הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Hotspur, Jul 10, 2006.

1. THE STRETFORD END Member

לכן מההתחלה חששתי מהזימון של הסקי לסגל,
    כן ניצחנו את ישראל ורוסיה וזה חשוב מאוד אבל:
    א.מדובר ב 2 נבחרות לא מהטופ של הכדורגל.
    ב.זה גורם לשחקנים לשלוח יותר מדי כדורים ארוכים כי זה מפתה,אז היום זה עבד,נגד נסטה זה לא עובד.
    ג.מספיק לנו גבוה אחד,קראוץ טוב יותר,מגוון יותר.
    ד.עכשיו יהיה קשה למקלארן לא להזמין אותו.

2. קינג לדלי Member

אואן ידע בדיוק למה הוא רוצה את הסקי לצידו.
    עכשיו המאזן של אואן לצידו של הסקי הוא 15 שערים ב15 משחקים אם אני לא טועה.
    פשוט מוותרים מראש להסקי על שערים וכדרורים ומצפים ממנו שיפנה שטח ויקח עם הראש והגוף החסון את כל הכדורים הארוכים ו"יאכיל" את הסביבה ובמיוחד את אואן.
    זה לא כל כך בריא כי הרבה פעמים הכדורים הולכים אליו היישר מההגנה (בעיקר ריו ) ללא הנעת כדור.
    ברגעים שג'רארד החליט שהוא מנוע אז כל הנבחרת הניעה כדור.
    גארת' בארי היה מצוין בדקות שקיבל מול גרמניה והצדיק את המקום שלו בקישור האחורי.
    הבחור משחק בשקט ועוזר מאוד להגנה ומניע כדור נהדר.
    הארגריבס עולה עליו אבל הוא בהחלט עשה עבודה גדולה.

רובו - 5 . תהיה מרוכז בדרבי !
    אשלי קול - 6 חוזר לעצמו בכללי. הייתה לו טעות שכמעט גרמה לפנדל.
    ריו - 5 היה היום חסר ריכוז וטעה כמה פעמים. בסוף כבש שער יפה.
    טרי - 7 קפטן אמיתי. בלתי עביר.
    ריצ'רדס - 6 שיחק לאט ובאחריות.עשה בעיקר עבודת הגנה מול קיצוני שמאלי לא רע בכלל. גדל לנו מגן ענק.
    בארי - 7 פשוט נהדר.
    ג'רארד - 7 שהוא רץ קדימה עם הכדור כל הנבחרת נכנסת לעיניינים.
    שוני רייט - 6 לא העלה הילוך אבל עדיין מסוכן.
    ג'ואי קול - 6 גם עזר בהגנה וגם שיחק לא רע התקפית.
    הסקי -6 עובד עובד עובד. אם הייתה לו סיומת מגוונת אז הוא היה חלוץ הרבה יותר טוב.
    בינתיים זה מספיק לנו עד שרוני יחזור.
    אואן - 7 שער אינסטנקטיבי,ועוד אחד בחדות. כמו שאני וסטרטפורד טענו,הוא יותר טוב מדפו ומכל שאר החלוצים גם בלי רגל.בדרך הנכונה לשבור את השיא של בובי צ'רלטון.

שני משחקים,פעמיים 0-3.
    כמו שצריך.
    :aaa12: :aaa12: :aaa12:

Last edited by a moderator: Sep 13, 2007
  3. ארצ'י באנקר Member

סקוטלנד ניצחה וזה רק מחזק את האכזבה שאיטליה ניצחה באוקראינה חבל, אני רוצה
    יורו ללא רמאים.
    לא רק אנגליה קיבלה שטח מהרוסים, לצערי זה גם היה הפוך וזו מחלה אנגלית ידועה.
    צריך לשמור את הבקבוקים בארון, אסור לשכוח שהרוסים מקבלים את ישראל בגרביג' טיימ.
    אואן : איזה כייף לראות בקבוצה שלך חלוץ תותח שיודע להעניש הגנות משמינית הזדמנות.
    מי יתן ונראה אחד כזה ביונייטד עוד בימינו.
    איסטלנד, תשלח לאואן פרחים.

