לדעתי אנגליה שיחקה בשאננות אתמול , הניצחון בחוץ על המקדונים, המקום הראשון ,המשחק הביתי , במחצית השניה היתה התעוררות ,אבל אז גילינו שהמקדונים לא פריירים כל כך . קאריק לא היה במגרש בכלל ,הוא לא משתתף בבנית ההתקפה ,וגם המסירות הבודדות שלו היו רוחב ל5 מטר , דאונינג היה גרוע ועם כל הכבוד לכישרון שלו הוא היה חייב לצאת במחצית ,מקלארן חשב שהוא עדיין בבורו ושהילד ייתן בסוף את המסירה הקטלנית שלו ,וזה בדיוק הבעיה הגדולה של מקלארן אתמול , חילופים מהירים יותר היו מצילים את המשחק . צריך לזכור ש2 שחקני הכנף הכי טובים שלנו לא כשירים (קול,לנון ) ולכן כל הנסיונות של מקלארן נסלחים . כמו שאמרתי ,אני כועס על התגובה האיטית בחילופים . לגבי פרוייקט המגן הימני שלי - כל עוד האנטי כדורגל מצד ימין משחק אני ימשיך לכסח את המאמן , אך מתחלפים להם מאמנים והאפס הזה עדיין משחק?
גארי נוויל אחד המגנים הטובים בדור הזה. חוץ מזה, מי? איזה מגן אחר יש לך? ריצ'ארדס צריך עוד להתבשל, אי אפשר לשלוח אותו להרכב הנבחרת,אולי לסגל. מי? אולי לוק יאנג? אולי דני מילס? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx בקיצור, אין אף מגן כיום יותר טוב מנוויל,שיכול לשחק בנבחרת. אז מספיק עם השטויות.
איסטלנד, מי האלטרנטיבה שלך במקומו? גלן גונסון,כבר לפני שנתיים דיברת עליו שהוא חייב להחליף את נוויל והנה גם היכולת שלו וגם המנטליות שלו עד עכשיו לא הראו שהוא יותר טוב,גם פתיחת עונה טובה בפומפי לא מבשרת על בוא האביב. מיכה שלכם,הוא עדיין לא קרע זוג נעליים,עדיין לא שיחק מספיק זמן בקבוצה שלו,גם היכולת שלו לא יציבה, גם הוא עדיין בדרגת אולי אבל לא כרגע. הלאה,יאנג מצארלטון,לא מספיק טוב,בטח לא מנוויל,כבר קיבל כמה הזדמנויות בנבחרת,היה פרווה,לא יותר. והרי ידוע שבגלל שקוראים לו גארי נוויל והוא הקפטן של מנצסטר יונייטד הוא אפס בעייניך וכל משחק פחות טוב שלו(וזה ממש לא קורה בתדירות גבוהה במיוחד לא בנבחרת)מוצאים ממך פנינים של שטות, גם אתמול במשחק לא טוב שלו במיוחד בחלק ההתקפי עם מסירות שלא הגיעו ליעד והחמצאה נוראית עדיין מבחינת הגנתית לא היה דופי, אתה שואל,איך זה שכל המאמנים עדיין ממשיכים איתו למרות כל השחקנים האחרים שלדעתך עולים עליו,כנראה שמה שרואים משם לא רואים מבת-חפר.
אחד המגינים הטובים בדור הזה? אוי ואבוי לנו ,הוא לעולם לא היה מגן ברמה של נבחרת , ואפילו הגביע העולמי החיוור בגרמניה רק הראה לנו את ההבדלים בעמדה הזאת בנבחרות השונות , המגינים של גרמניה,איטליה,צרפת ,ארגנטינה,בראזיל הם ברמה אחרת לגמרי ,ללא ספק העמדה היחידה שבה אפשר להודות בפיגור אנגלי אחר שאר הנבחרות הבולטות. גם בפרמייר אי אפשר להשוות בכלל בן ,אבוהה,ריצ'ארדס, ג'ונסון, צ'מבונדה, ובן האפס הזה .
השאלה היא לא אם נוויל הוא הטוב ביותר היום או לא אלא אם הוא יהיה הטוב ביותר גם עוד שנתיים. אנגליה תעלה מהבית שלנו עם נוויל בהרכב, בדיוק כמו שתעשה עם ג'ונו, יאנג או אפילו אנטוני גארדנר. השאלה אם לא הגיע הזמן להגיד לנוויל תודה רבה על השירות הלאומי ולדחוף לעמדה הזו בכוח שחקן אחר. אחרת אנגליה תגיע למצב בו שחקן חסר ניסיון ופרווה עושה את הופעת הבכורה שלו בהרכב דווקא במשחק הפתיחה של האריות באליפות אירופה.
איסטלנד, בגרמניה הוא היה בסדר גמור כששיחק,אל תשכח שהיה פצוע וראינו מה היו שווים שאר האופציות. ראינו גם מה היה שווה דני מילס שכה החזקת ממנו דאז בגביע העולמי ב 2002. קירק, כל עוד הוא מעל כולם והוא מעל כולם גם בליגה אז אין סיבה שלא ישחק בנבחרת,מה יהיה בעוד שנתיים? מי יודע,ורוניי יכול להיות תותח על עד לאליפות אירופה הבאה ושוב להיפצע חודש לפני אז...אין בטוח בחיים. שחור על גבי לבן ועל הדשא,גארי נוויל השחקן היציב ביותר בנבחרת אנגליה מאז הטורניר הראשון שלו ביורו 96.
סטרטפורד- שחור על גבי לבן ועל הדשא,גארי נוויל השחקן היציב ביותר בנבחרת אנגליה מאז הטורניר הראשון שלו ביורו 96. אן ספק שהוא הכי יציב , יציב בחולשתו לא נמאס לך כבר לציין שהוא היה טוב , אני רק חושב על האפשרות ששחקן מוכשר היה פורץ באגף ונותן לנו עוד מימד במשחק ההתקפה , ותפסיק לציין שהוא עושה את הצד ההגנתי ,מכוון שכל שחקן היום עושה צד הגנתי . 4 שחקני הגנה סוגרים חלוץ וחצי , ומגינים מוגבלים במסירה מקומם בבית , בסדר אן הרבה מגינים דוגמאת פיליפ לאם שגם כובשים ובועטים לשער , אבל המסירות הארוכות לשום מקום ,החוסר רגש בבעיטה , לא מספיק טוב לנבחרת .
א.הוא לא יציב בחולשתו אלא יציב ביכולתו הטובה. ב.אם היה שחקן שישחק טוב יותר ממנו באגף ימין אז לא היתה לי בעיה שנוויל לא ישחק אבל אין איסטלנד,לא צמח אחד כזה מאז שהוא ניצח את רוב גונס כמגן הטוב באנגליה אי שם באמצע שנות ה 90 ותפס את ההרכב הראשון,עדיין וגם השמות שאתה חושב עדיין לא יותר טובים ממנו. ג.מה זה לא לציין את הצד ההגנתי שהוא עושה,הוא מגן בצורה הטובה ביותר,גלן גונסון יותר מוכשר יותר עם הכדור למרות שאני לא חושב שהוא מגביה טוב מנוויל אבל האם זה הקלף שצריך לתת לו את עמדת המגן בנבחרת?לא. ד.אל תהפוך משחק אחד לא טוב שלו(כמו שעשית לו במדי יונייטד לאחר המשחק מול רדינג)כאילו כל הזמן הטאצ' שלו מגיע לשום מקום,כי גם אתמול היו לו כמה פעולות התקפיות טובות,למשל חטיפת כדור ריצה קדימה ומסירה בשמאל ומסירה טובה לגרארד שהיה פנוי בצד ימין.
אני רק אומר שאם היה הגיון בריא בראש של מקלארן גלן ג'ונסון היה בסגל והיה פותח מול קרואטיה, לפחות היה לומד קצת מהנסיון של גארי. במקום זה הדבר הכי קרוב למגן ימני בסגל מלבד הנווילים הוא ג'יימי קראגר.
עוד יומיים מלחמה בקרואטיה ועל פי התקשורת כנראה שמקלארן ילך על שיטת ה 2-5-3 . בכל שיטה שהיא יש לי הרגשה שפיל נוויל יצטרף לאחיו וכולנו נחזור אחורה לתקופת גרהאם טיילור. תסתכלו על מקלארן ותגידו לי שהוא לא דומה לכרוב.
פול גאסקווין מהדיילי מייל על ווין רוניי,שווה לקרוא הכל: http://www.dailymail.co.uk/pages/live/arti...79&in_a_source=
איך? למה? אם מקלארן לא ראה ביום שבת לאן אפשר לדחוף את היתרון היחסי שיש לטרטל-מייק על סקוטי פארקר בדמות ניסיון בין לאומי - שיחליף משקפיים. סקוט פארקר ראוי לפתוח יותר מכל שחקן קישור אחר שיש היום למקלארן בסגל. פיל נוויל? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
לא נותר לי אלא להסכים. פארקר פנטסטי, אבל כמו שזה נראה האנשים שנתקעים מאחורי הקווים בנבחרת פשוט חיים בגלקסיה אחרת.
כולם פנטסטיים בליגה אבל משהו קורה להם שהם מגיעים לנבחרת. אולי זה בגלל שהם לא מתאמנים ביחד בכמות שקבוצה מתאמנת,אולי בגלל שהמשחק מול נבחרות אחרות הוא אחר לגמרי ובקצב אחר מהליגה האנגלית. אין לי תשובה למה למפארד,ג'רארד ושאר החברה לא משחקים באותו הקצב ובאותה הרמה שהם משחקים בליגה. אני חושש מאוד כי המגרש בזאגרב הוא מאוד ביתי ואני צופה גם בעיות קשות מחוץ למגרש. ההרכב שלי . רובו,נוויל,ריו,טרי,קול,קינג,למפארד,שוני רייט,דאונינג,רוני,קראוצ'י.