הדיון הרשמי של המצב הביטחוני

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י AFC, ‏1/11/02.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

צה"ל הרג מיידה אבנים
    שימו לב לתגובה של הפלשתינאים:

לדברי הפלסטינים, החיילים משתמשים במשתיקי קול כדי לטשטש עקבות: "אף אחד לא שומע ירי, וכשאתה מגיע לאזור האירוע אתה רואה שניים-שלושה פצועים", מספרים גורמים פלסטיניים, שטוענים כי מדובר בנורמה חדשה ומסוכנת מאוד של צה"ל. לטענתם, השימוש במשתיק קול מוכיח כי הצבא אינו מבקש להזהיר ולפזר את ההפגנה בטרם הוא יורה אש חיה, וכי המטרה היא לפגוע ולהרוג.

אני לא מבין את זה,חושבים שאנחנו מפגרים?
    למה צריך להזהיר מישהו שזורק עלינו אבנים?צריך להסביר להם שזה לא יפה ולעשות להם נו נו נו?
    אם הם זורקים אבנים הם יודעים טוב מאוד שזה משהו שיכול לקרות,עד עכשיו זה כנראה לא קרה וזאת הסיבה שה ממשיכים לזרוק אבנים כל הזמן כי הם יודעים שקודם יזהירו אותם.
    הם זורקים אבנים בשביל ניסיון לפצוע או להרוג חיילים ואז שאצלהם מישהו נפצע הם בוכים על זה שלא מזהירים אותם...איזה היגיון מעוות!

2. xavi6 Member

אם תשאל את דנידין, זה לא פאייר! להם יש אבנים ולנו יש רובים, לדעתו צריך לתת להם רובים ואז זה עוד "סבבה", וגם לא כי הרי הם תחת כיבוש.

זה מצחיק, העולם עיוור, אנחנו חייבים לקנות לו משקפיים. איך הגענו למצב שמתלוננים על זה שאנחנו הורגים מי שמנסה לפגוע בנו?

בטח לפי החמאס מתו להם 70 איש באירוע הזה ולא אחד.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שמטריף אותי זה שהם שוכחים שהם עושים משהו לא בסדר.
    ז"א הוא מתלונן על זה שאנחנו לא מזהירים לפני שאנחנו יורים כאילו שסתם ככה אנחנו מתעוררים בבוקר ומחליטים להפגיז אנשים חפים מפשע,הם זורקים אבנים על חיילים ומחכים שיזהירו אותם כאילו הם כל פעם מחדש לא יודעים שזה לא בסדר.
    הם פשוט מתעלמים באלגנטיות מזה שהם עושים משהו לא בסדר ופשוט אומרים שהתגובה לא בסדר וכולם אוכלים את זה,פשוט מדהים..

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. דנידין Member

מתוכננים 73 אלף יחידות דיור בהתנחליות

העמקת הסיכסוך וסיכון של חיילי צה"ל.
    מעל הכל, זה על חשבון משלם המיסים! וכל זה בידיעה שהולכים להחזיר את השטחים האלו והכל לחינם.

חוזרים לימים אפלים בהם כל קופת המדינה הולכת לכבישים בתהנחלויות במקום לחינוך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/3/09
  6. yonmu Member

חשבתי שאמרת שהימין כבר הפך לשמאל ומבין שאין סיבה להתנחל בשטחים לא?

בטוח שלדנידין המבין (הרי שאר העם פשוט טיפש) יש תשובות להכל.

7. ACBenb Member

אין לי מושג למה עושים את זה... כנראה אידיוטים.

8. yonmu Member

איזה שמאל נאור יש לנו...
    דנידין עם 'העם לא מבין', acbenb עם 'כנראה אדיוטים'....

וליברמן הפשיסט?!

9. דנידין Member

הימין בסופו של דבר מבצע את המוטל עליו בכל הנוגע למציאות בשטח וזה יציאה הדרגתית מהשטחים הכבושים.

זה שחלק עדיין מאמינים אחרת ומתנחלים זה כבר דביליות ידועה ומוכרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/3/09
  10. AW forever Member

האמת על מבצע עופרת יצוקה לאט לאט יוצאת לאור

אני זוכר את הדיונים פה במהלך המלחמה, על כמה שהצבא שלנו הכי נאור בעולם ושאר בולשיט תעמולתי.

הנה מה שראש מכינה קדם צבאית בצה"ל אומר בעקבות העדויות:

"ראש המכינה, דני זמיר, אמר היום ל"הארץ" כי לא ידע מראש מה יספרו החיילים בכנס וכי תוכן הדברים "היכה אותנו בהלם". לדבריו, פנה לרמטכ"ל, רב-אלוף גבי אשכנזי והזהירו מפני חשש לכשל ערכי חמור בצה"ל, בעקבות הדברים. "

הכשל הערכי החמור הוא לא בצה"ל, הוא בחברה הישראלית. הקולות שעלו כאן הם הקולות של דעת המיינסטרים בישראל. צה"ל זו רק הזרוע המבצעת.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

זה מצטרף להרבה דברים ששמעתי מחברים בפלוגת מילואים שלי.
    אני לא יכול להגיד שבזמנו אנחנו היינו מושלמים (חומת מגן וכו'), אבל אני בהחלט מרגיש הבדל בערכי המוסר של צה"ל כיום, לפחות מסיפורי חברי שלחמו בעזה.

סיכמת את זה יפה

12. yonmu Member

הכשל הערכי המיינסטרימי הזה הוא לא בישראל, אלא בכל העולם. והבעיה היא לא במיינסטרים, אלא בקבוצת אנשים שממציאים ערכים שהם בעצמם לא חיים על פיהם, ונטפלים לאנשים שבעצם עושים את העבודה נכון ומגנים על כולם.

"הקם להורגך, השכם להיהרג"

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/3/09
  13. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

ואני שואל מי המטומטם שפירסם את זה ? למה לא לתת לזה לעבור בשט

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם מסכים שזה לא קשור לצבא בכלל אלא מתקשר גם לסיבה שיש גזענות במגרשים, דקירות במועדונים וכו'. הכל מתחיל מהחינוך, מהתרבות והמנטליות, ולצערי השילוב של יותר מדי אנשים נכנסו לאווירת ה"להיכנס בהם", פלוס עוד כמה ערסים\יצורים שקיבלו נשק והם לא מבינים מה המשמעות של זה, גרם לכשל ערכי אצלנו והרבה הרוגים חפים מפשע.

אף אחד לא מחפש להיטפל ולהתיפייף (וחבל אם כן), המטרה פה היא שנצליח להבין שמה לעשות, גם אנחנו לפעמים לא בסדר, וצריך למצוא דרך להוקיע את הדברים האלה. כן, לא כל דבר זה באשמת האנטישמיות\ערבים\שמאלנים.

15. THE STRETFORD END Member

תהיה חקירה וזה כבר טוב,שלא מטאטים את הליכלוך,אם יש,מתחת לשטיח.
    אם יצטרכו להעניש את מי שפשעו,אם פשעו,מצויין והרי הם מכתימים צבא ומדינה שהקודים שלהם רחוקים
    מלהיות כאלה של רוצחים בדם קר.