Today i had day off so i went to London Colney to Englands final training session.i will upload some pictures later. The Israelis here already doing their mess here......Brent Cross Mall today is Israeli territory.fans waving Israeli flags in the Mall...................
הביטחון של אנשים פה מתחיל להדאיג אותי שאנחנו נהפוך למה שאנו צופים שישראל. אל תשכחו מי עומד מאחורי הקווים. לא מפתיע שהישראלים מחפשים קניונים. טיפשים. כל כך הרבה לראות בעיר והם מחפשים מה שיש גם בארץ.
ההרכב האנגלי ככל הנראה: רובינסון ריצ'רדס,פריננד,טרי,אשלי קול רייט-פיליפס,הארגריבס,ג'רארד,ג'ו קול הסקי, אואן
אתה בטוח שהארגריבס? כי הארגריבס יעבור מבחן כשירות לפני המשחק וקאריק בינתיים הוא השחקן שאמור לעלות. יש לך מקור?
העלה הרכב חזק, חוץ מהסקי כמובן. אבל כמו שאיסטלנד אמר בראיון, 3-0, הסקי מבקיע. אם האגריבס וג'רארד ישחקו יהיה מרכז שדה מצויין,קשר הגנתי נטו עם ג'רארד שלוקח לבד את המושכות.
עד כמה שזה ישמע אולי מפתיע,אבל אני עדיין מעדיף את רובינסון על פני דיוויד ג'יימס, אולי הפאדיחות האחרונות שלו יתנו לו עודף מוטיבציה וזה יהיה לחיוב, אני את רובינסון כבר ראיתי בתקופות טובות שלו שהיו בטוחות ויציבות, ג'יימס גם בתקופות טובות שלו ידע איך להרוס בהחלטות טיפשיות,תמיד התמיד לעשות אותן. מעבר לזה כנראה שאין הפתעות,אני רק מקווה שחס וחלילה במקרה שדברים לא ילכו כמו שצריך,שמקלארן לא יהסס לעשות חילופים,גם אם זה אומר להכניס מישהו כמו יאנג חסר הנסיון אך עם הרבה כדורגל ברגליים ואם מישהו מהפרות הקדושות לא מתפקד לדעת להחליף גם אותו. בסופו של יום זו רק ישראל ואם לא הייתי ישראלי והרגשות במשחק הזה לא היו אקסטרה והייתי חושב על המשחק הזה בעיניים של נטו כדורגל,אז לא היו לי יותר מדי חששות, אני לא חושב שהסקי צריך לפתוח או בכלל להיות מוזמן לסגל אבל אני מאחל לו את כל ההצלחה היום,הוא מספיק טוב בכדי לנצח את ההגנה הישראלית אז הלוואי ויבקיע או יבשל ולאחר מכן יחזור להתמקד במטרות של וויגאן. נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה
גם אני מעדיף את רובו על ג'יימס, אבל אם אתם שואלים אותי אז גרין וקארסון הם צריכים להיות שני השוערים הראשונים, כאשר שוערה לשעבר של נוריץ' חייב לקבל את המגיע לו - הרכב ראשון. לגבי הסקי - הזוי, מוזר, לא נכון, אבל הוא עדיין יכול במשחק אחד לעשות דברים יפים מול נבחרת ישראל. זה לא שהוא גמור לגמרי, עדיין נותן כל עונה לפחות 10 שערי ליגה, הפיזיות שלו והמהירות עשויות להועיל המון לנבחרת, ושיתוף הפעולה שלו עם אואן שווה עוד נקודת זכות. הכל תלוי בנו, אם ניתן 75% מהיכולת האמיתית(לא זו שאנחנו מציגים בד"כ!) אז זה יגמר מהר מאוד, וגם אם לא, תמיד אפשר לצפות לנגיחה של ריו וטרי, ו0-1 קטן שיעצבן את הישראלים כל כך. :aaa12:
הייתי רוצה לראות את דפו בהתקפה לצד אואן. נכון, זה לא שילוב קלאסי, אבל כמה שיותר שחקנים מהירים שיפרפרו את ההגנה הישראלית, יותר טוב. בכל זאת, ישראלים, עם כושר של ישראלים. ייגמר להם הסוס מהר מאוד.
באמת אמיר צודק, לא ראיתי כבר הרבה זמן את דפו. ואנגליה סתם בוכה שאין לה שחקנים, כי באנגליה אפשר למצוא המון מחליפים ראויים לקאמבל,רוני... וכו'. פשוט מקלארן לא נותן להם הזדמניות וחבל. אני מאמר על 3-1 לנו (אנגליה). אואן,ג' קול עם צמד, לישראל יצחקי.
אני דווקא חושב שהכח ובעיקר הגובה של הסקי או לו זה היה קראוץ,עם זה יהיה קשה הרבה יותר לישראל להתמודד,להוציא את טל בן חיים מתי שמעון גרשון או בנאדו או אחד המגנים היה צריך להתמודד עם סוג כזה של חלוץ? בפעם האחרונה שקראוץ שיחק מול הגנה ישראלית הם הגנו טוב אבל בסופו של דבר נפלו בפח לגובה שלו, מאז ימי דני ניראון לא היה כזה חלוץ שהשחקנים בישראל יכלו להתמודד מולו בכל שבת.
זה באמת סוג שונה של חלוץ, ועדיין, להתמודד עם כוח זו לא הבעיה הגדולה של גרשון או בנאדו. להתמודד עם מהירות זה דבר הרבה יותר קשה עבורם - ובעצם גם עבור בן חיים מדובר במגבלה.