אני איתך, ובאופן כללי אסור להחזיר את חוות שבעא בתמורה לכלום, כי אז זה בעצם אומר שחיזבאללה יצא למבצע להשבת האסירים וחוות שבעא (מאז 2000 הם טוענים שזה שטח לבנוני שלא הוחזר בהחלטה 425), והצליח בכך. זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות מבחינתנו. דבר נוסף- אסור להסכים להפסקת אש של 72 שעות. ידינו על העליונה, והם בסך הכל רוצים שלושה ימים לקבל את משאיות הנשק מסוריה, להבריח את הבכירים והשבויים מלבנון. בטח, ניתן להם.
אני אישית אין לי בעיה שיחזירו את חוות שבעא. זה כלום, זה כולה המורדות הצפוניים של הר דב. מדובר בשטח של 3 קמ"ר כולה. אבל אם עכשיו הם יקבלו את זה, אז העיתוי באמת כמו שאמרת (רקובה) הוא שהחיבאללה יוצאים גם עם עסקת אסירים וגם עם חוות שבעא. בעיקרון זה שטח סורי, אבל מה אכפת לנו. חוות שבעא היוו עצם מחלוקת בין חיזבאללה לישראל , מאז נסיגת צה"ל מלבנון במאי 2000. כמובן זה הכל תירוץ, חוות שבעא מזיזות לנסראללה כמו שג. יפית מזיזה לצופים בבית, זה הכל תירוץ.
ההסברה הלבנונית הגיע לטורניר גביע הליגה בגרמניה http://foto.rambler.ru/photos/e/l/eli-kaufmann/18/DSCN2217/DSCN2217.Xxx מה שכתוב בשלט הוא: "תעצרו את המלחמה בלבנון, ילדים חפים מפשע מתים"
מה שהורס אותי שהם אף פעם לא יראו תמונות של ילדים ישראלים למשל שסובלים. תמיד אנחנו הרעים ותמיד הם האומללים. ובכן רבותי, מי שנישאר כיום בלבנון זה רק אנשים ממש דבילים או תומכי חיזבאללה שבעצם הם גם ממש דבילים. לכן אין לי ממש רחמים או סימפטיה אליהם. כמו שאמרו בארץ נהדרת, סידרנו להם חופשה בקפריסין, מה רע ?! מה שעוד יותר הורג אותי שאנחנו נאלצנו לשלוח להם סיוע הומוניטרי, בעוד שהמון מהתושבים בצפון נמצאים במצב שאין להם איפה לקנות לחם בכלל. אגב מישהו ראה את הסרטון הקצר ששידרנו להם בתחנת הטלויזיה של החיזבאללה ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
2 הצדדים סובלים, אבל צד אחד סובל יותר. אף חף מפשע לא צריך לסבול. ריקי, ילדים מתים לא מקובל עלי לא איכפת לי איפה. אם העולם לוחץ על ישראל לעשות עיסקת שבויים, או הפסקת אש (לפחות ל 72 שעות פאק!) וישראל אומרת לא, אז מישהו כאן קצת נהנה מהמלחמה (ועל הזין שלו תושבי הצפון או לבנונים חפים מפשע). שמים עליכם זין ריקי... זו המדינה שלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ואגב, סוף סוף אני אהבתי מה שארץ נהדרת עשו. כל הזמן צחקו על כך שנסראללה מזיין אותנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx זו האמת הכואבת חברים. צחקו גם לא מעט על ישראל המליטרסטית... היה גדול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
קודם כל אתה מדבר שטויות. הפסקץת אש של 72 ? במידה ואתה חושב לרגע שהם רצו לעשות את זה בשביל התושבים המסכנים שסובלים בלבנון, אז אתה פטי. הסיבה היחידה שהפסקת האש הזאת הייתה מועילה להם זה כדי לנצל את ההפוגה ולהתארגן במוצבים חדשים והבאת תחמושת כדי להיכנס בנו, המפגרים שמחכים להם בזמן שהם מתארגנים. ולמה אתה תמיד אומר המדינה שלכם ? למה אתה מתכחש למדינה שלך ? וכמו שאמרתי, הסבל שלי מתגמד לנוכח הסיטואציה הזאת. חיים וביטחון שאנחנו מנסיםם להשיג זה מטרה נעלה מאוד כדי שאני יתבכיין. עצם העובדה שאנחנו נלחמים בשביל שחטיפות כאלה לא יקרו בעתיד מספיקה לי. ונסראללה מזיין אותנו ? מותק כרגע הטמבל הזה יווצא בהצהרות ומבלבל תשכל, שבמציאות אנחנו הורסים לו לאט וביסודיות את האירגון, זאת המטרה של כל המבצע הזה. ועם אחד שיושב על כסא מהודר ואומר שישראל זאת מדינה זמנית, איתו אתה רוצה שנגיע להסכם ? מתי תבין שמשהו מספק מבחינתם זה לא פחות מהשמדה טוטאלית של כל המדינה שלנו. אז אם אנחנו לא נילחם בשבילנו מי יעשה זאת תגיד לי ?
אף אחד לא צריך להלחם ריקי. אותם מדינות שאת כל כך חושבת שהם נגדך (מדינות אירופה וכו..) הם אלו שידאגו שעוד שבוע גג יהיה הפסקת אש. אם זה תלוי במדינה שלך (אני לא שותף לזבל הזה) אז הם היו נשארים בכיף 20 נוספות בלבנון. והבוקר טוב שלנו לעולם הוא עוד קצת פשעי מלחמה נגד ילדים המזל הוא שבארץ וגם בעולם לא מסוגלים להראות תמונות של הילדים מתים. אבל אני עכשיו עם דמעות בעיניים אחרי מה שראיתי באלג'זירה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
קודם כל סלע, אני ממש לא חושבת שכום נגדנו. יש לנו את רוב התמיכה של מדינות אירופה . וקנצלרית גרמניה כמו תמיד עוזרת לנו מאוד וגם היא מאחורינו. הבעיה שלי היא עם התקשורת העולמית שדיי מורעלת בכל הנוגע לישראל. הדמעות היחידות שאני מזילה שאני רואה תמונה של ילדה קטנה מנהריה שבוכה על אבא שלה שהתפוצץ כמה דקות לפני זה מול העניים שלה. אני לא חסרת רגשות לחלוטין וברור שכואב לי שאני רואה ילד סובל, אבל אנחנו במלחמה. וזה או אנחנו או הם. גם הצד שלנו סובל, גם אצלנו יש הרוגים ופצועים. אז תרשה לבכות על זה ולא על האנשים שכל כך רוצים שנמות. ואנחנו נישאר שם בכיף אתה אומר ? להזכיר לך שאנחנו יצאנו משם ? שאנחנו הינו בשקט ? להזכיר לך איך זה התחיל ? חטיפה של חיילים שלנו למען השם, ילדים מהעם שלך, שעוברים במידה והם עדין בחיים מסכה של עינויים פיזים וריגשיים. אז אל תבוא ותגיד לי שזה בכיף שלנו לאבד שם חיים.
הסיבה לכך שיש חיזבאללה היא כמובן סוריה. הסיבה שסוריה עדיין במלחמה עם ישראל במקום שיהיה שלום זו רמת הגולן הסורית שבידי ישראל. מה גם שאנחנו מחזיקים בהרבה יותר שבויים לבנונים מעבר לזמן המותר (מעל ל 25 שנה חייבים לשחרר אסיר.. אבל על הזין של ישראל, אז על הזין של נסראללה גם). זו לא מלחמת קיום. בכיף של הפוליטיקאים, כן. הם לא סופגים את הפצצות בלבנון או בצפון ישראל. הם לא ראויים שתגני עליהם. אותם אנשים יכלנו ממזמן למנוע ממך לשהות במרכז, וגם מהמוות ההמוני שהיה היום בלבנון.
הפציצו הפציצו הפציצו ו...? בכיר אחד לא נהרג.. זה מבזה ומיותר. ישראל הפגינה כוח, זו הייתה המטרה, כי כולם יודעים שאת חיזבאללה לא יכניעו בחודש אם לא הכניעו ב 20 שנה. למה להפציץ עוד? במיוחד כשיש אופציה שכולנו מחכים לה בנרות - הפסקת אש. אם ממחר אף אחד לא ימות יותר באף אחד מצידי הגבול, אתה לא חותם?
דר קייזר, לצערי אתה מדבר כמו אדם שהוא יותר פרו לבנוני ,סורי או פלסטינאי מאשר פרו ישראלי. רמת הגולן הסורית . שהסורים ילכו לחפש . רמת הגולן זה עונש על פתיחת מלחמה בלא התגרות מצדינו. במלחמת ששת הימים הם, כל הערבים סביבנו התאגדו בכדי לנסות להחריב את מדינת ישראל, הם היו מאוד מאוד בטוחים בעצמם, עד שאנחנו הגענו 20 ק"מ מדמשק ובדרישה אמריקאית הפסקנו לתקוף. רמת הגולן תישאר לעולם בידי ישראל, וחסר לנו אם לא. היא שטח אסטרטגי חשוב. אני לא יודע איפה היית בצבא ואם אתה מכיר את המונח "שטח מפתח" ו"שטח הכרחי", אז רמת הגולן זה שטח הכרחי ואסור לוותר עליו. בקשר ללבנון, בגלל דעות כמו שלך , אירגוני הטרור ממשיכים להשתמש באזרחים תמימים כמגן אנושי, הם פשוט יודעים שהמגן הזה הוא הכי יעיל בעולם. צריכים להפסיק עם זה, צריכים להראות להם שבשביל להשיג את המטרה שלנו אנחנו אומנם נשתדל להמנע מהפגזת אזרחים, אבל אם עדיין יש אזרחים אחרי שקראנו להם לעזוב כמה וכמה פעמים, אז באמת סליחה, אבל מדינת ישראל צריכה להגן על עצמה ועל תושביה. גם ב24.05.2000 כאשר צה"ל נסוג מלבנון רובנו חשבנו שלא ימות עוד איש בגבול הזה ותראה .
משפטי הגנון שלך, לא מקובלים על אף אחד בעולם השפוי. זה שטח כבוש לא משנה מי התחיל, צריך לסיים. זה לא הסתיים כל עוד ישראל נמנעת מלעשות שלום עקב דחף עז להחזיק בשטחים. סרטון שהוצג ב ynet (מעוז הימין) על ירי ישראלי מכוון לכיוון בתי מגורים מלאי ילדים מזעזע ביותר, לא ממליץ לראות עד הסוף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
תמיד תהיה תקשורת שתראה את הסבל בצד השני, ומה עם הסבל אצלנו, מה עם משפחות החטופים, מה עם ההרוגים והפצועים מנפילת הרקטות, מה עם החיילים ההרוגים והפצועים, מה עם ההרס אצלנו. את זה אף אחד לא משדר. אדוני הנכבד, אני לא יודע איפה אתה גר, אבל נראה שמשם זה נראה מאוד חד צדדי, ישראל הורסת את לבנון, וזה ממש לא ככה, החיזבאללה הביא הרס על לבנון. אני רוצה לראות מה הייתה עושה גברתי המכובדת אנגלה מארקל אם היו נופלים טילים על מינכן או על ברלין. כולם כולם יפי נפש, אין להם מושג מה זה מלחמה, הבלגים ימח שמם עושים מילואים עם אופניים, וגם זה לא. שיפסיקו לבלבל ת'ביצים. אנחנו מדינה תחת התקפות חוזרות ונשנות ואנחנו חייבים להגן על עצמנו. לנו , אין עוד מדינה חוץ מהמקום הזה. ויחי ההבדל הקטן בין החיילים החטופים שלנו לבין האסירים שלהם. סמיר קונטאר רצח את בני משפחת הרן. אלו פושעים כלואים ואסור לשחררם. אנחנו לא מחזיקים סתם אסירים כי בא לנו. לכולם יש דם על הידיים והם עבריינים , רוצחים שפלים.