הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. Claret&Blue Member

עובדה, עובדה.
    אתה באמת רואה את מקלארן לא משחק איתו?

2. KirkH Member

אני תופס ממקלארן צנון שלא ייתן לעצמו לפתוח קמפיין עם צעד כל כך הזוי שיכניס את כל התקשורת לעמדות מתקפה נגדו...

3. Sir Alex Las' Killa

אם למקלארן יש קמצוץ של חזון עבור הנבחרת, הוא מוריד את לאמפרד לספסל ומשאיר את באקהם בבית.

לגבי לנון, אני מעדיף את SWP או פאננט. בשמאל דאונינג יקבל את הצ'אנסים מן הסתם, וקול במרכז. ומעל הכל - להעיף את פיטר קראוץ' לעזאזל!!!

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכי למה אתה מעדיף את פנאנט ו-SWP על לנון? לנון שיחק יותר משניהם בליגה אשתקד והיה נפלא, וגם הרשים במונדיאל האחרון.
    אני מקווה שונבלס יכניס קצת שקט למערכת של מקלארן. ונבלס בא עם טונות של נסיון, אני תמיד תופס מהעבודה שהוא עושה, מקווה שהוא ייתן עוד קצת לנבחרת הזאת.

5. BLAUGRANA4EVER Member

זהו! בקהאם כבר בבית היה כתבה בONE

"בקהאם בכה כששמע שהוא לא בסגל"
    זה הכותרת .

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

7. KirkH Member

שיחק יותר בליגה?!? שקווין דיוויס יתחיל להתחמם?

לנון יודע לרוץ, בראבו. זה לא סיבה למקום בהרכב בנבחרת אנגליה.

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אמרתי שזה מה שצריך להיות הפקטור להכללתו, אלא התכוונתי שהוא לאורך כמעט עונה שלמה היה ב-11, אגב, בסגל שיש בו את טימו טאיניו ווויין ראוטלדג' (לפנאנט מי היה - דמיאן ג'ונסון הפצוע הנצחי?, ו-SWP פשוט ישב על הספסל).

9. קינג לדלי Member

אכן ריצה זה לא סיבה למקום בנבחרת. אבל ריצה שמפילה כל מגן ביקום + יכולת כדרור מרשימה תביא את אארון הקטן עם נעלי הטיסה להרכב הנבחרת.
    אם לא אז מקלארן ישמע מה יש לי לומר לו ביום שהוא ינחת כאן אם בכלל...

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפריצות של לנון אכן לא מהעולם הזה, אבל האם התפוקה שלו יכולה להשתוות לזו של פנאנט או שוני? אני לא חושב. שוני בסיטי הוכיח שהתפוקה שלו יכולה להיות מדהימה, פנאנט גם כן בארסנל, וגם בבירמינגהאם הסטטיסטיקות שלו מרשימות יותר מאלה של לנון. בקיצור כל עוד יש שחקנים מנוסים שתורמים למשחק לא פחות ממנו, הוא יכול לחכות בינתיים, ולצערי אני די בטוח שבעוד לא יותר מדי זמן הוא יתפוס בעצמו את המקום בהרכב.

11. KirkH Member

אני מת על פנאנט, אבל אני לא מחשיב אותו באותה רמת יכולת של לנון. הוא לא מממש את הפוטנציאל שלו ונחנק במשחקים מול הגדולות. להיות ענק מול ווסט ברום זו לא חוכמה גדולה. אולי המעבר לאנפילד יוציא ממנו דברים חדשים...

הריצות של לנון הביאו מעט מאוד תכלית, אולי כי החברים שלו לקבוצה לא מספיק טובים ואולי דווקא כי הפעולה האחרונה שלו לא מספיק טובה. שורה תחתונה, SWP בכושר לגיטימי היה עושה הרבה יותר נזק ליריבות מאשר הננס עושה. אולי הוא ישתפר בתחום הנ"ל, ואז יהיה על מה לדבר.

12. Sir Alex Las' Killa

למה להסתבך? זה פשוט מאוד, לנון שחקן פחות טוב מSWP ופאננט.

גארי, פרדיננד, בראון, ריצ'רדסון ובן פוסטר זומנו על ידי מקלארן למשחק הידידות של אנגליה {באולד טראפורד} מול יוון. כל השחקנים הנ''ל שייכים כמובן למנצ'סטר יונייטד, וזאת בלי להזכיר את רוני שסוחב השעיה ל2 משחקים.

13. THE STRETFORD END Member

ההשוואה קצת לא פיירית,
    פיליפס ופנאנט גדולים בכמה שנים,3-4 מלנון,
    לנון בסך הכל אחרי עונת פריצה ראשונה והם כבר הספיקו לעבור קבוצות ולשחק הרבה יותר,הם יותר מנוסים.

מבחינת כישרון ופוטנציאל הייתי משייך את לנון לפיליפס מול פנאנט כשהשניים הראשונים טובים יותר.
    נכון לעונה שעברה לנון לקח את שניהם בסיבוב כולל הופעות מרשימות במונדיאל,
    הוא מזכיר את פיליפס בסגנון המשחק ובכלל בפריצה בקריירה,
    העונה הקרובה תהיה מבחן רציני ללנון שעכשיו הוא מוכר הרבה יותר והציפיות ממנו גבוהות הרבה יותר,
    לגבי פיליפס,אם לא ישחק מספיק משחקים כדאי מאוד יהיה לו לעזוב כי אחרת הקריירה שלו תמשיך להעצר כמו שנעצרה עונה שעברה,
    לגבי פנאנט,שחקן טוב,יוסיף לליברפול,לא יכול לעשות הבדלים כאלה משמעותיים לדעתי שיכולים לשנות קבוצה כמו שפיליפס עשה במדי שיטי,כמו לנון עונה שעברה במדי טוטנהאם והנבחרת.

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/06
  14. spurs229 Member

גם לנו יש 5 נציגים (רובינסון, דוסון, לנון, ג'ינאס ודפו) + פצוע שהוא באנקר בסגל (קינג).

15. Dunga Member

קודם כל לדעתי זה דיי ברור ששון רייט פיליפס ולנון הרבה יותר טובים מפנאנט. ובקשר לכמה שחקנים הקבוצות שולחות לנבחרת האנגלית זה לא ממש משנה, רק תזכרו שארסנל שלחה הכי הרבה למונדיאל האחרון ולא סתם לאיזה משחק אימון.