חח, צ'לסי שיחקה 4 משחקי ליגה, הוא בטח הוסיף את השער מול גרמניה. בכל אופן - להגיד שלמפארד עדיף על ג'רארד במשחקי הנבחרת זה חוסר אובייקטיביות מוחלט. הגיע הזמן שלמפארד ירד לספסל, אבל בטח שמקלארן השפן לא יעשה כזה צעד. הארגריבס וג'רארד באמצע - השילוב האולטימטיבי.
למה ששחקן שלא שיחק כבר שלוש שבועות וכנראה גם ארבע שבועות, עדיף על שחקן שנמצא בכושר מעולה כולל שער בנבחרת (שבאותו משחק בנבחרת לפי מה שהבנתי הוא היה מעולה)? לגביי השערים אני אעשה את זה ברור: מגן קהילה 1 הופעות 0 שערים ליגה 4 הופעות 3 שערים נבחרת 1 הופעות 1 שערים
יאנג לא רק יכול לעשות בעיות לבלמים של ישראל, לכל בלם לדעתי הוא מהיר, עדין צעיר וחסר ניסיון יחסית אבל לפי דעתי הוא אחד החלוצים הטובים כבר עכשיו באנגליה והוא עדין צעיר מאוד 21-22.
הזימון של אשלי יאנג בהחלט מוצדק, וגם אמרתי את זה אחרי המשחק של הוילאנס נגד פולהאם, אבל אני בטוח במאת האחוזים שראש כרוב לא יפתח איתו, אלא יפתח עם ג'ו קול, למרות שלדעתי הקרדיט מגיע יותר ליאנג. נגד ההגנה האיטית של ישראל, אנגליה צריכה לשחק עם שחקני אגף מהירים. אף על פי שלא חשוב אילו שחקנים יעלו בצידי האגף, כולם מהירים - בין אם זה קול, בין אם זה רייט פיליפס, בין אם זה יאנג וכו'. ההרכב שלדעתי מקלארן צריך לעלות איתוו: - קארסון - - קול - טרי - פרדיננד - ריצ'ארדס - - יאנג - הארגריבס - ג'רארד/למפארד - שוני רייט - - סמית' - ג'ונסון* - * אואן עדיין חלוד, לכן לדעתי מקלארן צריך להושיב אותו על הספסל ובמקרה הצורך לעלות אותו למשחק. כמובן שאם עד אז הוא יכנס לכושר משחק טוב (וקשה לי לראות את זה קורה), אז צריך להעלות אותו במקום ג'ונסון או סמית'. בכל אופן, זה לא ההרכב שנראה. אני כמעט בטוח שההרכב שנראה יהיה: - רובינסון/ג'יימס - - א.קול - טרי - פרדיננד - ריצ'ארדס - - ג.קול - ג'רארד - למפארד - שוני רייט - - ג'ונסון/סמית' - אואן -
לא שמתי לב בכלל שלנון לא נמצא בסגל, ולא ידעתי שקראוץ' מושעה. בכל אופן, תיקנתי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx