משחק סביר, לא תצוגת עילוי או משהו בסגנון, אבל ניצלנו את המצבים ועשינו נצחון חשוב. אני מקווה שאואן ימשיך להוריד את החלודה, הסיומת די עלובה, על אף השער המרהיב. מילה קטנה על מייקה ריצ'ארדס- שחקן נדיר, וכאלה לא גדלים בכל דור. פשוט תענוג לראות אותו בשני צידי המגרש.
הופעה סולידית וטובה שלנו מול חבורת הנגרים של ישראל. סה"כ הרבה מאוד דברים חיוביים לקחת, כגון שער אדיר של אואן(שאפילו סיים 90 דקות בלי להיפצע) שער בכורה של ריצ'ארדס הענק בנבחרת(כנראה שגארי נוויל יכול לשכוח מחזרה להרכב), אמיל הסקי עשה עבודה משובחת והיה ראשון לכל כדור, והיו עוד לא מעט מהלכים נהדרים שלא הסתיימו בשער. כל כך חבל שלא נגמר בתוצאה משקפת יותר כמו 5/6, אבל גם 3 זה בסדר גמור. יום רביעי רוסיה, זה כבר level אחר, משחק שונה לגמרי, אגוז לא קל לפיצוח אבל אין מקום לטעויות.must win game רובינסון - מעולה, הציל כל אחת מאפס הבעיטות של המוסלמים לשער.5 ריצ'ארדס - שער בכורה, כמה פריצות נהדרות.6.5 ריו - שקט ובטוח, 5.5 טרי - כנ"ל.5.5 אשלי קול - לא הפסיק לעלות קדימה, אבל לא תמיד מדויק.אני משוכנע שלאנגליה יש אולי את צמד המגנים הטובים בעולם.5.5 רייט פיליפס - מצוין, ממשיך את הכושר הטוב מצ'לסי, סיומת טובה בשער.6.5 בארי - יופי של הופעה.בכלל, מרטין אוניל מציב אותו העונה בתפקיד חדש במרכז הקישור, ועד כה הוא עושה עבודה טובה מאוד.גם היום מקלארן הציב אותו באמצע, יש לו מסירות נהדרות, בישל את השער לאואן.6 ג'רארד - שקט מדי, אולי בגלל הפציעה.5.5 ג'ו קול - פעיל מאוד אבל לא מדויק.5.5 אואן - שער יפהפה, סטייל דרוגבה, הלוואי יחזור לתקופות הגדולות שלו.יכל לסיים את המשחק עם שלושער.6.5 הסקי - ראשון לכל כדור, הוריד נהדר כדורים לשחקנים שמסביבו, החמיץ ברשלנות בפתיחת המשחק.6 :aaa12: :aaa12:
משחק סביר של האנגלים הספיק כדי להביס את ישראל. אני מקווה שאואן חוזר לעניינים, כי הוא תמיד היה אחד השחקנים האהובים עליי. שער יפהפה הוא כבש.
נצחון גדול שמבחינתי הבליט שהאקדמיה שלנו מוכיחה את עצמה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
משחק בינוני של אנגליה הספיק מול נבחרת ישראלית מגוחחת שרדפה אחרי האנגלים במשך 90 דקות,רק במזל זה לא נגמר עם חמישיה או אפילו יותר. ריצ'ארדס במשחק טוב מאוד, גם אואן והסקי שיחקו טוב, אבל מעל כולם לדעתי, רייט פילפס שהיה מצוין, פעיל מאוד, שער יפה(לא היה נבדל) ושיגע את ההגנה של ישראל עם המהירות האדירה שלו. אני מקווה שהמשחק הזה החזיר את התקשורת הפתטית שלנו לקרקע.
משחק בינוי /חלש של אנגליה , לא היה רמה גדולה.אואן עם גול אדיר. חייבים לנצח יום רביעי, אם לא הנברחת לא עשתה כלום
סעמק איזה נבחרת מפגרת יש לנו. אני טס לקנדה, כנראה לא אתחבר כמה ימים לפורום (למרות שייתכן ואוכל לרשום הודעות בעזרת ה-N95). נקווה לתוצאה טובה בדרבי.
אואן מצד אחד חלוד אבל מצד שני מראה שעדיין יש לו את המיקום והטכניקה. ההחמצה במצב הראשון מראה שהוא עדיין לא הוריד את החלודה ב100%. אבל במצב השני הוא הראה בגדול שעדיין קיימים אצלו הניצוצות של אואן בשיאו, עוצר את הכדור ובסיבוב מהאוויר לחיבורים, שער אדיר. במצב השלישי שידר קצת פזיזות, אם היה מרים את הראש אחרי שעבר את אוואט הוא היה עוצר את הכדור בשמאל, רואה את יואב זיו גולש אל שלטי הפרסום וכל מה שהיה נותר לו זה לגלגל בימין לשער החשוף. בנוסף גם בישל נהדר לאשלי קול במחצית הראשונה.
