האסיר הלבנוני היחיד שנותר כיום בישראל(לפני פרוץ כל הבלאגן כמובן) הוא סמיר קונטאר,שרצח בדם קר את דני הרן ו2 הבנות שלו. אתה חושב שבן אדם כזה צריך לשחרר אחרי 25 שנה? לא הייתי משחרר כלב כזה גם אחרי 40 שנה.
GUTE כל זה יכול להעצר בלי שאף אחד ימות, וגם לא יסבול במקלטים. הרעיון להציב כאן צבא זר על הגבול הוא עניין של מעט מאוד זמן. הפסקת האש גם אם אזרחי ישראל רוצים וגם אם לא, בקרוב מאוד תצא לפועל. לאולמרט אין הרבה ברירות למרות רצונו להמשיך במלחמה. בסופו של דבר כולנו (לבנונים וישראלים) נברך על הרגע שתגיע הפסקת האש.
חותם. אם יבטיחו לי שאפשר לתת את רמת הגולן בתנאי שלא יהיו עוד מלחמות, אני גם חותם. ואם יבטיחו לי שניתן את עזה ויהיה פה שקט אז אני גם חותם. הבעיה שאין לי שום בסיס להאמין להבטחות כאלה. אני לא סומך לא על סוריה, לא על החיזבאללה ולא על הפלסטינים.
צודק, לא היינו צריכים להחזיק אותם יותר מ25 שנה. יצורים כמו סמיר קונטאר היינו צריכים להוציא להורג במקום ובלי משפט
עם הפלסטינים אני לא יכול להבטיח לך כלום.. הם חמומים עלינו כבר 40 שנה... סבלנו מידי כדי לשלוט ברגש הזעם שלהם כלפינו. בקשר לסוריה, כן, הסורים כבר נפגשו איתנו בחשאי, ומוכנים לשלום בלי ספק. בעבר אף אחד לא האמין שהמצרים וישראלים יהיו בשלום אחרי מלחמות נקרובות מדם ,אבל כשמכבדים את העם הערבי, הוא נותן עד הסוף כבוד. הבעיה היא שמנהגי ישראל לא רוצים להחזיר את הגולן, וזורקים את הסורים לכלבים בצורה מאוד לא מכובדת. שלא יצפו אחרי זה שלא יהיו חיזבאללה וכו...
דר קייזר, שלא תחשוב שאני מת על מלחמה . גם אני רוצה שקט, אבל אנחנו צריכים להבין, שלנו אין שומקום אחר לחיות בו, אין לנו גם של כמעט מיליארד יהודים (כמו שיש למוסלמים) , זה רק אנחנו בביצה הזאת שנקראת המזה"ת. בקשר לפלסטינים, הייתה להם כבר הזדמנות פז להקים מדינה, ב1948 (החלטת חלוקת ארץ ישראל) . במקום זה, הם העדיפו בתמיכתן ועזרתן של מדינות ערב מסביב לצאת למלחמה נגד 600 אלף יהודים אנשי א"י. שאף אחד לא יבלבל ת'מוח על כיבוש, האיסלאם מאז ומעולם בנה את עצמו על כיבוש, כל הח'ליפים של האיסלאם מאז הקמתו בנו את כוחם על חשבון עמים אחרים. ישראל היא הבריון שכונתי של המזה"ת וברגע שנפסיק להתנהג ככה, לא תהיה מדינת ישראל.
העיקר ש"אורי בורי" יישאר שלם - שיהיה איפה לאכול דגים כמו שצריך בארץ הזו! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx הרטוריקה של הצבא כבר מוכרת, כמו גם הפגיעה הזו באזרחים שהייתה תסריט ידוע מראש מהרגע שהתחילה המלחמה הזו. הראנו ללבנונים שאנחנו עדיין לא רואים בעיניים, ועדיין אין לנו בעיה להרוג אזרחים בסיטונות, כפי שהראינו להם מאז 82. לאן זה הוביל אותנו אני לא יודע. לצערי, אנחנו מבינים אך ורק כוח, וזה מה ששידרנו במשך כל השנים לשכנים שלנו מסביב. אנחנו לעולם לא היינו משחררים את האסירים הלבנונים "סתם ככה", כמחווה של רצון טוב. אנחנו לעולם לא נפתח עם סוריה במו"מ על נסיגה מרמת הגולן אלא אם כן כל הצפון יסבול. כאלה אנחנו. מחזיקים מעצמנו הומניים ואוהבי שלום, אבל האמת היא לצערי מאוד רחוקה מזה. ולכל מי שיקפוץ ויגיד לי "מה עם הצד השני?" יש לי על זה כמה דברים לומר: א. הצד השני לא מעניין אותנו, ומעולם לא עניין אותנו- הדרך היחידה שלו לגרום לנו בכלל לטרוח להתעסק בו זה בלהכאיב לנו ב. אני מצטער, אבל אני לא מאמין בעיניים עצומות לא לראשי המדינה ובטח שלא למפקדי הצבא- מניסיון העבר, יש להם נטייה לשקר לציבור במצח נחושה. ג. היום שבו נרצה שלום הוא היום שבו נלמד את הילדים שלנו ערבית מכיתה ג', ולא רק למטרות ריגול, ובכלל, נשלים עם העובדה שאנחנו חיים במזרח התיכון.
GUTE הצלחת בדיוק להראות את הבעיה הישראלית כולה. התגובה האוטומטית שלך היא הם, ובדיוק בכך אי אפשר להגיע לכולם. אתה צריך להיות בסדר, והמדינה שלך צריכה להיות כך גם כן. קח אחריות. זה לא שאלה של גודל, סוריה לא של הירדנים, ולא של המצרים וכו וכו... לכל אחד יש את המדינה שלו, ואת הריבונות שלו. אתה מערבב את כולם ויוצר איזו ברית של גבול חופשי. הם לא ארה"ב. כל מדינה בפני עצמה. רמת הגולן שייך לסוריה, ולא משנה כמה זמן יקח, הוא יחזור להיות שטח סוריה. עדיף כמה שיותר בהקדם, כי אחרי שמדינת ישראל בנתה בתים ל 20 אלף מתנחלים בגולן, כך זה יגדל ויהיה קשה יותר לצאת מאשר בעזה. אומנם בעזה יצאנו בלי הסכם שלום (לא מבין למה בכלל), אבל מסוריה (רמת הגולן) או מצרים (סיני) זה הרבה יותר נכון וטוב לאזור. סיפור הפלסטינאים הוא סרטן במדינת ישראל הפיתרון שלו פשוט לא קיים.
נו סלע אז למה שהם לא יקחו אחריות ? למה שהם לא יקחו אחריות שהם פשעו וחטפו ? למה שסוריה ואיראן שממנים את החיזבאללה מ83 לא תיקח אחריות ותפסיק לספק להם תחמושת ? למה ממשלת לבנון הריבונית לא תיקח אחריות כשאירגון טרור פועל מתוך הגבולות שלה כנגד מדינה אחרת ?
הנה התגובה הישראלית שוב.. למה הם. אם רק אנחנו, אבל רק אנחנו לוקחים אחריות, ובאמת באמת (לא בכאילו כמו עד היום) מושיטים יד לשלום עם הסורים ,היה היום שלום בצפון. נקודה. ממשלות ישראל מאז ימי רבין לא מעוניינות לדבר עם הסורים כי זה יעלה להם במרחב המחיה (רמת הגולן). תתמודדו עם האמת הזו איך שאתם רוצים (גם אם זה ללכת להקיא בשירותים). http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx
דר קייזר , אתה בטוח שאתה ישראלי? כי זה ממש לא נשמע ככה. אתה נשמע דווקא כמו שגריר סוריה ומדינות ערב במינכן ולא שגריר אייסוקר. למה שפעם אחת מדינות ערב לא יושיטו את ידן לשלום?? למה תמיד ישראל צריכה לעשות ויתורים על שטחים בשביל לקבל שלום. למה?? אתה מתרץ בצורה פשוט פושעת את האינטרס הסורי. ומה הוא אומר האינטרס הזה, או שאני עושה שלום עם מדינת ישראל או שאני מספק לחיזבאללה נשק ברוב פחדנותי בכדי לתקוף את ישראל. זו פשוט מדיניות טרוריסטית. אתה כופה את האינטרסים שלך על מדינה אחרת וזה פשוט ביזיון. זה ממשל פחדני שצריך לחלוף מהעולם הזה. אתה , דר קייזר, שואף לתקן את האזור, למה שלא תתחיל במדינות השכנות כמו סוריה, תתקן שם את התפיסה המעוותת שתומכת בטרור ומשליטה את ריבונותה על שטחה באמצעות פולחן השליט ובאמצעות דיקטטורה.