אתה רוצה שאני ירחיב עליו?הוא לא מספיק רחב? בכל מקרה רדנאפ אומר שהוא לא יודע אם העסקה תצא לפועל ויכול להיות שאנחנו עדיין בתמונה לגביו. אני מקווה שלא.
סוף סוף, אולי, יכול להיות, צעד ראשון (כן, כן) של הספרס בכיוון של בנייה, בכיוון של העתיד, בכיוון של קבוצת כדורגל ולא זיוני שכל בשתיים וחצי גרוש על יכולות הסקאוטינג של ארסנן. נוטינגהאם פורסט אישרה שקיבלה הצעה רשמית מהספרס לגבי הבלם מייקל דוסון. ההעברה עדיין רחוקה מלהיות חתומה, אבל בכל זאת, אחרי הרבה זמן והמון שמות שכל מה שהם מייצגים זה בינוניות וניסיון למצוא יהלום אחד על כל 5-6 שחקנים שמביאים, הספרס אולי מבינים שהגיע הזמן לשלוף את הארנק והתחיל מהבסיס. כי שם טוטנהאם רקובה, ומשם מתחילות הבעיות של הספרס - ולהחליף 3-4 שחקנים גרועים בכל מיני תחליפים בינוניים מינוס זה סתם כדי להרגיע את האוהדים. הגיע הזמן שכשצ'לסי מגיעה לדרבי בליין תהיה יריבה ראוייה שאפשר להתעלל בה. נמאס מהנמושות שמתקפלות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
אני ממש לא רואה את העסקה הזו יוצאת לפועל, בטח שלא יום וחצי לפני תום מועד ההעברות. אבל (וזה 'אבל' גדול מאוד), אם בניגוד לכל הסכיויים זה כן יצא לפעול בשעות הסיום של מועד ההעברות (כמו שהספרס עשו לנו עם דפו בעונה שעברה), זה חיזוק מאוד רציני להגנה והצהרה פומבית להתחלת בנייה של סגל צעיר שירוץ הרבה שנים בעתיד. מדובר בחלוץ גבוה, אתלטי, אגרסיבי, לא פוחד להוביל את הכדור מהגנה להתקפה גם במשחק מסודר וגם במתפרצות (מה שמאפשר לו לשחק כקשר אחורי לכל דבר) וכל זה בגיל כל כך צעיר. הפציעה הממושכת שלו העונה היא הגורם המכריע לעובדה שנוטינגהאם הסתבכה כל כך בתחתית. רכישה שלו זו השלמת סרייה הגנתית לטוטנהאם. בתחילת העונה הוא וקאלום דאבנפורט נחשבו שני שחקני ההגנה הטובים בצ'מפיונשיפ.
אני לא מבין למה גארדנר מועדף על פני דבנפורט אם הדיעות עליו הם כ"שחקן ההגנה הכי טוב בצ'מפיונשיפ"...גם מייקל בראון היה אחד הטובים בצ'מפיונשיפ והוא פותח בהרכב.
הסיבה פשוטה מאוד - דאבנפורט מושאל כרגע לסוטון. דוסון שחקן אדיר. ראיתי אותו פעמיים בפעולה (לא כולל תקצירים בסקאיי) והוא באמת שחקן אלגנטי מאוד ואיכותי, יחד עם לדלי אני בהחלט רואה חולייה קשוחה מאחורה שתקשה על כל התקפה בליגה. הידיעות על כך שאנחנו עדיין בתמונה על ריד - קצת מעדיף להתעלם מהם, מספיק פעמים כבר חשבנו שהוא בדרך ופורסט סגרו את העסק. אני מקווה שעדיין נספיק להחתים קשר יצירתי אחד לפני הפגרה.
באסה, צעד חיובי של הספרס. לא האמנתי שכאלה דברים יקרו בקרוב. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
אם דוסון וריד יממשו חצי מהפוטנציאל שכל המדיה הבריטית מייחסת להם אז לספרס תהיה קבוצה מפחידה למדי, ואני לא מגזים כשאני אומר קרובה מאוד לרמתה של ארסנל הנוכחית. מסתבר שהסכום ששולם על השניים הוא בסוך כן 8 מיליון פאונד, רכש טוב מאוד של הספרס בהתחשב בתגי המחירים שהצמידו לצמד בקיץ (נראה לי שעל ריד לבד דרשו בסביבות ה-8 מיליון פאונד לעונה). רק מאיפה מגיע כל הכסף הזה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx כנראה שהיהודים שולטים גם באנגליה...
מגזים בצורה היסטרית. לטוטנהאם תהיה קבוצה טובה, טובה מאוד עם פונציאל לבסס את עצמה כקבוצת הדרג השני הטובה ביותר בפריימירליג, כנראה יחד עם ליברפול. אבל, וזה אבל גדול - לטוטנהאם אין שחקנים להגיע לרמה הגבוהה ביותר. דפו ורובי קין יוצרים חוד נהדר, אבל הם לא מתקרבים לרמה של השלישייה של צ'לסי בהתקפה, ואן ניסטלרוי והנרי. אותו דבר תקף גם לגבי הקישור - קאריק, פדרו מנדס וכו', קישור חזק מאוד, שאולי עם טאיניו וריד יקבל ניצוץ של יצרתיות, אבל טאיניו הוא לא לאמפרד, ואנדי ריד הוא לא דאף. ואת ההשוואות האלה אפשר לעשות גם עם 2 הגדולות האחרות. העמדה היחידה בה לטוטנהאם יש יתרון על ארסנל ומנצ'סטר היא עמדת השוער, אבל זה לא מספיק כדי להגיע לרמה של ארסנל הנוכחית.
קירק הזהרתי אותך לאט לאט יש גם קיץ והיהודים עוד יגנבו כמה קופות צדקה מהכותל וויין ראטלידג יגיע...תן קצת זמן לפראנקי. אגב שמתם לב שכל הרכישות שלנו הם של שחקנים צעירים?לימברסקי,האלפרדסון,ציגלר,דפנדי,דאווסון,ריד,דפו,מידו,אל חמדאווי,דבנפורט,אטובה,ליי מילס,קאריק,ואולי ראטלידג.