הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. KirkH Member

אני לא מגן על למפארד. אני לא אבכה בכלל אם הוא ירד לספסל.

פול סקולס שיחק שלושה משחקים בחצי שנה האחרונה, היה טוב פעמיים ו... זהו. שנשווה את זה למה שלמפארד עשה בליגה? מול קבוצות עם הגנות קצת יותר יציבות מפולהאם?

גם בובי זאמורה בכושר נהדר.

2. The UNITED Member

זה לא שמזמנים סגל שילך לכל המוקדמות. אפשר לשנות כל משחק.
    ונבחרת זה הרי אוסף של השחקנים הכי טובים\מועילים בעמדות שלהם.
    ואם כרגע סקולס יותר טוב מלאמפרד- שזו דעתי האישית, אני חושב שהיה אפשר לזמן אותו אם הוא היה חוזר. ואתה אומר שזאמורה בכושר טוב, אם הכושר שלו יותר טוב מדפו, בנט, ג'ונסון וקראוץ', או לפחות הוא איכשהו מצליח להשתחל ביניהם, אז זה אומר שברגע הנתון הזה הוא יותר טוב\מועיל מהם, ואם ככה אז יש מקום לזמן אותו.

3. KirkH Member

נבחרת זה האמא של הסגל שרץ לאורך כל המוקדמות. בגלל זה קוראים לזה נבחרת ולא קבוצת אולסטארס...

4. אבו Member

מתי משחקת אנגליה הצעירה?

5. Gerrard N8 Member

יש שידור למשחק של אנגליה ביום שבת?

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

http://football.guardian.co.uk/News_Story/0,,1862911,00.html
    ריו פרדיננד לא יפתח בהרכב הנבחרת מחר מול אנדורה באולד טראפורד. גם קראגר ולדלי קינג פצועים, כך שמייקל דוסון ו-ווס בראון מועמדים לפתוח לצד ג'ון טרי.

7. spurs Member

בבקשה לא את וסס בראון

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

למה לא? להזכירך הוא אחד המצטיינים והמשתפרים של יונייטד בעונה החולפת וגם התחיל טוב את העונה הנוכחית. מאז עונת הבלהות 2003/2004 הוא הולך ומשתפר. אגב, להזכירכם, גם גארי נוויל פצוע, כך שיש אפשרות שגם ווסלי וגם דוסון יעלו יחד בהרכב, כשווסלי משחק כמגן ימני.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/06
  9. Gerrard Member

מזל שזו אנדורה ולא רוסיה/קרואטיה. אחרת כל התקפה רוסית/קרואטית הייתה עושה לי חררה רצינית.
    חוץ מזה אני לא מבין למה לא לתת לקאמפבל לשחק שם? את העונה הזו הוא פותח בצורה טובה, ואני מעדיף אותו על בראון ודוסון מאחור.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק מאותן סיבות שבקהאם לא בנבחרת הזו, כי הסגל הנוכחי נבנה עם מחשבה לעתיד כשמק'לארן מנסה להביא לאריות רוח חדשה. ואם כבר הולכים באותה רוח עד הסוף, דוסון חייב לפתוח בהרכב לפני ווס בראון, שעם כל הכבוד לו כבר לא נמצא לפניו איזה עתיד מזהיר ומבטיח. חובה לתת את הצ'אנס לדוסון, שיתחשל קצת, הוא אחד מבלמי העתיד של אנגליה.

שאלו פה על אנגליה הצעירה - היא מתארחת בשוייץ ב-6 בספטמבר, כשכנראה שהיא תהיה חייבת להשיג שם נצחון כדי להמשיך הלאה במוקדמות היורו. זאת מכיוון שהיא משובצת בבית של 3 קבוצות עם שוייץ ומולדובה ואיכזבה רבים כשסיימה עם המולדבים רק בתיקו 2-2.

11. W.Rooney Member

אפשר לנסות לפתוח עם דוסון במשחקים מול אנדורה, אסטוניה או מקדוניה. נגד יריבות חזקות יותר בדמות קרואטיה, רוסיה ואפילו ישראל, כדאי לפתוח עם בראון, שחקן טוב הרבה יותר מדוסון. אחרי עונה מצויינת בפרמייר-ליג, אני חושב שהצ'אנס מגיע לבראון, ואני רוצה לראות אותו בחוליית ההגנה של מקלארן בקמפיין הקרוב.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הנבחרת תגיע למצב שהיא חייבת את השחקנים הוותיקים אחרת העלייה ליורו 2008 בספק, אני בטוח שמקלארן יזמן אותם. אחרת, עדיף ללכת על שחקנים צעירים כי המטרה, בסופו של דבר, היא טורניר הגמר בעוד קרוב לשנתיים ולכן עדיף ללכת עם השחקנים הצעירים יותר. מי יודע מה יהיה עם קמפבל או בקהאם בעוד שנתיים.

טוב, אני יודע שהיו לי 'חילוקי דיעות' קלים עם נבחרת אנגליה בחודשים האחרונים, בעקבות ההופעה המזוויעה במונדיאל, אבל כמו תמיד, פותחים דף חדש. מקווים לנבחרת טובה, אטרקטיבית ומצליחה (ומתאכזבים, מן הסתם, אבל שיהיה). והפעם, בקמפיין הזה, יש מטרה קריטית, בדמות ישראל. חס וחלילה שאנגליה לא מסיימת עם 6 נקודות נגד ישראל. מצדי מגול בדקה ה-90, זה יהיה מצחיק יותר.

13. Rudess Member

אני רואה את המשחק של אנגליה-אנדורה ופשוט לא מבין את אופ"א, האם הם לא מסיקים שם מסקנות מועילות לפעמים?
    למה לא לעשות שלב מוקדם לפני המוקדמות לכל הקבוצות הנמושות מאירופה: סן מרינו,אנדורה,ליכטנשטיין,איי פארו ושות', כאשר מקום 1 או מקום 1-2 מאותו בית מוקדמות מיוחד ,יצטרף להגרלה הרגילה. מה זה נותן לראות את הנבחרות האלה באות ומקבלות כל משחק 6 חתיכות ברשת?!

קראוץ' פשוט לא יאומן, כמה שהוא שחקן גרוע אבל הוא גם לא מפסיק לכבוש באולד טראפורד במשחקי הנבחרת: ג'מייקה,יוון וגם היום.

14. spurs Member

5:0 lets go england

15. Rudess Member

פשוט לא כוחות, אבל עדיין אפשר להחמיא לאנגליה על כדורגל יצירתי ומשוחרר. לא להאמין שאותם שחקנים שיחקו כדורגל רקוב כל כך במונדיאל האחרון, זה רק מוכיח שהשינוי בעמדת המאמן משמעותי מאד. בקהאם ממש לא חסר לנבחרת, ונהפוך הוא, בלעדיו הנבחרת משחקת משוחרר יותר, לא צריכה להסתמך על קרנות,הגבהות ובעיטות חופשיות, לג'רארד יש יותר חופש פעולה באגף ימין (גם לנון שנכנס כמחליף היה טוב מאד), ואואן הארגריבס הענק שגם היום היה לטעמי המצטיין במגרש (פעמיים בעט לקורה, כאשר בפעם השנייה בעיטה אדירה שהלכה כמעט לחיבור, כל כך הגיע לו להבקיע היום). ג'רמיין דפו הוכיח חדות ליד השער ואנדי ג'ונסון היה לא רע. רובינסון לא נגע בכדור כל המשחק ולשחקני ההגנה לא הייתה עבודה בכלל.