ב11 בערב טיל באשדוד, ב5 וחצי בבוקר טיל בבאר שבע. זה כבר לא סתם, נראה שמתחיל כאן משהו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
ככה זה, כשמפרקים להם את עזה הם מתלוננים ופתאום כל הצידיקים מתעוררים, כשקצת מרפים הם מיד נזכרים להגיד שהם עדיין כאן. הרי כמו שזה עניין של זמן עד שנצטרך לצאת למלחמה שוב מול לבנון, זה גם רק עניין של זמן עד ששוב נצטרך לעשות מבצע עופרת יצוקה 2. אני רק מקווה שהפעם, כשהם יעשו את המבצע הזה וייתלבטו אם להמשיך לרמוס או להחליט ש"מספיק", שימשיכו.
השאלה לקראת מה זה הולך שוב. אני חושב שלמדו שמלחמה כזאת יכולה להוביל גם לחימום הגיזרה בצפון וגם לא תפיל את חמאס. נראה לי שימשיכו במתכון הנוחי של חיסול מוקדי ירי.
ברור שמבצע צבאי אחד עוצמתי ככל שיהיה אינו תרופה. הבעיה בצד שלנו ברורה. אימפוטנציה וחוסר יכולת קבלת החלטות של הצד המדיני. גם במבצע עופרת יצוקה מי שהחליט שלא ללכת עד הסוף היה הצד המדיני... צריכים להגדיר הגדרות מדוייקות לצבא. כולל יעדים ומטרות סופיות הצבא צריך לבחון דרכי פעולה אפשריות לביצוע. כמו תמיד זה לא יעשה מן הסתם. ושוב יזגזגו בין פצמ"ר לטיל לפעולת נקם מוגבלת לשקט שבין ההפצצות.בתקווה שהזיכרון הק'צר והמוגבל של כל הצדדים ישיג לנו את השקט המיוחל.
ליד גשר המיתרים...צריך להיכנס בהם בדרך הקשה ביותר, אוי ואבוי לנו אם נחזור לימים שאנשים מפחדים לצאת מהבית בגלל פיגועי טרור, ומי כמוני כירושלמי זוכר את הימים הנוראים האלו שכל שבוע היינו "זוכים" לכמה פיגועים עם הרוגים. עדיין לא ידוע אם זה מחבל מתאבד או מטען חבלה.
בחדשות עכשיו אמרו שזה מטען חבלה שהונח ליד טלפון. בכל אופן לתפוס את המחבל שהניח את המטען ולהפוך אותו למתאבד.