הדיון הרשמי של הליגות בעולם 2012/13

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏10/7/12.

1. Herrmann Member

הימרתי על הליגה הפורטוגזית ושכחתי להוסיף שם, מה לעשות?

2. Muurad Member

פינטו דה קוסטה הודיע היום שפורטו דחו הצעה של 50 מיליון יורו עבור הולק מזניט, ושהוא יישאר במועדון.

קשה לי מאוד להאמין שפורטו דחו את ההצעה, ואני נוטה יותר להאמין שזה דווקא הולק שדחה את זניט ופינטו דה קוסטה הנחש מסובב את זה קצת כדי לחזק את ערך השוק שלו - כי עם כל הכבוד 50 מיליון יורו להולק זו הצעה מצויינת בשביל פורטו.

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/12
  3. RiverPlate#35 Member

אני רואה עכשיו שידור של ספרטק ופנרבחצ'ה במוק' ליגת האלופות..., דיברו על זה שהייתה העברה של 9 מיליון דולר של שחקן כלשהו מפנרבחצ'ה לספטרק... מיהו השחקן?....

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אליאס, אם אתה זוכר שסיפרתי לך על הקטור קיניונס, המגן השמאלי של ג'וניור, אז מסתבר שגם פורטו התרשמו והחליטו להחתים את השחקן. הידיעה קיבלה את אישור המנהל הספורטיבי של ג'וניור, שאמר שקיניונס עבר אתמול בדיקות רפואיות. רכישה מצויינת של פורטו, ואין לי ספק שלשחק שם רק יגביר את הזימון שלו לנבחרת, שם גם ככה אין יותר מדי אופציות בשמאל.

5. Milevskiy Member

עמנואל אמינקה הניגרי, וואלה ספורט עשו על הסיפור שלו כתבה, קריאה נעימה!
    http://sports.walla.co.il/?w=/196/2562328

6. Muurad Member

הוא לא ישחק יותר מידי לפחות השנה עידן, אבל נדמה שמתוכנן לו עמדת ההרכב כמחליף של אלכס סאנדרו אחרי שזה יימכר.

בכל מקרה פורטו צריכה עוד לשרוד את סוף חלון ההעברות הרוסי - אבל בטח שעם המכירה של הקשר לדעתי הכי משמעותי של היריבה הכי חזקה שלהם שנדמה שוויתרה על התואר - ועם השארתם גם של הולק וגם של מוטיניו איך שזה נראה כרגע - האליפות תשאר גם השנה בדראגאו.

7. ראיין אדלי Member

משחק איום ונורא של סלטיק, שממשיכים להיראות רע שבוע אחר שבוע...
    בשאר המשחקים בסקוטלנד התוצאה הייתה 0-0, ככה שמבחינת סלטיק המכה לא כזאת גדולה.

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אור, ברור לי שהוא לא ישחק הרבה השנה אם בכלל, סה"כ הוא בן 20 ומאוד מוכשר. לטעמי הוא הסנטיאגו אריאס של צד שמאל. מגן מאוד מהיר, טכני מאוד, תומך הרבה בהתקפה, רכישה טובה מאוד של פורטו.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיין (שם?)
    הבעיה הכי גדולה זה לא היכולת של סלטיק שזיהינו אותה מתחילת העונה אלא העובדה ששאר הקבוצות פשוט חסרות אונים לנצל את זה וגם ליצור כמה משחקים טובים ואולי לעלות למקום הראשון ולהתבסס. הארטס לדוגמא יכולה מחר להיות במקסימום עם 9 מתוך 15 אם תנצח וגם זה אחרי שאיבדה כבר 6 נקודות על כלום, כולל במשחק שהובילה מול אינברנס 2:0 + יתרון של שחקן ונגמר בתיקו.

נו טוב, נתנחם בזה שריינג'רס ניצחה 1:5 בשבוע שעבר לעיניי 50,000 באייברוקס, שיא לליגות 4 בעולם כמובן.

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אם ישחק זה בוודאי יתרום לזירוז הגעתו לנבחרת, אבל כמו אור אני גם בספק שיזכה להרבה דקות ובנוסף חושב שהוא עדיין לא ברמה הזו.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני לא מצפה שישחק, מספיק שיתאמן עם פורטו ואולי פה ושם יעלה כמחליף או במשחקי גביע וזה כבר התקדמות בשבילו. הוא שחקן טוב, שאם יצליח להתמיד ולהמתין להזדמנויות שלו כמו שחאמס המתין, אני מאמין שנוכל להוציא עוד ארמרו.

---------

בינתיים פורטו מנצחת בחוץ את אולהאננסה 2-3 כשכוכב המשחק הוא חאמס רודריגס עם גולאסו ועוד מסירה נהדרת לג'קסון מרטינס, שבעצמו מתאקלם יפה.

הגולאסו של חאמס
    הגול של ג'קסון מרטינס

פורטו מוליכה את הטבלה עם 7 נק' מ-3 משחקים, 3 יותר מהשניה בנפיקה, שלה משחק פחות.

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/12
  12. RiverPlate#35 Member

אפשר בבקשה לינק לרכישות/מכירות של פנרבחצ'ה העונה...., תודה לעוזרים.

13. Milevskiy Member

אם מישהו מתעניין, אז היום נערך "הסופר קלאסיקו" של אוקראינה בין שחטאר לדינאמו קייב, נגמר 3-1 לזכות שחטאר.
    למרות שלא ראיתי את המשחק, בפעם המי יודע כמה בשנים האחרונות שחטאר הוכיחו לדינאמו שהם פשוט לא רואים אותם ממטר כמו שאומרים, והאליפות כנראה תישאר אצל שחטאר השנה.
    הנה לינק לשערים - http://www.todayfoot.co/2012/09/02/shakhta...-kyiv-02092012/
    והייתה אווירה פשוט מטורפת!

14. Muurad Member

דווקא רציתי לראות ולא יצא לי.. אני אחפש לינק להורדה אולי. מפתיע שהנריק מחטריאן, אולי השחקן הכי חם באירופה עד עכשיו, לא הבקיע.

15. Milevskiy Member

אם תמצא אתה מוזמן לשלוח לי בפרטי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    האמת כשאמרו לי את התוצאה הייתי בטוח שהנריק שם לפחות צמד, אבל קוצ'ר הבלם הפתיע וכבש צמד בעצמו.
    נראה לי בכל ההיסטוריה של הליגה האוקראינית לא היה שחקן שפתח את העונה עם אחד עשר כיבושים בשמונה משחקים, כבר 9 שנים לא היה שחקן שעבר את רף העשרים שערים בעונה, אני מקווה שהנריק יעשה את העבודה, ולפי דעתי גם תוך שנה או שנה וחצי הוא כבר לא בשחטאר.