מקלארן היה אתמול בסנט ג'יימס פארק.הסקי היה עלוב.שחקן שכבר גמר את הסוס.מה הוא ראה בו אני לא מבין. מה עם דאריוס ואסל? שייזמן אותו גם.
אם ג'יימס יכול לחזור לנבחרת בגלל הכושר הטוב שלו אז גם האסקי יכול לחזור לנבחרת בגלל הכושר שלו, רוב החלוצים של הנבחרת אגב עוד לא כבשו בליגה.
כל מאמן עם טיפת מושג, אבל ממש טיפת מושג, יעלה בהרכב את בנטלי ויאנג בצדדים.אבל בטח פיל נוויל ואמיל הסקי ישחקו שם.. דרך אגב, הפעם הקורבן הפצוע התורן של קשטן הוא סול קמבפל, שנפצע היום במשחק ההפסד בדוחא ויעדר מול ישראל ורוסיה.
עם כל הפציעות האלה בסופו של דבר מקלארן יפתח עם עצמו כבלם. משום מה, יש לי הרגשה שהולכים להתפוצץ עם שלושער של אואן...
Wave "אם ג'יימס יכול לחזור לנבחרת בגלל הכושר הטוב שלו אז גם האסקי יכול לחזור לנבחרת בגלל הכושר שלו" אם ואם ואם ואם, ג'יימס יכול להיות שוער ליגה טוב ואפילו לעיתים טוב מאוד אבל תמיד בסופו של דבר,גם במשחק מצויין הוא נוטה לקבל גולים באשמתו, כבר קיבל את ההזמנות שלו בנבחרת,פישל(יורו 2004)המשיך לקבל צ'אנס,המשיך לפשל(אוסטריה במוקדמות הגביע העולמי) גם נגד גרמניה לפני שבועיים ב 45 הדקות ששיחק עשה טעויות, אז את זה אתה משליך כדוגמא לנתינת סיכוי להאסקי?ועל סמך איזו יכולת שלו?על סמך אילו נתונים? ועל איזה כושר שהאסקי יחזור?זה שב 2001/2???!!! תעעורר,אנחנו ב 2007!
איך מישהו מוכן לסבול את דייויד גיימס?(לא נשכח ולא נסלח אותו משחק מול שבדיה!) אם כבר אז קארסון או גרין
אחרי הפאדיחות החוזרות ונשנות שלו בנבחרת וההדחה מההרכב אף אחד לא חשב שהוא יהיה מועמד שוב פעם,מה לעשות שרובינסון החליט במקום להתקדם ולהשתפר ללכת אחורה ביכולת שלו? חבל שבן פוסטר פצוע כי היה לו סיכוי מצויין, אני מעדיף כרגע את קארסון,אני שמח שהוא הפגין משחק בטוח אתמול,הלוואי וגם מקלארן חושב ככה.
אין לי מילים ,אני בהלם הזימון של הסקי ממש הרס אותי , אנדי ג'ונסון חורש מגרש ומבשל שער ליעקובו , יאנג בוילה כנל ,והלפת מזמין את המתאגרף , ומה עם חלוץ ה17 מליון מהספרס ? הסקי לפניו . סתימות חורים ,אוון , ג'יימס , הסקי ,שום ראיה קדימה , מפחדים מבושה נגד ישראל , רק מי שמפחד ,מפסיד בסוף . אני מיואש לא יודע אך יעבור השבוע הזה ,מצד אחד ,הקולות מone על נבחרת הפלא הישראלית ,ומצד שני הלפת האדומה ששובר שיאי בושה בזה אחר זה . ולמרות הכל חייבים לנצח ,הסיוט חייב להיגמר ,באמת שלא אכפת לי מהיורו בקייץ ,רק מהמשחק הבודד הזה ,דיי לבושה -נבר סטאפ מי דרימינג !
שמעו, זה פשוט פתאטי כל הסיפור הזה של עמדת השוער ועמדת החלוץ. ברק יצחקי וטוטו תמוז זה לא מה שמפחיד אותי כשרובינסון בשער, זה שוב המסר הזה. מילא שיול השמן נותן גיבוי לרובינסון, זה בעיה של התרנגולות, אבל אם ראש כרוב אדום נותן לו לעמוד אחרי התצוגה העלובה שלו מול גרמניה והכושר הגרוע שבו הוא נצמא אז מה המסר פה? ולמה? זה שוב מריח מפוליטיקה, כמו בעידן סוון, הרי ברור שברגע שאחד השחקנים יפתח עליו פה (לא רואה מצב כזה, לשחקנים בד"כ יש את הכבוד הראוי למאמן) הוא באמת יחייה על זמן שאול. כל עוד "השחקנים אוהבים אותו" כי הוא מגבה אותם ברגעי המשבר שלהם הכסא פחות מתנדנד. על הזימון של הסקי כבר רשמתי, זה בדיחה עצובה, זה שמרנות ופחדנות מהסוג הגרוע ביותר, זה עלוב וזה בעיקר לאר מגיע לאוהדים של הנבחרת הזו ולכל השחקנים האנגלים האיכותיים.
http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...2704390,00.html נו מה נומר ומה נגיד, ראש הכרוב האדום מכין את הקרקע לקראת חזרתו של חלוץ וויגאן האימתני לחוד של נבחרת אנגליה.
שאני יקנה משקפיים ?ומתיי בפעם האחרונה אתה היית אצל רופא עיניים ? בצרפת 98 ,כשילד הפלא חלף על ההגנה הארגנטינית , רק לפני שבועיים ,מול גרמניה הוא נעצר על שוטטות באופסייד ,ועוד החמיץ מול שער ריק , אז נתן גול מול וויגן ,אחרי בישול נפלא של אובפמי . טכניקה ,אף פעם לא היתה מעלתו הגדולה , את הצעד הזריז הראשון הוא לצערי איבד , כן יש עדיין זכר למהירות ההיא , אבל בפירוש לא אותו שחקן מסוכן , נמשיך להיות תקועים עם אוון ,אפשר להחזיר גם את טרבור פראנסיס , ופול מארינר ,אחלה חלוצים .
יפה שאתה שופט אותו עכשיו.שהוא עדיין לא חזר לכושר מלא(ובכל זאת כבר פעמיים).אואן עדיין חלוץ מסוכן שקורא את המשחק בצורה נהדרת.גם אם הוא עדיין איבד מהמהירות שלו הוא עדיין חלוץ טוב מאוד ובין הכי טובים כיום באנגליה. מי אתה רוצה במקומו? את ואסל שלך? גש לאופטומטריסט