הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

http://img79.imageshack.us/img79/8859/brdfahneav9.Xxxhttp://img79.imageshack.us/img79/8859/brdfahneav9.Xxx

2. Rudess Member

תשמע, זה שהוא לא משחק בצ'לסי, לא עושה לא טוב מבחינת כושר המשחק. לא ראיתי ממנו יותר מדי היום, דווקא רייט-פיליפס שלא שיחק יותר מדי היום, הספיק לעשות די הרבה במשחק.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה לא עושה לו טוב מבחינת כושר משחק אבל שהכדור אצלו ברגליים הוא מצליח לעשות דברים טובים ולהיות מסוכן, כמה מתסכל לא לראות אותו כזה במדי הקבוצה.
    ורייט פיליפס ממשיך את פתיחת העונה הטובה שלו, נכנס לכמה דקות ועשה 2 פעולות מצויינות.

4. raanana4ever Member

איפה אלה שהתווכחו איתי, טענו שרובינסון שוער...
    אמרתי לכם!

5. J.Tinsky Member

האנגלים ממשיכים לאכזב גם אחרי המשחק מול הנבחרת הגרמנית..
    אבל אחרי המשחק הזה היום לדעתי ג'ימס צריך לקבל את הכפפות בנבחרת האנגלית
    במקום רובינסון.

6. Football God Member

אין ספק שג'ימס ראוי,אבל תמיד אני זוכר שהוא היה נותן משחקים גדולים עד הטעות הלא נחוצה שמובילה לשער.שוער טוב,אבל מסוכן עם הטעויות הלא צפויות שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/07
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ועדיין על אף הטעויות האלו הוא עדיף על רובינסון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/8/07
  8. RealStretford Member

א. אני שונא להפסיד לגרמנים, גם אם זה בנבחרות עד גיל 4
    ב. ביחד עם זאת יש לי תחושה מאד מוזרה שהמשחק הזה היה סתם ושאי-אפשר ללמוד יותר מדי מזה חוץ מן הניקודות הבאות: רובינסון איבד כל הבטחון וחייב לרדת לספסל, אוון לא קרוב שנות אור לכושר משחק, ריצ'ארדס כבר שחקן הרכב קבוע.
    ג. http://www.footballconference.co.uk/Images/39088.Xxx

OUT, OUT, OUT

:aaa12: :aaa12: :aaa12:

9. raanana4ever Member

לדעתי מקלארן תיפקד בסדר היום, מלבד ההחלטה להשאיר את בקהאם 90 דקות. בקהאם לא עשה הרבה ואם עשה זה לא היה באיכות שאנחנו רגילים לקבל ממנו.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

תיפקד בסדר? הוא מעולם לא תיפקד בסדר. לא רואים שיטה, לא רואים דרך, לא רואים איזשהו קו של צורת משחקים שבו השחקנים יתרגלו לשחק. הוא לא מאמן וגם קודמו לא אימן.

11. Dimitar Berbatov Member

איזה משחק נהדר, נהנתי לראות. למרות ההפסד אנגליה הראתה לשם שינוי יכולת טובה מאוד, הכל דפק כמו שצריך. מיכה ריצ'ארדס במחצית ראשונה נהדרת (במחצית השנייה אדון מקלארן הגאון העביר אותו למרכז ההגנה וכמובן שהוא לא תרם התקפית) עם בישול נהדר ללאמפרד שסיים כמו גדול. אגב לאמפרד במשחק נהדר, נייד, מאיים על השער מכל מצב ומזכיר את לאמפרד של צ'לסי. השאלה מה יעשה עכשיו מקלארן, אם הוא ישחק עם ג'רארד לצד לאמפרד (טעות נוראית וכל מילה נוספת מיותרת) או שישחק עם האגריבס ליד ג'רארד או לאמפרד. אני חושב שהאופציה השנייה עדיפה, אבל כמובן שלמקלארן אין את הביצים להוריד את לאמפרד או ג'רארד לספסל והוא ישחק עם שניהם בהרכב או שמקלארן ימצא פתרון "גאוני" ויעביר את ג'רארד ימינה, הרי שם הוא כבש 25 שערים בליברפול אשתקד...
    רודס, ג'ו קול נתן משחק טוב. בהתחלה הוא היה נייד מאוד, איים על השער ועשה כמה פריצות נהדרות. מבחינתי הוא באנקר בהרכב והיום הוא היה נהדר.

