הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. Claret&Blue Member

מקלארן אמר שהוא לא בונה עליו ולא יזמן אותו יותר לנבחרת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבסוט מאוד מהזימון של דינו אשטון. כולנו גדלנו (טוב, רובנו, חלקנו גדל על טרי בוצ'ר) על אנגליה עם חלוצי שפיץ קטלניים בשפע, שיררים ושרינגהאמים, סקוררים בחסד מהאוויר, מהיבשה ומהים. אם יש מישהו בכדורגל האנגלי של היום שמזכיר את החלוצים האנגלים הקלאסיים של פעם זה דין אשטון. נוגח נהדר, פיזי מאוד ופינישר מצוין, שלדעתי העונה נראה אותו סוחב את ווסטהאם להישגים נאים. הנבחרת סבלה לא מעט מהיעדרו של סקורר קלאסי בשפיץ, ואם הוא יוכל להתעלות לגודל המעמד ולשחק היטב גם בנבחרת השילוב שלו ושל ויין הקוסם מבחינתי נשמע הכי טוב שאפשר. האחד גאון שנמצא בכל מקום במחצית המגרש של היריב, מתקל, פורץ, מבריש ומבשל, והשני יחכה ברחבה לנגיחות או לליקוט פירורים שההגנה תשאיר לו.

אני יודע שאי ההכללה של בקהאם באה לשלוח איזשהו מסר, מסר חיובי מבחינתי שהנבחרת עוברת הלאה, לעידן חדש, רענן יותר וטוב יותר, אבל לדעתי מבחינה מקצועית עדיין יש לו מקום בסגל. עם כל הכבוד לשון רייט-פיליפס, על סמך העונה האחרונה שלו פשוט אין מצב שאפשר לקחת אותו לסגל לפני דייויד בקהאם. שני הקיצונים הימניים האנגלים הטובים ביותר ברגע זה הם ארון לנון וסר דייויד ואם לשפוט מבחינה מקצועית נטו שניהם היו צריכים להיות בסגל. אולי שוני רייט יחיה את המוניטין שלו העונה ואז זה כבר יהיה סיפור אחר, אולי ג'רמיין פנאנט יתאפס על עצמו וימצא בית חם בליברפול, בינתיים בקהאם שווה נבחרת.

3. Wave Member

אה קראתי עכשיו והבנתי שכחתי שרוני מושעה מ2 משחקים של מוקדמות היורו.
    למה הזימון של פטר קראוץ'? איפה מרלון הרווד ?
    קצת עצוב לי שבקהאם נופה מהסגל

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שאם לבקהאם יש מקום בסגל אבל אין מקום בהרכב, עדיף לא לזמן אותו בכלל.

5. vivalaunited Member

למה לא?
    הוא ולנון לא מספיקים או שאתה חושב על עוד קשר ימני יותר טוב מהם כרגע?

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כבר מבט פסיכולוגי-פילוסופי על העניין אמיר, ואני מסכים איתך שאי הזימון שלו שולח מסר של ריענון שורות ויציאה לדרך חדשה, which is good. מבחינה מקצועית הוא שווה סגל לדעתי, לא שוני רייט ולא נעליים, רק הכדורים הנייחים שלו עדיין שווים גול לאנגליה פר משחק.

7. Claret&Blue Member

הדבר היחיד שמדאיג אותי בזימון של דינו היא העובדה שהוא injury prone.
    הבחור לא צריך הרבה בכדי להיפצע, וזה ממש לא בתכניות של ווסטהאם.
    אני שמח על הזימון, זה מראה שיש לכמה שחקנים מהסגל שלנו סיכוי לקבל זימון דומה.
    בקשר ליכולות של דינו, הוא לא רק הפינישר הטיפוסי שלך שיחכה ברחבה לכדורים, כי בניגוד לחלוצי המטרה הקלאסיים, דינו יודע לבנות התקפות טוב מאוד, והוא שחקן מאוד טכני.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא עניין מקצועי. אני לא חושב שמצב שבו בקהאם בסגל אבל לא יותר מזה בריא לנבחרת. מבחינה תקשורתית זה בטח ייצור מהומה כשכל הזמן ישאלו אם בקהאם חוזר להרכב או משהו כזה. ההחלטה של מקלארן נכונה.

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לחלוטין, תיתן שקט תעשייתי וכו', וגם תהליך הצערה זה תמיד דבר מבורך... רק אל תצפו לגדולות ונצורות מעמדת הקיצוני הימני, לאיזה שדרוג פתאומי כתוצאה מזה שבקס מפנה את המקום שלו. ייקח עוד זמן עד שזה יגיע. מה שכן, כנפיים של ארון לנון וג'ו קול זה כאב ראש גדול לכל יריבה, תענוג גדול לעיניים ותענוג קצת פחות גדול לפדחת של פיטר קראוץ'. עוברים להתבסס נטו על משחק קרקעי?

10. Claret&Blue Member

נקווה, אם אנחנו רוצים לראות משהו מהנבחרת של מקלארן.

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוצים לראות תואר! אם אין יורו מבחינתי גם מק'לארן יכול ללכת הביתה...

המשחק האווירי תמיד היה היתרון היחסי שלנו על כל מיני לטינים למיניהם, לא חושב שעל הקרקע, עם כל זה שזו הנבחרת הכי מוכשרת שאי פעם היתה לאנגליה עם שחקנים טכניים כמו ג'ו קול, לנון ורוני, אנחנו משתווים לגדולות הלטיניות. צריך שיהיו במשחק כמה מימדים... מה שאומר שבנוסף לטכניים אני רוצה לראות איזה חלוץ שפיץ אמיתי עם משחק ראש טוב (אשטון, בנט או מצידי גם קראוץ', צחקו עליו כמה שאתם רוצים) ושחקן עם יכולת הגבהה טובה. השם סטיבי ג'י עולה לי לראש בעניין של הקרוסים, אבל אני לא רוצה אותו על הכנף, אם רק הייתי יודע מה אני כן רוצה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx .

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/06
  12. Claret&Blue Member

מרוב אפשרויות הנבחרת הזו נדפקת פעם אחר פעם.
    צריך מאמן החלטי שילך עם קו מסוים, וילמד מהטעויות של קודמיו. הג'ינג'י מראה סימנים של אחד כזה.
    ואת האמת איתי, אני לא בטוח שאנחנו נופלים מכל נבחרת במשחק על הקרקע. עם שני ווינגרים מהירים, 2 קשרי אמצע בעלי יכולת מסירה טובה, ו2 חלוצים טכניים מאוד, השמיים הם הגבול.
    מה שכן, לא תצליחו להוציא את דאונינג מההרכב עכשיו.

13. KirkH Member

אם דאונינג בהרכב, פרנק למפארד וסטיבי ג'י ימשיכו לחסל אחד לשני את הקריירות הבין לאומיות. אין מצב שג'ואי קול נפרד מחולצת ההרכב שלו, לא עכשיו.

14. Claret&Blue Member

זו לא אפשרות, זו עובדה. מקלארן חולה לו על התחת, מרגיש מחויבות לפיתוח הקריירה שלו, ככה שאני רואה את ג'ואי קול בצד ימין(כמובן שבינתיים אין מה לדבר, הוא פצוע).

15. KirkH Member

עובדה?