מסכים לגמרי. אני לא מבין איך אפשר לזלזל כל כך בנבחרת כמו אנגליה שגם ההרכב החמישי שלה יותר טוב מזה הראשון של ישראל, פשוט בושה וחרפה.
הטור של ברקוביץ' אחד הטורים הגרועים שקראתי, וזה עוד שחקן ששיחק באנגליה כמה שנים טובות, לא ציפיתי לזה ממנו...
תסתכלו מי הכוכבים שלה: למפארד, ג'רארד, אואן, רוני ובקהאם. מכל השחקנים שאמרתי אין אפילו שחקן אחד שהוא בעשירייה הראשונה של השחקנים בעולם ומדובר בנבחרת אנגליה. ג'רארד לא בין עשרת הטובים בעולם? רוני? חוץ מזה, במונדיאל 2002 לאנגליה היו רק שני שחקנים מהטופ העולמי-בקהאם ואואן. ב1994 אנגליה הייתה נבחרת של נגרים בראשות גרהאם טיילור שלא עלתה למונדיאל. אני בטוח שאף אחד לא טען אז שישראל יותר טובה ממנה.
בדיוק מה שאני חושב. אני יושב בעבודה ופשוט משפשף עיניים.פיני בלילי אומר ששום תוצאה לא טובה פרט לניצחון. שבוע סיוט לכל חובב כדורגל אנגלי. חמשיה? היתי רוצה יותר.כמו השבעייה שחטפו בגרמניה. שהשבוע הזה יגמר כבר.ושחיטפו כמה שיותר בראש.אפסים!
אם רוני בין העשרה אז בטוח שלאמפרד שם ולדעתי הוא שם. ואיפה טרי ברשימה הזאת? כנראה לא הסתדר אצלו כי הוא יודע שהוא בטוח ברשימה הזאת והשמיט אותו "בטעות" אני מקווה שישראל תובס, ואז יהיה מעניין לקרוא את כול הקריאות לפיטורי קשטן
אמנם לא קראתי את הראיון של פיני בלילי, אבל האמת? שום תוצאה פרט לניצחון לא טובה. כולנו יודעים שתיקו בוומבלי פירושו עוד קצת אוויר לנשימה לנבחרת הישראלית ותו לא. רק ניצחון וחזרה עם 3 נק' עשויים להעלות משמעותית את סיכויי העלייה ליורו. למי שלא הבין אני לא ממעיט בעובדה שאפילו הפסד מינימלי של 0-1 לנבחרת האנגלית היא תוצאה 'יחסית' טובה, כששחקנים בסדר גודל של הנבחרת הישראלית ניצבים מול שחקנים מהטופ העולמי ומוקפים ב-90,000 אוהדים אנגלים.
מה אתה רוצה שהוא יגיד "אני מקווה להפסד או העיקר ההשתתפות" אנגליה לא נבחרת מפחידה, אני לא אומר שלישראל יש סיכוי טוב אבל זה לא בשמיים, לדעתי בכלל יגמר או תקו בבונקר שח ישראל או אנגליה תתן לישראל 2 חתיכות.
ראובן, זה נכון שקשטן חייב את הנקודות בדיוק כמו שמקלארן צריך אותן, אבל לצאת בהצהרות של "חייבים, ואפשר לנצח בוומבלי" הן בומבסטיות ויומרניות מדי. נבחרת ישראל צריכה לבוא כשהיא אנדרדוג מובהק, ותתן מעצמה כמה שאפשר. ברור שהיא רוצה לנצח, אבל לבוא ולומר זאת בתקשורת בראש מורם ? יומרנות לשמה.
אני מסכים איתך ב-100%. שוב, אני לא יודע מה אמר פיני בלילי, דיברתי על התוצאות. לבוא בהצהרות בוטות כל-כך רק עשויות להזיק להם במבחן האמיתי ביום שבת.
כאחד שתמיד תומך בישראל,גם הפעם אני אתמוך אבל אני אסתתר מאחורי כיסא,רק כדי שלא יתפוס אותי אנגלי בפינה ואחרי הגול ה3 בערך יתחיל לצחוק עליי בלי הכרה.עידן טל,שלמה שרף ואייל ברקוביץ' פשוט חובבנים,אני לא מבין איך בכלל משווים בין רמות הכדורגל.אני יושב לעצמי וחושב,הם באמת עד כדי כך מטומטמים שהם לא יודעים כמה גדול הפער בינינו לבין האנגלים?לא לא,הם לא יכולים להיות כאלה מטומטמים,אף אחד לא כזה עיוור כדי להגיד דברים כאלה,אבל שוב אחרי המחשבה הזאת עידן טל יוצא בביקורת על הכדורגל האנגלי כאילו הוא זכה במונדיאל לפחות פעמיים והרים איזה צ'מפיונס בחייו,אבל אפילו בבולטון הוא לא הסתדר,ואז אתה חושב לעצמך "תגיד לי אתה אידיוט? מה כבר עשית בחיים שלך שאתה מבקר משהו שהוא שנות אור יותר טוב ממך? אתה לא מבין שאתה עושה לי פאדיחות?,לאוהד הישראלי הממוצע שעכשיו מתבייש מאוד בנבחרת שלו?,חתיכת דגנרט!". עכשיו,שאני יודע שהוא לא יישמע אותי אני רק מתפלל,שיהיה תיקו,שהפאדיחה לא תהיה נוראה,שאני לא אצטרך לשמוע את הצחוק של האנגלי ההוא שיראה אותי,ועוד דבר אחד עם אפשר שעידן טל יצא עם איזה רגל שבורה,כי תכלס מגיע לו.
גם ככה אני נמנע כמעט לחלוטין מלקרוא עיתונות ספורט בישראל,בטח בימים אלו, לא קראתי מעריב,אני מבין מאיסטלנד שגם רון עמיקם כתב משהו על אנגלים בוקים, כמה חבל שהוא כבר לא כותב פה בפורום בכדי שנלמד אותו כמו בעבר פרק או 2 בכדורגל ונגרום לו פעם נוספת לחזור עם הזנב בין הרגליים, את ידיעות אחרונות ראיתי היום בריפרוף,אמיר אפרת קבע שלמקלארן אין חוש הומור,השווה בין קשטן שזכה בכל תואר אפשרי לעומת מקלארן שיש לו רק גביע הליגה, לרגע נבהלתי ואז נזכרתי שקשטן לקח כל תואר אפשרי בליגה המוסלמית ונרגעתי, ואחרי זה בתקשורת בארץ יורדים על התקשורת האנגלית שהיא מנפחת בכל פעם מחדש את הנבחרת שלה ואת הסיכויים שלה, הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו, מצד אחד אני חולם על איזו תבוסה ומצד שני אני חושב,אולי דווקא 1-0 קטן בזמן פציעות מהגבהה של כדור נייח ונגיחת דרדלה שבוקשי עברה את הקו,ככה שזה עוד יותר יעצבן את כל תקשורת החצר המלוקקת,הכל-כך לא מבינה שיש פה בארץ,שזה יהיה כל-כך קרוב אבל כל-כך רחוק.
בדיוק קראתי עכשיו את הכתבה של רון עמיקם. הבחור שולט מצויין בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי ויכול לתת את כל ההרכבים שהעלה המאמן בן חור מזרחי בניהולו של פרסיאדו היו"ר המיתולוגי של מכבי יפו. מעבר לזה אסור לו להתפזר. הבן אדם בוכה למה לא שולחים אותו לסקר משחקים בחו"ל... ככה זה שהידע שלך מסתכם בגבשושיות במגרש ביהוד ובשיער של אהרון ויזן. וחוץ מזה ראש מדור הספורט שלו זה יעקב זיו... ככה נראה העיתון וככה נראים הכתבים הליצנים שלו. חוץ מאייל לוי שעמיקם עוד 100 שנה לא יתקרב לרמה שלו,אין שם כתב אחד איכותי. סטרטפורד,זמן פציעות נגד ישראל ? לקרוע ולא לרחם ! :aaa12: :aaa12: :aaa12: 0-3 צמד של אואן ואחד של אואן הארגריבס מרחוק.
החלטנו לראות את המשחק בתחנת טוטו של עופר משתי סיבות. 1-אלון מהפוגי חושש (ובצדק רב !!!) שיהיה איתנו בלאגן. 2-התחנה יחסית במקום צדדי ושקט ומוקפת גן משחקים והרבה צימחייה,אז במקרה של סנסצייה אם תשמעו ליחשושים מתוך השיחים אל תזמינו משטרה. אנחנו נהייה שם כמה ימים... :aaa12: