איזה קירקלנד, הפצוע הכרוני הזה כמעט ולא רואה דשא, וכשהוא רואה דשא הוא לא נקי מטעויות. גרין או קארסון.
מסכן בן פוסטר, מפספס את הצ'אנס שלו לקרב על האפודה. עונה טובה נוספת בהשאלה הייתה מביאה אותו לפחות למעמד של גרין וקארסון (שאגב, קשה לי להבין על מה ולמה. חצי עונה טובה בצ'רלטון זה לא מוניטין של נבחרת אנגליה...). מי יודע מה יהיה המצב כשהוא יחזור לעמוד על הרגליים (שלו ובעיקר בגזרת התחרות על האפודה)
קירק, קארסון שוער מעולה. שנה שעברה כל צ'רלטון הייתה גרועה אז לא היה מדד לבדוק אותו. אני חושב שעונה בקבוצת צמרת בפריימר-ליג תראה מה הוא שווה ולדעתי הוא יבוא לידי ביטוי השנה בווילה.
קארסון שוער מעולה על פי חצי עונה בלידס אי שם לפני חמש שנים ועוד חצי עונה טובה בצ'רלטון - אלה העובדות. אם הוא יהיה טוב בוילה או לא, אם הוא יראה את הפוטנציאל שלו או לא, אלה דברים שהוא עדיין צריך להוכיח.
מסכים עם קירקי. קארסון נתן עונה טובה סה"כ אשתקד, לצד כמה משחקים נהדרים היו לו כמה טעויות מטופשות, שערים שאסור לשוער שמתיימר להיות השוער הראשון של אנגליה אסור לקבל, חובת ההוכחה עליו, אסטון וילה זו הזדמנות נהדרת עבורו, נכון לעכשיו אם אני ראש הכרוב, השוער הראשון שלי זה רוברט גרין.לא שוער ענק, אבל עדיין מגיע לו.
דיוויד פליט על סקולס במשחק של יונייטד נגד טוטנהאם ועל כמה אנגליה צריכה אותו: http://blogs.guardian.co.uk/sport/2007/08/...en_what_en.html גם פליט מסוגל לראות מעבר.
יש רק בעיה אחת : גם אם אנגליה באמת כל כך צריכה אותו , אין שום סיכוי שהוא יעלה הרכב במקום למפארד או ג'רארד , אלא אם כן מקלארן מחליט לשנות טקטיקה ולפתוח עם 4 קשרים באמצע סטייל מילאן .
tomerlfc, קודם גם צריך את הפרט הטכני הקטן- שסקולס ירצה לשחק בנבחרת. כרגע הוא לא רוצה ולכן הדיון מיותר.
זה ייתן פחות כאב ראש למקלארן, ג'ו קול וSWP בצדדים יעשו לדעתי הרבה יותר צרות למגנים של ישראל (שפונגין וזיו) במיוחד כמו שדרנטה עשה לשפונגין באליפות אירופה עד גיל 21.
מסכים עם דני, במצב שבקס לא יכול לשחק, הייתי פותח עם ג'ו קול משמאל וSWP מימין, נראה כמו האופצייה הטובה ביותר, מה גם שקשה לי להאמין שהמגינים של ישראל ייסתדרו איתם.
העם עם דני. בארי קשר נחמד אבל מוגבל, SWP מימין וקול משמאל זה משחק אגפים טכני ומהיר בהרבה מ-SWP/קול עם בארי.
דני צודק, שום סיכוי ששמעון גרשון העגלה או יובל שפונגין יצליחו להתמודד עם שוני וג'ואי, אבל ראש הכרוב בטח ישים את פיל נוויל בימין ובארי בשמאל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx