שנים בנבחרת, אף פעם לא בראש הכותרות לאחר משחק של הנבחרת. זה אומר הכל, כי כשמדובר ב-same old england זה אומר רק דברים חיוביים לגביו ולגבי היציבות שלו.
    אז את האנטי שלכם תנקזו במקום אחר.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייל, ממש לא הבנתי את הטיעון לגבי Same ol' england.

בכל אופן, תסכים איתי שהגיל עושה את שלו, אני דווקא תמיד נהגתי לצדד בנוויל, אני אוהב את רוח הלחימה שלו ולא משנה מה אני תמיד יודע שהוא נתן את כל כולו במשחק, אבל גארי נוויל כבר לא אותו שחקן, הוא היה ממש רע נגד מקדוניה והגיע הזמן לדחוף את גלן ג'ונסון לחזית.

אגב, נוויל ללא ספק היה המגן הימני הכי טוב ביורו 96, הישג יפה מאוד בטורניר בכורה.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואוי הברוך, לדלי נופה מהסגל בגלל פציעה.

סגל כל כך חסר למשחק כל כך חשוב... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

8. KirkH Member

אם זה מה שצריך כדי לדחוף להרכב את פארקר ושוני - אז אין שום בעיה (לא שאי פעם הייתה בעיה עם פציעות של שחקנים מהלול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx ).

אם זה מה שידחוף להרכב את האחות היפה לבית נוויל, אז האסון בדרך וסגל השחקנים, על אף שיהיה התירוץ הרשמי - הוא הסיבה האחרונה למפולת.

9. THE STRETFORD END Member

הוטספר,
    "בכל אופן, תסכים איתי שהגיל עושה את שלו, אני דווקא תמיד נהגתי לצדד בנוויל, אני אוהב את רוח הלחימה שלו ולא משנה מה אני תמיד יודע שהוא נתן את כל כולו במשחק, אבל גארי נוויל כבר לא אותו שחקן, הוא היה ממש רע נגד מקדוניה והגיע הזמן לדחוף את גלן ג'ונסון לחזית"

בוא ותרשום משהו שיאמת את מה שאתה חושב לגבי הגיל עשה את שלו,איך,למה ומתי,מה זה כבר לא אותו השחקן,דוגמאות בשטח לא סיסמאות באוויר,
    ומה משחק אחד פחות טוב(מבחינה התקפית כי מבחינה הגנתית לא היה דופי)אומר שהוא גמר את הסוס?

מילא גארי נוויל לא היה מספק את הסחורה ביונייטד אבל אם תקרא אחורה את סיכומי המשחק שלי גם בעונה שעברה תמצא שב 95% מהפעמים כתבתי עליו:כמו תמיד מנייה בטוחה
    וזה נכון גם למשחקי הנבחרת.

עם כל הביקורות עליו אף אחד לא מסוגל למצוא לי 3 טעויות שלו במשך 10 השנים שלו בנבחרת,טעויות שהובילו לספיגת שער של אנגליה,אף אחד לא מצליח למצוא לי 3 משחקים איומים שלו בנבחרת,
    אף אחד לא מצליח למצוא לי 3 פעמים שגרם לפנדל,3 מקרים של איבוד אשתונות שמוביל לכרטיסים אדומים או משהו דומה,
    בקיצור כמו ביונייטד להוציא לעיתים רחוקות משחקים פחות פחות טובים הבחור מספק את הסחורה ולא סתם הוא שחקן הרכב אצל מנג'ר אחר מנג'ר באנגליה,
    אחד יכול לטעות,שניים יכולים לא לראות,שלישי יכול להיות עיוור אבל כבר עברנו את ונבלס,הודל,קיגאן,טיילור ווילקינסון כזמנים,אריקסון ועכשיו מקלארן ואצל כולם הוא מספר 1!

אז קדימה,כל המוחות פה בפורום שחושבים שגלן גונסון(על מה ולמה?מה הוא עשה שמגיע לו הרכב נבחרת?)או כל אחד אחר צריכים להחליף את גארי נוויל בנבחרת,תתחילו להביא דוגמאות מהשטח לגבי טעויות או מקרים שגארי נוויל לא עמד שווה מול שווה מול כל אחד שהתקיף מולו,כל משחק,ידידות או רשמי,כל טורניר,אליפות אירופה או מונדיאל,
    לא פקה פקה אלא דוגמאות,אני מחכה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/06
  10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצחיק לשמוע שנוויל לא אותו שחקן. לא שזה נכון, אבל גם לפני הוא לא זכה ליותר מדי הערכה.

11. W.Rooney Member

גארי נוויל לא מקבל ולא קיבל מספיק יחס והערכה, וזה סימן טוב למגן. כשאומרים על שחקן הגנה שהוא לא מורגש, ולא רואים אותו כמעט, זה סימן חיובי, כיוון שהוא עושה את העבודה שלו כראוי.
    כך גם גארי נוויל. לא שומעים יותר מדי, לא מדברים יותר מדי, אבל את העבודה שלו על המגרש הוא עושה כמו גדול.

12. ~Man-Utd~ Member

גארי נוויל מקבל את היחס והערכה שלו ממי שהוא צריך לקבל.

13. THE STRETFORD END Member

גם ביונייטד בעשור וקצת האחרונים,בשיא ההצלחות,על כל עמדה ועמדה אני יכול לספור לפחות שניים,שלושה ויותר שחקנים שהתחלפו עם השנים,למשל:
    בלמים באו והלכו,סטיב ברוס,פאליסטר,סתאם,ברג,יונסון,בלאן,ריו ועוד,
    מגן שמאלי היה את ארווין,פיל נוויל,סילבסטרה,היינצה ועוד,
    קשר ימני היה את קונצלסקיס,בקהאם ועכשיו רונאלדו,
    קשר שמאלי היה את לי שארפ,גיגס,בלומקוויסט,
    חלוצים ממארק יוז דרך קאנטונה הלאה עם אנדי קול,רוד ועוד ועוד,
    שוערים היו בשפע,
    אפילו ליד פרגוסון היו כמה עוזרים,מבראיין קיד,מקלארן,מייק פילאן,וולטר סמית,קרלוס קירוש,

ובכל הזמן הזה,עם ההצלחות הגדולות ביותר בהיסטוריה של המועדון,טרבל,3 אליפויות רצופות,גביעים כל הזמן צמרת ועוד
    כשבכל העמדות היו שינויים ולא מעט שחקנים שבאו והלכו,רק בעמדת המגן הימני במשך עשור שלם ועוד קצת לא היה שינוי(למעט כאלה שנבעו מפציעה)גארי נוויל ורק גארי נוויל,כאילו המקום רשום בטאבו,מעניין למה?

14. AW forever Member

הממ, גם בגלל שזו עמדה שמאוד קשה למצוא כשרונות טבעיים. אתה זוכר מגן ימני אחד שהוא פקטור חשוב בקבוצה שלו? אצלנו עד ימי אבואה הנוכחיים זו הייתה עמדה של סבל וייסורים, חריקות שיניים על פשרות כמו לאורן. אפילו ריאל הגלקטית התפשרה על סלגדו. זו עמדה אפורה, וגארי האפור תפור עליה. אם הוא היה גבוה ב10 ס"מ וקצת יותר חזק הוא היה יכול להיות בלם לא רע בכלל. בגלל הנתונים הפיזיים שלו הוא ננעל על המשבצת הזו של "בלם ימני".

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אמרתי שהוא סוס גמור.
    התכוונתי שע"פ תכיפות הפציעות לא צריך להיות מהמר משוגע בשביל לחזות שאין לו יותר מדי שנים לתת. זימון של גלן ג'ונסון כרגע לצידו יעשה רק טוב לאריות.