איפה הבושה? עידן טל שחקן ששיחק בליגה האנגלית לצד שחקנים אנגלים והתפרנס בגלל קהל אנגלי נזכר פתאום שהכדורגל האנגלי מגעיל אותו, הלווו אם כל כך מגעיל ופרימיטיבי למה לקחת את התחת המוזהב שלך לשם. ברקוביץ'- לא מצפה מהפה שלו לכלום,מאז שפרש האיש רק מחפש לצאת בהצהרות רק כדי להישאר בתודעה. שרף? אני רואה אותו פעם בשבוע לפחות רק כדי לחסוך לעצמי כרטיס למופע סטנד אפ. פחי אשפה. מייקל קאריק : בשנת 94 אנגליה לא עלתה למונדיאל ואם אני לא טועה היינו באותו בית מוקדם עם הולנד החזקה, במשחק הקובע בהולנד לא עלינו אחרי פסילת 2 גולים חוקיים. עם טיילור ועם שמיילור אנגליה היתה ראויה לארה"ב.
פעמיים! הוא חזר לפרמיירליג פעם שנייה אחרי שעל הדרך חתך בפרצוף של כל הגרופי'ז שלו בקריית אליעזר. לא לפני שהוא הסתכסך עם חצי עולם כדי להשיג שיחרור. העיקר שהליגה מגעילה אותו.
לגבי עידן טל, חבר טוב טוב שלי,גרנו ביחד במנצסטר,הוא ישראלי/אנגלי שגר במנצסטר,הוא חבר של עידן טל,הם הכירו בשנה שעברה כשזה שיחק בבולטון, על הבוקר שלחתי לו הודעה שעידן טל מסומן אצלנו,הוא בירר לגבי הדברים שכביכול נאמרו מצידו בסאן, דיבר גם עם אשתו של עידן, ובכן,הוא לא אמר שום דבר כזה לסאן,הכל המצאות ובכל זאת זה הסאן,אז,לא היה ולא נברא.
לא יודע מי דיבר בתוכנית שלא אופירה/ברקוביץ,קשה לי לשמוע תת רמה. מה שכן,הסאן ידועים בזה שהם לוקחים משפט אחד והופכים אותו לסלט אחר לגמרי, לא חסרים מקרים שכאלה מהעבר, שוב,חבר שלי ואיסטלנד מכיר אותו טוב גם כן,הוא מקור אמין,זה מה שנאמר לו,לא רואה סיבה שהם ישקרו לו, ובתכל'ס,לא נראה לי שעידן טל הוא כזה אידיוט בכדי ללכלך ככה על הליגה שבה שיחק ב 2 קבוצות, אני יודע בודאות שהוא אמר שהטעות הגדולה ביותר שלו היתה כשהוא עבר בזמנו לספרד מאברטון,אני יודע עד כמה הוא שמח לחזור לשחקן פעם נוספת באנגליה, לכן,כמו שהזבל העיתואני בארץ מפציץ בכותרות של מלחמה,ככה גם הצהוב המגעיל באנגליה.
גם אם אתה צודק והדברים שלו סולפו. הבחור לא מאתמול מכיר את התקשורת האנגלית, הוא לא היה צריך להתראיין, התראיינת ועוד לסאן? כך בחשבון שאמרת א ויהיה כתוב ב.
יש תכנית בשם מועדון ספורט בשבע וחצי. אני חושב שזה בתכנית הזאת. הבעיה שלכל מי שאני מכיר אין את הערוץ הזה...
אני חייב לציין שאם אכן אמר את הדברים- אני מזדהה עם עידן טל לגבי צורת המשחק של נבחרת אנגליה. סוף כל סוף הוא אמר דברים נכונים שמישהו היה חייב לומר. עם השחקנים האנגלים שישחקו בשבת אני חושב שלישראל סיכוי סביר להוציא תיקו בוומבלי חרף כל הערכות הפרשנים. הדבר היחיד שלאנגלים יש להציע כרגע עם הנבחרת שלהם זה הרבה מלחמה וקצת מדי מכל השאר. כך או כך, זה לא שאני מייחס חשיבות גדולה מדי למשחק ביום שבת, אבל בין אם אנגליה תנצח את שני המשחקים הקרובים שלה או תפסיד אותם, אם הבלוף לא יתגלה במוקדמות הוא יתגלה בטורניר עצמו. הפסדים לפורטוגל,צרפת,איטליה,הולנד, גרמניה וכו' הם תמיד "בקנה" עם נבחרת הלוזרים הזאת.
ראיתי את שלושת האריות בערוץ הספורט, היה אחלה שידור איתם, ענו את התשובות הכי טובות ויצגו את האוהדים האנגליים בארץ בכבוד. come on england!!!
חברה לאף אחד אין את הערוץ הזה... אם יש כאן מישהו תותח שיכול להעלות את זה דרך היוטיוב אני אודה לו. יש שידורים חוזרים של התכנית.