עדיין יש לי צמרמורת כל פעם שאני רואה את אואן כובש ... גול שהזכיר את הימים הטובים . אנגליה במשחק נחמד, ישראל פשוט בדיחה עצובה . מיקה ריצ'ארדס היה מעולה , ג'רארד לא בלט אבל אפשר להבין אותו ... :aaa12:
הופעה בינונית מספיקה כצפוי מול נבחרת של עילגים. הסקי הוריד כל כדור והכניס את כולם למשחק.חבל שהסיומת שלו כל כך גרועה. אואן חזר בגול חשוב ושוני ומייקה סוגרים אגף ימין מעולה. כל השאר בינוניים ונקווה שנעלה את הרמה ביום רביעי כי מחכה לנו משחק קשה רצח ! 3-0 היה כל כך צפוי... :aaa12:
משחק טוב שלנו בסה"כ, ישראל פשוט שום דבר, יכולנו לסיים את המשחק עם חמישייה, אבל שער פנטסטי של אואן שמאותת על חזרה לכושר ושער ראשון של ריצ'ארדס בהחלט מספקים אותי הערב. השער של אואן היה כמעט העתק לשער של ג'ו קול נגד אסטוניה בחוץ, ב-3-0. חייבים לנצח גם ביום רביעי, אי אפשר להשאיר נקודות לרוסיה.
נצחון חשוב.עכשיו אולי יהיה נס בזאגרב ואסטוניה תוציא משהוא. בסה"כ שיחקנו מול 11 אנטילופות שבאו להתגונן.אבל הם יכולים להמשיך במה שהם הכי טובים בו - שופינג.
הייתי מסכם את המשחק כ"סביר". לא שיחקנו רע, ממש לא שיחקנו טוב, התצוגה היום היא איפושהוא באמצע. חולית ההגנה נהנתה מיום חופש, והשער הנקי לבטח הוסיף לביטחון הרעוע של צ'אנקי בשער. רייט פיליפס עם משחק נחמד, ורק חבל שאין לו יכולת מסירה נורמאלית וקצת ראש, כי אם היה לו מושג מה לעשות עם הכדור אחרי שעוברים מגן, הוא היה נכס. ג'ו קול ממשיך עם פתיחת העונה הפושרת שלו. אמנם בישל את השער (שהובקע מנבדל ברור אגב) אבל יותר מדי ממנו תאכלס לא ראינו היום. ג'רארד היה חסר קמעה במשחק ההתקפה(אולי פחד שבניטז יפליק לו בתחת?), בארי הפתיע אותי ביעילות ובקור הרוח שלו עם משחק סולידי למדי ומה אתם יודעים, אפילו האסקי תרם עם שליטה מוחלטת בכדורי הגובה, עם ניצחון בכל התמודדות מול הבלמים ועם כמה הורדות כדור טובות , בעיקר לאואן, שלו עצמו היה עוד משחק בינוני. למרות השער היפה לכשעצמו, שוב פספס שני מצבים של גול בטוח(כמו גרמניה), חסר ביטחון לחלוטין והחדות כצפוי לא משהו. ועדין, סימן לאופטימיות, 2 שערים בשני המשחקים האחרונים, כשהחדות תחזור עוד כמה שבועות, נראה את השחקן שאנחנו רוצים לראות. ניצחון חשוב היום, ניצחון זה מאסט גם ביום רביעי, ואני בטוח שהתקשורת תחגוג על 15 הבעיטות למסגרת ושלושת השערים ומשחק ההגנה הנפלא שלנו, בתקווה שהכרוב לא יתן לשתן לעלות לשחקנים לראש ויוריד אותם לקרקע כדי שנוכל לעשות צעד משמעותי בדרך לעליה כבר עוד 4 ימים. אגב, אני לא זוכר משחק בו אחד הצדדים לא בעט ולו פעם אחת למסגרת. בונקרים ראיתי, קבוצות חסרות כישרון ראיתי, אבל 0 בעיטות למסגרת במשחק שלם, זו פעם ראשונה. בהחלט שאפו לקשטן על ההישג חסר התקדים הזה.
למען האמת, לא ראיתי את המהלך מספיק פעמים בכדי להגיד "בבירור", אז אני לוקח את זה בחזרה, אך בכל מקרה בהילוך החוזר הראשון(והיחיד) שהראו מזוית המתאימה הוא היה אחרי המגן הישראלי בכמה סנטימטרים לפחות.