4. RealStretford Member

היום בבוקר קמתי חולה עם חום. זמן מה אחר כך בני חתך את הרגל בצורה לא יפה. בוקר לא משהו.
    עתה חצות ומה היה מאז? כנראה שאישתי זכתה במשרה שמאד רוצה, חגגנו את השנה החדשה, אנגליה ניצחה את רוסיה במשחק נפלא, והכי חשוב - לערן ואישתו יש את עמית הקטנה. לה אני מאחל התאקלמות נפלאה בעולמנו ולכולנו שנה טובה.

5. בועז Member

כאשר משחקים עם שחקן מהסוג של הסקי בהרכב, במיוחד במשחקים כמו השניים שהיו לנו בארבעת הימים האחרונים, כאשר היריבה באה קודם כל לא להפסיד,זה ברור שהוא איש המטרה במגרש.
    אין להסקי שמץ של תועלת בכל הקשור למשחק על הקרקע, ואנחנו מבינים(אני מקווה שגם מקלארן) שאם הסקי על המגרש, הכדורים יעופו לכיוונו.
    אני מאוד מקווה שזה קו המחשבה של מקלארן, שהוא מבין שאולי למשחקים כאלה הסגנון הזה טוב ויכול להביא את מלוא הנקודות הביתה,אבל מאוד מקווה שמשני המשחקים האלה הוא לא יוצא עם שיטה וסגנון חדש,אלא עם 6 נקודות וקו חשיבה אחר לגמריי לקראת המשחקים המכריעים באמת כמו קרואטיה בבית ורוסיה בחוץ.

6. THE STRETFORD END Member

יש בהחלט כמה דברים שצריכים לעבוד עליהם,

אחרי 20 דקות טובות שלנו הורדנו הילוך והשליטה עברה לרוסים עד השער השני של אואן ולא ממשחק כדורגל מסודר אלא כדור ארוך,שוב,נגד נבחרת ברמה זה לא עובד.
    ההורדת הילוך הזו שלנו זו מחלה שנמשכת שנים,רוסיה לא ניצלה זאת אבל ראינו בעבר איך צרפת,פורטוגל כן.

שוב,בגלל הסקי וההיתרון הפיזי+גובה שלו יותר מדי כדורים ארוכים וכמו שרובי קין ציין ריו אבל לצערי גם גרארד בכמה פעמים.

חילופים מאוחרים,שון רייט פיליפס בערך בדקה ה 65,70 שפך לאגר,היה מקום להוציא אותו,
    ואולי במקום קראוץ שנכנס היה כדאי להכניס חלוץ מהיר כמו גונסון ולנסות להפתיע בשינוי את ההגנה העייפה של רוסיה.

אבל טוב שאפשר לדבר על ליקויים כשמנצחים 3-0.

7. eastlands Member

שנה טובה ומתוקה, אני מחכה לגולים בסקיי ,ויתרתי על משחק של אנגליה לראשונה בחיי ,למען אחדות המשפחה ,ערב מתוק וברוכה הבאה עמית של ערן לעולמנו ,יופי של ערב להיכנס לעיניינים.

למייקל אוון אני חייב התנצלות ,רק תזכרו שנגד הגדולות בקייץ הוא יהיה אנונימי , אבל בסך הכל אני לא מתרגש מהניצחון , הלפת האדומה הוא מאמן מוגבל ,וחסר עמוד שידרה ,עוד טורניר שבו נודח בפנדלים ,ברבע גמר אחרי שנתגונן נגד הולנד,\פורטוגל ,וננצח בשמינית את דנמרק\שבדיה\נורווגיה\בלגיה.

נוסעים לזלצבורג ,זה העיקר.

8. D.Irwin Member

נכון הסקי לא מתאים לשחק נגד הנבחרות הגדולות, אבל מול רוסיה וישראל ובכלל כל הקבוצות בבית כולל קרואטיה, הזימון הזה זמני בגלל פציעה של כמה חלוצים, אם מקלארן יזמין אותו לעוד משחקים אני לא יופתע.
    סגנון המשחק של כדורים ארוכים מתאים לו בול לא משנה אם זאת שיטה מיושנת נגד נבחרות כאלו זה עובד מצויין עם הסקי שהוא ממש קיר, השיתוף פעולה עם אוון הוא טוב מאוד.

המשחק היה טוב אבל כל התקפה של רוסיה המהירה אפשר היה לראות שאם זאת הייתה קבוצה עם יותר ניסיון ועם שחקני אגף יותר טובים הם יכלו להבקיע גול או שתיים, במרכז השדה הם חלשים מאוד ושלטנו שם בלי בעיה.
    אוון חזר, הגול הראשון גול עם סיומת אופיינית לאוון שכל כך התגעגענו לראות ובכלל המשחק שלו השתפר מאוד ונראה שהוא חזר לכושר, נכס גדול לניוקאסל.

הנבחרת הייתה מסוכנת היום, נכון שלא השתמשנו מספיק באגפים אבל שוב פעם רק בגלל הסקי והשיטה של הכדורים הארוכים שעבדה יופי, ג'ואי קול בעט בעיטה אחת שגרמה לי לצעוק כל הדרך עד להדיפה של השוער והוא צריך לעשות את זה יותר, יש לו בעיטה מסוכנת בשתי הרגליים נגד הוא ישראל הוא ניסה ולא כל כך הלך אבל מתי שהולך לו 3 בעיטות זה לפחות גול אחד.

9. ארצ'י באנקר Member

למשחק הבא נגד רוסיה בסיביר רק רוני את אואן.
    אין מקום להתחכמויות.

10. D.Irwin Member

זה ברור, אבל הסקי לדעתי יהיה בסגל ויועדף על פני ג'ונסון, זה גם לא יפריע לי ממש כי אני לא אתנגד, מול נבחרות כאלה לא אמורות להיות לנו בעיה וכבר היינו אמורים להבטיח את העלייה ליורו אבל הולך קצת קשה.
    בכל מקרה באליפות אני לא רוצה לראות אותו.

11. ארצ'י באנקר Member

איסטלנדס: אולי מייקל אואן מודל 2007 זה לא הילד שפירפר את ארגנטינה
    ב98. אבל לאואן מעבר לתכונות שלו כחלוץ יש תכונה שהוא לא מזיע מפחד
    כשצריך אותו.אתה רואה כרגע אלטרנטיבה אנגלית לאואן?

12. THE STRETFORD END Member

הגנה,גם בינונית יכולה בעבודה ובעמידה נכונה להתגבר על סגנון משחק שכזה,
    אם רוסיה או ישראל לא היו מצמידות שחקן להסקי כשזה קיבל כדורים גבוהים(כי הקרב הוא בדרך כלל אבוד)
    ואותו השחקן היה עוזר בשמירה על אואן או סוגר שטח אחורה,אז נגיחות ההמשך של הסקי היו פחות יעילות,
    ולו הסקי מוריד כדור לרגל,שם הוא כבר לוקה בחסר וקל יותר לסגור אותו.

בכל ספר כדורגל שקראתי,אם אלו של שחקני הגנה או מאמנים,כולם דיברו על הקלות הזו של להתמודד מול סגנון משחק שכזה,
    היידינק הפסיד היום בגדול כשלא התכונן נכון לזה.

13. D.Irwin Member

תשיב לב שבמחצית השנייה כבר פחות כדורים הלכו ככה בגלל שהרוסים אירגנו את ההגנה יותר טוב קשר אחד הלך יותר אחורה בשביל לנסות ולקחת את האפשרות של מסירה אחורה ובלם אחד היה על הסקי וכבר היה לו קשה יותר אבל הוא הסתדר, נכון זאת לא שיטה טובה אבל בתור מחליף ל2 משחקים האחרונים שנשארו אני חושב שיש לו מקום.

14. THE STRETFORD END Member

אולי בגלל שיש לנו ראש קצת יותר נקי במשחקים הבאים כדאי להתחיל לשחק בשיטה שאיתה אנחנו צריכים לרוץ מעבר לקמפיין העפלה.

15. ארצ'י באנקר Member

ראש נקי? שום ראש נקי אין לאנגליה לפחות בשני המשחקים הבאים.