http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx אולי אני מתבלבל אבל לדעתי הוא חוטף הפגזות מהאוויר ומהים... ממש לא מזיז לעולם...
בזמן האחרון יצא לי לקרוא הרבה על נוסטרדאמוס והנבואות שלו (יש לי ספר שלו) ולפי מה שרשום שם המצב הולך להיות גרוע יותר ויותר עד לסוף העולם (סוף 2012), למרות שזה נתון לפרשנות של כל אחד, רואים צירוף מקרים מדהים ככל שנת 2012 מתקרבת אלינו מבחינת אסונות, אם זה ברעידות אדמה וצונאמי או בפיגועים והשתלטות האיסלם הקיצוני על חלקים גדולים מהעולם בגדול ונפילת משטרים דיקטטוריים שהחזיקו 30 ו40 שנים כמו אבני דומינו במהלך חודשיים בערך או אצלנו שמיום ליום המצב נהיה יותר ויותר מחורבן אם זה באלימות גדולה אצל בני נוער ומצב החינוך הירוד ואם זה בשחיתות פוליטית ומעשי אונס רבים (מקרה קצב). למרות שהכל עדיין בגדר נבואות ופרשנויות שונות המצב נראה על הפנים ולפחות מבחינתי יש פה יותר מדי צירופי מקרים שאולי חלק מהנבואות נכונות ואנחנו בדרך למשהו גרוע מאוד... רק רציתי לשתף אחרים קצת במחשבות שלי בזמן האחרון....
- אם סוף העולם היה צריך להיות ב2012 אז הוא כבר היה אמור להיות ב2008. הספירה הנוצרית מאחרת ב4 שנים. - בני המאיה מעולם לא טענו שסוף העולם מגיע ב2012 הם טענו שמגיע לוח שנה לקיצו (ולפי הבנתי יש עידן רביעי א חמישי אחריו) -הנבואה ניתנה לשוטים
הייתי בסך הכל כמה מטרים מהמטען חבלה. יצאתי מהבסיס, הגעתי לתחנה המרכזית, ירדתי מהאוטובוס ופתאום היה בום אדיר, כזה בום לא שמעתי בחיים שלי. התסתכלתי אחורה וראיתי בחור דתי שעולה באש ומקדימה ראיתי את האוטובוס שכל החלונות שלו התנפצו. מלא אנשים פשוט צרחו, בכו, התחילו לרוץ, ממש היסטריה הלכה שם. אני ישר תפסתי מקום מחסה בתחתנה המרכזית. ניצלתי בנס, חד וחלק. "ש??מ?ע י?ש??ר?א?ל ה' א?ל?ה?ינו? ה' א?ח?ד"
ספרס, לפי בני המאיה יש בערך 7 עידנים בעולם עד לסופו כשאנחנו לקראת סוף ה-4 ותחילת החמישי ( משנת 2012 ואילך) כל עידן נגמר בצורה אחרת, אחד באש אחד בשיטפון ואחד ברעידות אדמה, העידן שלנו ייגמר במלחמה גדולה (לפי מה שכתוב או במילים אחרות גוג ומגוג) בין בני האדם שבסופה ימותו רבים ואלו שישארו יזכו בחיים טובים ומותרות או בקיצור האפוקליפסה. לגבי הנבואות שרשמתי כאן קודם, זה לא ממני אלא מנוסטרדמוס שהצליח לחזות הרבה מאוד אירועים שקרו בערך 400 ומשהו שנים לאחר מותו בדיוק רב ככה שאני לא הולך להאמין מילה במילה אחרי כל מה שהוא כתב או טוען אבל מצד שני ולאור כל האירועים בעשור האחרון (פיגועים,אסונות טבע, מצב כלכלי גרוע) זה יהיה טפשי לעצום עיניים ולהגיד אלו סתם נבואות כשיש יותר סיכוי שהם יתגשמו מאשר שלא נכון לזמן זה. אני פשוט מודע יותר למצב הקיים ומקשר בינו לבין הנבואות כי קורים יותר מדי צירופי מקרים מאשר ניתן יהיה להגיד שזה רק משהו חד פעמי שקורה. נקווה שאני טועה והעולם ימשיך להתקיים כרגיל יש כאלו גם שטוענים שבתאריך ה-21 בדצמבר 2012 לא יגיע סוף העולם אלא ייקרה אירוע גדול ומרכזי שישנה את העולם (אולי פלישת חייזרים) שבראיה לאחור נוכל לומר- כדה"א עד ליום הזה ומהיום הזה ואילך כמו למשל בשואה. למי שמעוניין יש בערוץ ההיסטוריה בד"כ בלילה 2 תוכניות בנושא זה בשם _נבואות נוסטרדמוס" ו"2012" כהה להעמקה יותר טובה בנושא .
אמנם אני לא ממש בקיא בנבואות הספציפיות של נוסטרדמוס, אבל ממה שכן ראיתי בערוץ ההיסטוריה ומהיכרות כללית עם סוגי "נבואות" כאלה, בדר"כ מדובר על מסרים די מופשטים וממש לא ספציפיים שאפשר לשייך אותם לכל דבר בעולם בערך. ככה ש...
אתה אידיוט ומטומטם. לך מפה עם הזבל הזה. אני אישית הייתי ממליץ לך לרדת לבונקר ולחכות לחייזרים. כבר איזה 150 שנה שכמעט כל שנה-שנתיים יש אסון טבע גדול ותמיד זה "סימן" למשהו שמתקרב. אין דברים כאלה...
מפחיד, מה שאתה כותב, אני מקווה מאוד שבע"ה לא יחזור הגל הזה, ומקווה שהמדינה תפעל בכל הכוח, נגד אותם אחראים.
נרו רוקו, אתה האידיוט והמטומטם פה ולא אני. סה"כ רשמתי את הנ"ק השקפה שלי כאן ולא ניסיתי לשכנע אף אחד פה להאמין כמוני, מי שרוצה שיאמין מי שלא שלא זו מדינה חופשית. גם אם אתה לא מסכים עם מישהו יש דרך וצורה להגיב לו בלי לרדת לפסים אישיים ולהעליב אותו.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dontknow.Xxx
כל כך מבין את ההרגשה שלך. הרבה מאוד חברים שלי וחיילים מהפלוגה היו באירוע הדריסה בירושלים, מאז אני עדיין כשאני חוצה את הכביש בעיר הזאת יש לי פלשבקים. ראיתי עכשיו בחדשות את העדות של בעל הפיצוציה שהוא מתקשר למשטרה ומדווח להם על תיק שהוא ראה ליד הטלפון הציבורי. איך שהוא סיים את המשפט- בום. איזה תעוד מצמרר.
הגזמת קצת עם התגובה אחי, הוא בסך הכל שיתף את דעתו\השקפתו, לא צריך להגיב ככה גם אם אתה לא מאמין\אוהב את מה שהוא אומר...איש איש באמונתו יחיה.