הדיון הרשמי של המצב הביטחוני

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by AFC, Nov 1, 2002.

1. THE STRETFORD END Member

אירוגנים הומניטרים,האו'ם,לא אמינים,אין מה להתייחס,
    כל ישראלי שעשה צבא יודע איך דברים מתנהלים
    ובכלל,כל ישראלי יודע לפי איזה אמות מידה אנחנו גדלים כאן,
    אנחנו לא צבא של שכירי חרב,אנחנו לא צבא של רוצחים בדם קר חפים מפשע בכוונה תחילה.

2. Riki Member

אתה מתכוון לאותם אירופאים שרוצים לכפות עלינו הסכמים שלא כולליים הפסקת אש מצד החמאס ומגנה את זכותנו הבסיסית להגן על ארצנו מפני התקפות ?
    רוזנר, מספיק לראות בחדשות איך בכל אותם מקומות ''תמימים'' מצאו החיילים שלנו כלי נשק וטילים כדי להראות כמה הטענה שלך מגוחכת.
    אני הייתי מקבלת טענה כזאת בשוויון נפש מכל אותם אירופאים נאורים כביכול, אחרי שיוציאו לרוסיה זימונים לקצינים שטבחו במשפחות שלמות בגרוזיה. מדבר איתי על הגיון וצדק שיש מלחמה ואנו במגננה ועושים מעל ומעבר לכדי מינימום פגיעה אזרחית, כולל הזהרות על תקיפה הולכת ובאה, שזה שום מדינה בעולם עם קצת שכל על הראש לא הייתה מבצעת.
    עצם העובדה שאתה מקבל בולשיט שרץ בתקשורת העולמית שברובה מסיתה נגדנו כעל מקור מהימן ומוחלט לביסוס עמדה כלשהיא, היא התבזות ההתדינות פה.

כמו הבזיון הזה למשל http://news.walla.co.il/?w=/22/1414075

כשאתה נלחם על חייהם של תושבי ישראל כנגד חולי נפש שלוקחים כמגן אנושי אזרחים חפים מפשע, עם כל הצער שבדבר.. עדיין ללא היסוס, חיי תושבנו הם בעדיפות ראשונה.
    http://news.walla.co.il/?w=//1414680

אגב, אהבתי נורא את מה שציפי לבני משדרת לראשי ממשלות ברחבי העולם.
    כל אותם אירופאים שנותנים לפיזור כרזות ברחבי רומא ''לא לקנות אצל יהודים ולנדות אותם,, להתקיים, שמעו את המשפט ''אתם שולחים חיילים להילחם בארגוני טרור ברחבי העולם, תנו לנו לבצע זאת על אדמתנו שלנו''

3. אלי מתחן Member

היא ירתה למקום שהיא אמרה בפירוש שהיא הולכת לירות אליו? מה פשע מלחמה בזה?
    או שהיא אמרה לאזרחים ללכת למקומות מסויימים ואז ירתה לאיפה שהיא אמרה להם ללכת. אם הם רצו להרוג אזרחים הם לא יכלו לעשות את זה כשהם היו בבית שלהם?
    תאמין לי שבקלות אפשר להרוג מספיק אנשים חפים מפשע, הרבה יותר ממה שנהרגו במתקפות הישראליות.
    כל אזרח שנהרג הסתתר מאחוריו מחבל.

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

טל, בחיים, אבל בחיים לא יעלה אפילו בדעתי שישראל במודע תעשה פשעים כאלו, אבל שנינו יודעים שטעויות אנוש יכולים לקרות. וכן גם אני הייתי בצבא לידעתך, אפילו 3 שנים וחצי בקרבי ...

ריקי מותק, קודם כל תפסיקי לאכול את הפרובגנדה של התיקשורת אצלנו בארץ, לא שהאירופאית אמינה, אבל איך אפשר להסביר ירי על אמבולנס או ירי על משאית שהביאה מזון ושקיבלה אישור מצה"ל?
    בחייאת פתחו עיניים, גם ירינו בשוגג על חיילים שלנו, אז גם טעויות כאלו יכולים לקרות, מה שלא משנה את העובדה שאלו נחשבים פשעי מלחמה.

אני בדיעה שהאמת היא איפשהו באמצע בין מה שהתיקשורת בארץ מוכרת לבין מה שהאום וכל שאר האירוגנים השונים מספרים.

