משחק טוב שלכם, אנחנו הישראלים כרגיל בנו במטרה לשחק על התיקו, ויש צד שבי ששמח, הבלון הזה התפוצץ בפניי התקשורת, הזאת שהקטינה את אנגליה הגדולה. מחר תבקש התקשורת את ראשו של קשטן שלא בצדק.
משחק סביר של אנגליה, גרוע של ישראל. במזל זה לא נגמר בחמישייה. ריצ'ארדס מצוין, ללא כל ספק גדל לנו כאן מגן שבעוד מספר מועט של שנים יהיה מן המובילים בעולם בתפקידו. גם כן הסקי שאני בטוח שסתם לא מעט פיות. אחחחח, אואן אואן, איזה גול פנטאסטי, מחזיר אותי כמה שנים אחורה. תחזור הביתה מייקל. שסטיבי ירד מהמגרש בפציעה כל כך פחדתי, עשיתי תנועות (מול הטלוויזיה, כן כן) למקלארן שיוריד אותו מיד לספסל, אבל מה לעשות, מקלארן לא יודע להקשיב. :aaa12:
אמנם אנגליה לא שיחקה בצורה ממש טובה, אבל היה איזון והיה כיף לראות את הכדורגל. עכשיו צריכה לבוא שאלת מליון הדולר: עם החלמתם של הכוכבים מפציעותם, האם הם צריכים לחזור להרכב? אני מאוד אהבתי לראות את אנגליה היום ואת המשחק הקבוצתי ולכן הייתי חושב פעמיים. יש להרכב הזה פוטנציאל גדול וטוב יעשה סטיב מקלארן אם ימשיך איתו לפחות עוד משחק אחד.
שכחתי לצין את ריצ'ארדס, שהמילה פנומן היא העלבה עבורו. בלם מהשורה הראשונה, מגן ימני מהשורה הראשונה. מצבור התכונות הפיזיות שלו לצד חכמת המשחק שלו וקור הרוח שלו(בן 19 עם שנה של ניסיון, אך משחק כמו אחד עם 10 שנות ניסיון) מאפשרות לו לשחק בשתי העמדות על הצד הטוב ביותר. נכס לכל קבוצה וכמובן לנבחרת. גארי מצא זמן לא טוב להעדר, כי לנבחרת בקרוב יהיה לו מאוד, מאוד קשה לחזור. צ'לסי חיפשו מגן ימני הקיץ, הסכימו לשלם 25 מיליון יורו על אלבס, למה ללכת רחוק? היו מוסיפים עוד 10 והיו מקבלים שחקן שיהיה הבלם הטוב בעולם(או המגן הימני, או שניהם בעצם) עוד שנתיים.
כמו שאמרתי בטלוויזיה וכמו שכתבתי לפני המשחק,גם הסקי גדול על ישראל ועל שחקני ההגנה שלא יכלו להתמודד עם השילוב של הגובה והכוח שלו. היה צריך להיגמר בהפרש גדול הרבה יותר אבל בעיקר סיומת חלודה של אואן,אבל השער שהוא כבש מחפה ומוכיח שמה שהוא שכח להרבה חלוצים באנגליה לא היה ולא יהיה. משחק נגד סן מרינו היה מהווה אתגר טוב יותר לקראת רוסיה, סוף סוף התחת של המאמנים הישראלים,המערך הבונקרסטי שלהם,הכדורים שפוגעים בשוערים בכל מקום בגוף,לא הצליח, ברמת גן ישראל ישחקה באותו עמרך ובאותה כוונה וזה עבד לה בעיקר בגלל חולשה אז של אנגליה, היום כשהעברנו הילוך אחד זה היה מספיק מול נבחרת ישראל חסרת כישרון,חסרת ביטחון,שלא מתאימה לרמות הגובהות, אם אני לוזון אני מעיף את קשטן רק על דברי ההבל לאחר המשחק,השופט,השופט ובמחצית השנייה עשינו כמה מהלכים יפים,הבן אדם לא מחובר לכדורגל. ד"ש לכל העיתונאים והפרשנים בישראל,שגיא כהן ורון עמיקם בראשם,עיתונאים בוקים!
המשחק היה די טוב, 3-0 חלק. עדין יש מה לשפר, נגד רוסיה יהיה יותר קשה, אוון בגול מדהים עם החדות שאפיינה אותו (חבל שרק בגול) כי הוא פיספס 2 הזדמנויות מול שוער, הבעיטה לחזה והריבאונד. המשחק לא היה משחק מהיר במיוחד וריצ'ארדס באמת מצוין אבל לפי דעתי בלם יותר טוב למרות שגם בימין הוא טוב מאוד אבל היו כמה התקפות שמסירות שקופות היו לו קשות לקחת.
משחק קליל כל-כך, אפילו שזאת ישראל לא ציפיתי לכזה משחק קל. אפילו המשחק נגד אסטוניה בטאלין היה קשה יותר. 5-0 היה משקף את השליטה המוחלטת של אנגליה במגרש. למען האמת, אנגליה לא הבריקה, אבל בהתחשב בכך שלאמפרד, האגריבס, רוני, בקהאם וקראוץ' נעדרו מהמשחק היכולת היתה טובה. שון רייט פיליפס נתן את אחד המשחקים הטובים שלו בנבחרת (לא שהוא שיחק יותר מידי, כן) בצד ימין ושיתוף הפעולה בינו לבין מיכה רי'צארדס היה נהדר. כמו שכבר ציינתם רי'צארדס היה נהדר, שער יפה, משחק הגנה טוב ואין ספק שהוא אחד המגנים הימנים הטובים בעולם ובכלל אחד משחקני ההגנה הטובים בעולם. מאוד שמחתי לראות את אואן כובש, שער שמתאים כל-כך לאואן בליברפול ונבחרת אנגליה. למרות השער, אואן היה חלוד מאוד, החמצות שאואן הטוב שם ברשת בקלות, אבל הסיומת תשתפר, אני בטוח. זה היה פשוט לא יאמן לראות איך הסקי, חלוץ של קבוצה כמו וויגן עושה מה שהוא עושה לישראל ולגרום לעצמו להראות כמו חלוץ גדול. איפה עידן טל שיגיד שהפריימרליג בנוי על כדורים ארוכים ומשחק הגנתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx אני שמח מאוד שהנבחרת השתיקו את התקשורת הישראלית, עלק ישראל פייבוריטית. בכל מקרה נגד רוסיה יהיה הרבה יותר קשה.
משחק ממוצע של אנגליה, לא משהו מיוחד, הפאתטיות הישראלית עזרה מאוד לנצח את המשחק הזה. רובינסון בכלל לא נגע בכדור פרט לכדורים חופשיים. 0 בעיטות לשער. הצעירים של סיטי היו רמה מעל השאר.
איזה עלייה ואיזה נעליים? אתה נורמלי? ישראל, עם כול הכבוד, היה באנקר ומשחק שאם לא היה בו ניצחון היה אפשר לשכוח מעלייה. יש את רוסיה וקרואטיה בבית, שאלה המשחקים שיכריעו את הסיפור.
אני רק מדמיין איך אגף ימין שלנו היה נראה אם SWP היה נשאר אצלנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx משחק טוב של הנבחרת, בסה"כ היריבה ממש חלשה ולא היוותה אתגר רציני, אבל אפשר להתעודד מהעובדה שאואן נתן גול יפה (ומראה סימנים של חזרה לעצמו לאט לאט), מיקה ריצ'רדס, שהוא קופי של אשלי קול בצעירותו רק בצד השני, וכמובן מגראת' בארי, שהשלים את ג'רארד במרכז הקישור בצורה יפה מאוד. אם אני מקלארן אני לא ממהר להחזיר את הפצועים להרכב. שוני ומיקה היו מדהימים באגף ימין ביחד, אותו דבר לגבי אשלי וגו' קול.
מיקה ריצ'ארדס פשוט אדיר. תשכחו מטרי, תשכחו מפרדיננד. הילד הזה עוד יעלה על כולם. פשוט מדהים. אולי למרות זאת יש תקווה ל 3 האריות. ג'רארד - ריצ'ארדס - הרגריבס. 3 ווינרים יכולים להפסיק להפתעה פה ושם. את רובינסון חייבים להעיף.