לא מסכים איתך גל. סמית לדעתי היה טוב, שיחק נהדר עם הגב לשער, הוריד כמה כדורים מצוינים לאואן שבימים הטובים מכניס את זה בעיניים עצומות. אני אהבתי את המשחק של סמית, לדעתי הוא עדיף על דפו בהרכב. כשג'ונסון יחזור אני חושב שהוא צריך לפתוח בהרכב לצד סמית. אואן לא בכושר טוב ולגבי דארן בנט, תלוי באיזה כושר הוא יגיע, אני חושב שסמית וג'ונסון עדיפים עליו.

לסוגית השוער, אין לי ספק שג'יימס עדיף על פול "יציאות סטייל דוידוביץ" רובינסון. ולא רק זה, גם גרין עדיף עליו.

12. raanana4ever Member

ולמרות זאת שיחקנו כמה רמות מעליכם...

13. THE STRETFORD END Member

מצויין,אני מרוצה,הנעת כדור טובה,הגעה למצבים כתוצאה מכדורגל טוב,
    התוצאה לא חשובה אלא הדרך.

א.הפסדנו לשם שינוי במשחק הכנה לפני משחק גורלי וזה במקום לנצח ולהיכנס לאופוריה.
    ב.רובינסון לא הפך להיות שוער גרוע בן לילה,הביטחון שלו בקרשים ובמיוחד בנבחרת עם עוד ועוד טעויות,
    אוי ואוי אם מקלארן ימשיך איתו בשלב הזה,
    אני לא רוצה את ג'יימס,זה אותה גברת בשינוי אדרת ועליו כבר ראינו שאי אפשר לסמוך ברגעי האמת,גם היום יציאה מפגרת ל 16 כשאחרי שחקן גרמני צמודים 2 שחקני הגנה,בנס ההקשתה של הגרמני לא נכנסה,קארסון כאן ועכשיו!
    ג.ריצארס,מוריד את הכובע.
    ד.אואן חלוד,סמית נלחם כהרגלו,נתן 3 כדורים טובים,עם הרגל ועם הראש מהגבהה של בקהאם אבל זו בעיה שהוא משחק בניוקאסל כקשר.
    ה.רייט פיליפס ממשיך את פתיחת העונה הטובה שלו בצ'לסי.
    ו.מי שלא מבין למה בראון נכנס ולמה ריצארדס עבר לשחק כבלם או עוד חילוף כזה או אחר,הלו,זה משחק ידידות,בשביל זה יש משחקים כאלה לבחון,לתת,לנסות!
    ז.גרמניה....עדיין אנחנו מובילים עליהם ב 2 מלחמות עולם.

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מול ההרכב השני או השלישי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

חוויה לנצח אתכם בכדורעף חופים, אז מה נגיד על וומבלי... אוהבים לשחק בבית

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/07
  15. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

נדהמתי שוב ושוב לראות את הכישרון הזה במשחק היום, יכולת נהדרת יש לבחור באמת באיזה חלק מהמשחק הוא גמר את שני המגנים שלנו ובעט אך להמאן לקח יפה. אני חושב שהנבחרת האנגלית הראתה היום משחק כדורגל יוצא דופן ממה שאני זוכר ממשחקיה האחרונים, בקס קיבל יותר מידי דקות משחק אך הראה שאת יכולת המסירה הוא לא שכח.

זה בכיף, אבל אנחנו עדיין מובילים עליכם בתארים.