הדיון הרשמי של המצב הביטחוני

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י AFC, ‏1/11/02.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

א. זה לא שקר.

מתנהג בהתאם למצב ולאינטרסים אמרת... קלעת בול. מעניין מה הוא היה עושה שונה מאולמרט במלחמה הזו... מכניס עוד כוחות צבא (אין), אומר לרמטכ"ל לתפקד אחרת? לא חותם על הפסקת אש??? הולך נגד כל העולם? באגדות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

2. GUTE Member

דר קייזר אם בחירת שר הביטחון הייתה תלויה בך אז יריב אופנהיימר , מזכ"ל שלום עכשיו, היה עכשיו שר הביטחון.

מה השטויות האלה על גאידמק, אתם מקשיבים לעצמכם??? גם אני מעריך אותו על התרומות הכבירות שהוא עושה אבל מה הקשר בין זה לבין להיות שר בישראל. לא קונים דברים בכסף (או אני מקווה כך לפחות).

עם ישראל ברובו מאס בשמאל וזו עובדה. לאנשים נמאס לחשוב תמיד על שלום עם שכנינו כשהשכנים אינם יאים בעניהם.
    הם תמיד ישאפו למחיקתה של מדינת ישראל. ההבדל בנינו לבניהם הוא זה שאצלם זה לגיטימי לחשוב שצריך לזרוק את היהודים מפה ואצלנו זו הסתה וגזענות כשמישהו אומר את המילה "טרנספר".

דיי לצביעות יפת הנפש!!

3. אלי מתחן Member

בסופו של דבר צריך להקשיב לשמאל, גם אדם ימני כמו שרון הגיע למסקנה הזאת.
    אחרת נמשיך להלחם עוד הרבה שנים.
    אבל מצד שני, צריך מנהיג ימני כדי שנגיע למשא ומתן בעמדת יתרון. לא הגיוני שכל אירגון טרור יחשוב על לנסות לסלק את צה"ל, אחרי עזה ודרום לבנון, נראה שכולם חושבים שזאת הדרך.

קייזר, תעשה טובה אל תחרטט, ליברמן אמר שהוא מוכן להצטרף לממשלה ללא תנאים שהתחיל הבלאגן, רק כדי שהקואליציה תהיה חזקה מספיק. שר הוא לא יכול להיות בגלל שלא נסגרה החקירה הפלילית נגדו.

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

עובדה? לא נראה לי. קדימה והעבודה הן המפלגות החזקות ביותר בכנסת, עושה רושם. מפלגות הימין - הליכוד ואיחוד לאומי-מפד"ל נפלו ובגדול.

ולר, אני מתקן אותך - לא אחרי שהתיק נגדו לא נסגר, אלא אחרי שהוא נפתח מחדש - המשטרה מן הסתם לא רצתה שליברמן יעשה ניקוי אורוות, אז מה עושים? פותחים בלי שום סיבה את התיק שלו, והוא לא יכול להיות שר. בושה וחרפה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/06
  5. אלי מתחן Member

זה אני כבר לא יודע.
    יבוא יום וליברמן יהיה ראש ממשלה ואז אני מאמין שיהיה פה טוב יותר מאשר כשהמושחת והטמבל הורסים לנו את המדינה. רק שלא ישים את מרזל שר ביטחון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    ד"א, איחוד לאומי עם סביבות 10 מנדטים, זה לא נפילה בכלל למפלגה שמבססת את התמיכה שלה על חלק מסויים מאוד באוכלוסיה, וצריכה להתחרות בליברמן ובש"ס.

6. GUTE Member

אתם טועים בהגדרתכם "ימין". גם אנשים ימניים רוצים שלום בסופו של דבר, אבל הם לא מוכנים להמשיך עם מדיניות הויתור וההבלגה הזו. אנחנו מוותרים על הכל . על שטחים , על תגובה ובכך אנחנו חושפים את העורף שלנו למכות חזקות וגורמים לדמורליזציה בעם.
    אני שתמכתי בהתנתקות רואה היום שכל מה שאמרו שיקרה אכן קרה.
    - טילים על ישובי הנגב המערבי
    - עדיין מחבלים מנסים להניח מטענים על גדר המערכת.

גם אולמרט מבין עכשיו ש"תכנית ההתכנסות" לא יכולה לעמוד על סדר היום הלאומי וכנראה הוא יצטרך לוותר עליה. עם ישראל לא יוכל לסבול עוד ויתורים בלי לקבל כלום מהצד השני. ולא! הודנא זה לא הישג מדיני. זה משהו זמני ושברירי.

7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ו קול - באיחוד הלאומי אפילו הביעו אכזבה גדולה מאד מכמות המנדטים, לפני האיחוד שתיהן יחד מחזיקות ב8-9 מנדטים, זה כישלון לא קטן.

ושמעו, כמה שלא תתלוננו על אולמרט ופרץ - שניהם מחזיקים בהכי הרבה מנדטים, לא הם הבעיה אלא העם המפגר שלנו, אולמרט לא הציע שום פיתרון לשום בעיה (!!), אלא רק קשקש משהו על "דרכו של שרון", וזה הספיק לו לכמעט 30 מנדטים. לא יאמן.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

צר לי, הבעיה היא יותר עמוקה והיא נובעת מהתקשורת המפגרת שלנו אם כבר. לא שהעם יוצא נקי, אבל התקשורת היא זו שפימפמה את קדימה 30-40 מנדטים אפילו שזה בכלל לא תאם את המציאות. לא הגיוני בעליל שאחרי ששרון נכנס לבית החולים והבינו שלא יוכל לחזור לזירה הפוליטית, המספרים נשארו על אותו דבר פחות או יותר. מפלגה שהייתה מובססת על איש אחד ושהוא הלך, הייתה אמורה לכל התחזיות להתרסק. אבל התקשורת היא היחידה שהחזיקה אותה בחיים והמשיכה לפמפם אותה על 30-40 מנדטים, דבר שהיה רחוק מהמציאות אחרי מקרה שרון. האנשים ראו את זה ולמי אתה חושב שיצביעו? נו בטח, לקדימה. מה לעשות שהישראלים תמיד ינסו להזדהות עם המנצחים. אותו סיפור פחות או יותר עם הגימלאים.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

להגיב ברצינות? שלום לפי דרישות ישראל והתעלמות מהעולם (עלק התעלמות מהעולם זו הצגה תקשורתית) הם רק הביאו אותי למסקנה שאין באמת רצון לעשות מאמץ לשלום בכמה מחנות קטנים במדינה (שילכו ויקטנו עוד).

אם הוא יהיה ראש ממשלה, אז זה רק כי הליכודניקים המושחטים ממרכז הליכוד יכניסו אותו לראש הרשימה.. אבל התחרות המושחט עם ביבי קשה הייתי אומר. בכל מקרה הוא לא היה מנהל את המלחמה אחרת, ואתם יודעים את זה, וסתם מחפשים לעשות רוח.

10. בית"רי מלידה Member

זה אולי נידמה לי, או שעזמי בשארה הצטרף לאייסוקר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליברמן, אם היה ראש ממשלה, לא היה נותן לפרץ הליצן להתקרב לתפקיד שר הביטחון, פשוט לא נתפס שאדם ללא שום השכלה או ניסיון בנושא, או בכלל ניסיון בתפקיד שר, אחראי על ביטחון מדינת ישראל. לגבי איך הוא היה מנהל את המלחמה - לא אני ולא אתה יודעים. מה שכן, אני בספק אם הוא היה מצליח לנהל אותה יותר גרוע מאולמרט.

ולמיטב הבנתי, המילה "מושחט" לא קיימת.

12. Sir Alex Las' Killa

ביבי היה לוחץ על ההדק והורג בכוחות עצמו את נסראללה. רק הליכוד!

אבל מדינה שבוחרת באולמרט, שהשתמש בצורה נבזה במצב הבריאותי של אריק שרון להכתיר את עצמו כיורש. ובפרץ הדמגוג שיוצא בהצהרות חסרות כל בסיס {שכר מינימום!?!}, ותפיסה במציאות. לעמוד בראשה {אגב, מישהו מוכן להסביר לי מה קשור מפקד חיל האוויר לתפקיד הרמטכ''ל?} - מגיע לה הכל.

שבת שלום.

13. spurs229 Member

אני חושב שכדאי לשנות את שם הדיון ל:"ביבי וליברמן, הדיון הרשמי", או ל:"אנשים מטומטמים שמטרידים אתכם".

14. spurs229 Member

המילה מפקד וכל מה שמשתמע ממנה.

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הדעה שלי יותר היא הדעה של ציפי ליבני שאת כל העסק היה אפשר לגמור אחרי כמה ימים. אני לא חושב שהיה אפשר לנצח את המלחמה הזו כי יותר מלחימה פשוטה היא זאת מלחמה נגד אידאולוגיה וזו כבר מלחמה אחרת לגמרי, קשה מאוד לנצח את הקיצונים האיסלאמים האלה. מלחמה נגד ארגון טרור היא לא מלחמה נגד מדינה וכל יפי הנפש הללו שחשבו שאפשר לעשות את זה בזבנג וגמרנו לא יודעים עד כמה הם טועים.

מתחילת המלחמה הזו שיצא לי לצערי להשתתף בה כחייל מן המניין היה ברור לי שזה לא ייגמר כמו שהרבה אנשים חושבים שהיא תיגמר ואחרי שהכל נגמר נראה לי שזה היה מאוד מיותר ולדעתי גם לא השגנו כמעט כלום כי הכוח הלבנוני והבין-לאומי שיתפוס את דרום לבנון לא יעזור במהומה, עבדנו קשה והסוללה שלי לבדה ירתה למעלה מ-13,000 פגזים סכום אדיר ובלתי נתפס כמעט.

אני מקווה שנסיק מסקנות מן המלחמה הזו(שמוזר שאין לה שם של ממש), שנתכונן לקראת המלחמה הבאה שתגיע מתישהוא כי מה שהלך במלחמה הזו זה פשע של יום הכיפורים. כולי תקווה שנקבל כעת כמה שיותר ימי שקט.