5. George Best Member

ראיתי עכשיו בערוץ 10 את ההפגנה של השמאל הקיצוני, זה היה פשוט מביך, עבורם.
    קודם כל, רואים על מרבית האנשים שמשהו אצלם לא בסדר, כל אחד עם תספורת הזויה, דיבור הזוי או משהו בסגנון.
    הלאה, מעניין למה אף אחד שם לא מדבר על עדויות כולל הוכחות שמראות שהחמאס מטיל עוצר על האזרחים, ובמקרה ספציפי (כרגע יש צנזורה על הסרטון, אבל איש שב"כ סיפר זאת) שהחמאס עצר נער שהטיל את העוצר בלילה, שאלו אותו איפה הוא גר, לקחו אותו ואת אבא שלו וירו לשניהם בראש.
    זה בסדר, נכון?
    אני מניח שזה גם בסדר גמור כאשר הם שוחטים שם אחד את השני, שוחטים מיעוטים ומקריבים את בנות המשפחה הצעירות עם כל זיבולי השכל של "כבוד המשפחה"?
    הכל בסדר, רק אנחנו לא בסדר.
    אנשים חולים, נקווה שימצא עבורם תרופה, אבל זה יהיה קשה.

Last edited: Jan 10, 2009
  6. קינג לדלי Member

ראיתי עכשיו את הכתבה בערוץ 10 על השמאל הקיצוני וזה היה בדיוק כמו שכתבתי כאן.
    כולם,אבל כולם נראים ומדברים עם אותו חתך דיבור נשי.
    זה נראה כאילו הכבשה דולי הייתה שמאלנית רדיקלית עם זהות מינית לא ברורה ומישהו שיכפל אותה 1000 פעמים.
    כמו שאמרתי כצאן לטבח.ידעתי שזה קשור לכבשה.

אבל בגדול הסיומת של הכתבה הייתה שהאפשרות לתת לאנשים ההזויים האלה להפגין תוך כדי לחימה היא הכח הדמוקרטי שלנו.
    נשאר לנו להביט בהם ולגחך אבל לאפשר להם למלא את עצמם במוסר המדהים שלהם שיגמר בסוף על שיפוד בפאתי ג'בלייה.

http://humus101.com/wp-content/uploads/2007/07/pic_0031.Xxx

משהו לילד ?

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליעזר "צ'יטה" כהן במכתב לגדעון לוי ההזוי:

8. spurs229 Member

לדעתי גדעון לוי הוא בסה"כ שם עט של איסמאיל הנייה, לא יאומן כמה שהבן אדם הזה הזוי.

9. George Best Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

10. Love Is Red Member

רק כדי להמחיש עד כמה החמאס הפך להיות רציני בעניין שיגור הרקטות:
    31 רקטות נורו לעבר באר שבע!

11. AW forever Member

לדלי ושות',

לא ראיתי את הכתבה המדוברת, מה שכן זה מדהים כמה שאתם שבויים של התקשורת, אותה תקשורת שלא ציינה במילה את הפגנת הענק שהייתה בת"א- איך אפשר להאמין לסיקור של תקשורת כזו לפחות בנושא הזה?
    הרי מה שאתם מתארים בכתבה הזו זה בדיוק כמו שגיא ניסה לעשות כאן כשהוא סיפר על ההפגנה- להגחיך אותה, להציג רק את השוליים המוזרים שלה, לומר שזו הפגנה של ערבים, העיקר להתעלם מהמסר. יש מערכון מאוד מצחיק של "ארץ נהדרת" על פתיחת עונת הרחצה ועל איך שכל אחד הוא סטראוטיפ של משהו ("אני זו שתמיד תקטר על הלכלוך", "אני הכוסית שבגללה אתם ממשיכים לראות את הכתבה" וכו')- אז התקשורת תביא את השמאלני עם המשקפיים כדי שאנשים כמו לדלי יוכלו להלביש סטראוטיפים יותר בקלות. אני רוצה לתת לתקשורת את הקרדיט לקוות שהם עושים את זה רק מהמניעים החמדניים של הרייטינג ולא מהפחד הגדול של להציג אנשים נורמטיביים שמתנגדים למלחמה הזו.

בלי קשר- אתמול ראיתי "לונדון וקירשנבאום" (מהתוכניות הבודדות שאני יכול לסבול בנושא אקטואליה, אצלם באולפן אין חוכמות ואין יותר מידיי תעמולה), התראיין שלומי אלדר, שעד כמה שאני יודע הוא לא שמאלני סהרורי והזוי. התנהל דיון על סוף המלחמה הקרב ובא ועל ההסכם להפסקת אש שכן או לא יגיע. שלומי אלדר אמר בחצי פה ובטון מתנצל שמה שנראה כרגע כהסכם המתגבש הוא בדיוק מה שהזרוע המדינית דחתה לפני תחילת המלחמה וסוף הרגיעה, ושבמידה והיו מקבלים את ההצעה הזו (הפסקת אש, פתיחת המעברים) כבר אז- אפשר היה למנוע את כל הלחימה הזו. אז שוב, עוד מלחמה מה"מוצדקות" הולכת ומתבררת כהרג לחינם. ואת הקשקשת על ה"הרתעה" של צה"ל תשמרו לאולפן של מיקי ויעקב, אפילו כבר שם לא מזכירים את זה.

12. AW forever Member

לירן,

מאחר ואנחנו מדינה שלא מורגלת בביקורת, אז כל ביקורת פינימית על המלחמה מושתקת או מוצגת באור מגוחך ושולי (ע"ע התגובה הקודמת שלי) וכל ביקורת חיצונית נהדפת כיוון שהיא מגיעה ממניעים "אנטישמיים" (ביקורת מאירופה), "אחווה איסלאמית" (הביקורת מכיוון טורקיה) או "הם לא יודעים מה זה טרור" (מזרח רחוק ודרום אמריקה).
    רוב הציבור פה מעדיף לטמון את הראש בחול ולבטל כל ביקורת.

13. THE STRETFORD END Member

AW forever ולירן,

יש טעויות אנוש ויש רצח בדם קר בכוונה תחילה,2 דברים שונים לגמרי.
    יש ועדות חקירה מסודרות,יש בדיקות אמינות ויש דיווחים של כל מיני גופים מאירופה ומהעולם כשאת המידע הזה העבירו להם...הפלסטינאים.

אין אנטישמיות באירופה?יש ועוד איך,מי שלא רואה זאת הוא זה שטומן את הראש בחול.
    אין איסלם שמתגבר בטורקיה?יש ועוד איך,מי שלא רואה זאת הוא זה שטומן את הראש בחול.
    יש עוד מדינה בעולם שצריכה היתה להתמודד עם כל סוגי הטרור שישראל מתמודדת מאז הקמתה?אין עוד מדינה כזו.
    אנחנו מדינה שלא מורגלת בביקורת?כל החיים שלנו מורכבים מביקורות אין סוף,פנימיות וחיצוניות.

חוץ מזה,יש משפט שאומר,עניי עירך קודם,קצת חומר למחשבה.

14. THE STRETFORD END Member

AW forever
    לגבי הדברים של שלומי אלדר,
    למה אתה לא לוקח בערבון מוגבל את הדברים שלו גם כן?
    כי זה תואם למה שאתה חושב?
    תזכיר לי בבקשה,איזה צד הפר את הסכם ההודנה ושלח טילים ורקטות,
    ישראל או החמאס?

המבצע הזה של ישראל,פגע קשות בתשתיות של החמאס,ביכולות של החמאס,
    נניח שישראל היתה מסכימה להסכם הזה שאלדר דיבר עליו לפני היציאה לפעולה,
    כבר ראינו(שוב הסכם ההודנה)מה שווים הסכמים עם גופי טרור,
    אולי אתה היית מסכים להמשיך לגור במדינה כשהשכנה שלה לא יודעת לקיים הסכמים
    ושהכוח הצבאי שלה לא נפגע בגלל עוד הסכם על הנייר,
    ובכן,מזל שרוב תושבי המדינה כולל אלה בצמרת המדינה,לא חושבים ככה.

15. קינג לדלי Member

הידעתם שמירב מיכאלי הייתה בת זוגתו של גדעון לוי ?

http://www.eonline.co.il/content.asp?sid=15&id=16405

איך החטייר הזה הצליח להביא אותה ?
    בטח הבטיחה לו לפתוח את המעברים...