הדיון הרשמי של הליגות בעולם 2012/13

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏10/7/12.

  1. Gunner_ForeveR Member

    הצטרף ב:
    ‏8/7/08
    הודעות:
    1,526
    לייקים שהתקבלו:
    43
    אנשי בנפיקה: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/Guillotine_anim.Xxx
     
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    אולי יש סיבה שלמרות התרומה המקצועית היפה קארדוסו הוא לא דמות אהודה, לא בהתאם לתרומה לפחות, במסגרות בהן שיחק/משחק.
     
  3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    ובמעבר חד לדרום אמריקה, צ'ילה. לקראת המעבר לעונה עם לוח שנה "אירופאי/ארגנטיני" נערך בצ'ילה טורניר ביניים לפני השינוי, בלי שיטת הפלייאוף, בו זכתה הלילה אוניון אספניולה באליפות דרמטית במיוחד. אספניולה וקתוליקה סיימו את הטורניר בשוויון נקודות, שוויון ניצחונות (שובר השוויון הראשון) כשהקבוצה הקטנה זוכה באליפות בזכות הפרש שערים עדיף במעט. אספניולה ניצחה 1-0 קטן את קולו קולו. בעוד קתוליקה בנתה על שיפור הפרש השערים מול סאן מרקוס שכבר ירדה ליגה, אך הסתפקה בניצחון דחוק מפנדל בתוספת הזמן.

    אני מחבב את המועדון הזה, שבעונות האחרונות מתמודד בצמרת ומעמיד לרוב קבוצות שמשחקות כדורגל התקפי ומהנה לעין, אבל היעדר הקהל והתלות שלו בשחקנים מושאלים קצת מוריד מהרומנטיות. לקח חלק באליפות, גם אם לא בלט כמו שקיוויתי, ידיד הפורום הפרואני קואביטה.

    http://i43.tinypic.com/314xet1.Xxx
    לקבוצה פחות אוהדים מאשר חתיכות נייר בחגיגות, אבל לשחקנים האלו מגיע התואר


    ברור שמתי שעושים עונת/טורניר מעבר יהיו תופעות מוזרות, אבל בצ'ילה נוצר מצב חריג יחסית בו קבוצה שעלתה לפני חצי שנה לליגה הבכירה (שהעונה הייתה בהתאם לשנה קלנדרית), יורדת היום חזרה לליגה השנייה חצי שנה אחרי.
     
  4. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    באזל נצחה אתמול את יאנג בויז בחוץ וזכתה באליפות שוויץ הרביעית ברציפות
     
  5. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    TAKE IT FOR WHAT IT'S WORTH, אבל אותו חבר אמר לי שפורטו כבר פחות או יותר סגרו החתמה גדולה של שחקן שהוא כרגע לא מוכן להגיד לי את שמו - מה שכן הוא אמר שהם ישלמו 9 מיליון יורו על 50% כשחברת השקעות תשלם את ה-9 האחרים - ככה שזו באמת החתמה מהגדולות שפורטו עשתה אי פעם ואם אני לא טועה אפילו הגדולה מכולן מבחינה כלכלית, אם הדבר נכון.

     
  6. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    אוסטריה וינה רצתה לזכות בדאבל אבל נתקלה בגמר הגביע בפאשינג מהליגה השלישית, והפסידה לה 1-0.

    לדעתי זה אחד הסיפורים הכי אדירים השנה.
     
  7. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    ויקטוריה פלזן נצחה היום את המשחק שלה וזכתה בלאיפות צ'כיה, שניה בשלוש שנים.
    מדהים
     
    נערך לאחרונה ב: ‏1/6/13
  8. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,572
    לייקים שהתקבלו:
    26,847
    מין:
    זכר
    אי אפשר שלא לקנא בבאזל. האליפות הרביעית ברציפות נלקחה למרות פיגור של 11 נקודות באוקטובר ומסע מפרך באירופה שכלל 20 משחקים, כמו גם צריך לזכור שהם מכרו את שני הכוכבי םהגדולים שלהם בקיץ, אבל כרגיל הם עשו רכש מצוין במיוחד בינואר.
    סקאוטינג וגידול שחקנים זה שם המשחק במועדונים שלא נהנים מכספי נפט רוסיים או ערביים.
     
  9. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    גם ביוון נגמרה הליגה סופית היום:
    פאוק סלוניקי תהיה במוק' ליגת האלופות (במסלול הקשה של הלא אלופות) אחרי שנצחה היום בחוץ 2-1 (מהפך בדקות 70 ו74) ונצלה תיקו של אטרומיטוס כדי לסיים ראשונה בבית הפליאוף המרובע (תרתי משמע) שקובע מי תלך למוק' הצ'מפיונס.
    אם פאוק לא הייתה עושה מהפך, הנציגה של יוון במוק' ליגת האלופות הייתה אטרומיטוס.
     
  10. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    לפי דיווחים בברזיל שחטאר קרובה מאוד לסגור את וולינגטון נם מפלומיננזה ופרננדו מגרמיו לעתיד הקרוב תמורת 22 מיליון יורו סה"כ (9 ו-13 בהתאמה)

    חבר'ה מוכשרים מאוד - פרננדו לדעתי הוא גולת הכותרת כאן כשחקן שאני אישית מאוד אוהב בקישור מאז שפרץ לתודעה בנבחרת הצעירה, קצת חבל לי שלא הגיע לאיטליה כמו שהיה נדמה. נראה שהכללה בבוגרת בזמן האחרון עשתה את שלה ושיכנעה את האוקראינים לתת הצעה גבוהה מידי בשביל השאר.

    אגב ראיתי את דייגו רייס פעם נוספת הפעם במדי מקסיקו, אחד משלושת המקסיקנים החדשים שאמורים להגיע לפורטו, והוא רק חיזק את הדעה שלי שהילד הזה הולך לשלש את המחיר שלו עוד שנתיים שלוש.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏5/6/13
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    אחרי 3 שנים פניארול חוזרת לזכות באליפות. לוס קארבונרוס ניצחו במשחק הגמר (שהיה הופך לחצי הגמר אם היו מפסידים) את דפנסור 3-1 משלושער של טוני פאצ'קו הוותיק.

     
  12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    ההייפ סביב וולינגטון נם ירד קצת לאחרונה, אבל שניהם שחקנים מצוינים שאני מאמין שישתלבו היטב בקבוצה האוקראינית.
     
  13. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    בנפיקה עושה מערוף ולוקחת את מרקוביץ' תמורת 10 מיליון יורו ל-5 שנים - 40 מיליון יורו סעיף שיחרור לפי התקשורת בפורטוגל. המהפכה הסרבית בבנפיקה בעיצומה.
    http://i728.photobucket.com/albums/ww283/PortugeeFaLife/null_zpsd487cffd.Xxx

    מרקוביץ' וג'ון באגפים. יש למה לצפות. ז'סוס אגב האריך חוזה בשנתיים נוספות ככה שנראה שעניין מונאקו לא הסתדר והוא רשמית מחוץ לתמונה, 3 מתוך 4 ועוד אחד לא ידוע זה עדיין יחס טובhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx


    אצל פורטו ויטור פריירה עוזב דיי כצפוי, היעד הוא ערב הסעודית לקבוצת אל אהלי כשהכסף הגדול היה טוב מידי - המחליף שלו הוא פאולו פונסקה שעשה עבודה נהדרת שנה שעברה עם פאקוש דו פריירה כשהוליך אותה במפתיע למקום השלישי שהוביל את הקבוצה הצנועה למוקדמות ליגת האלופות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/6/13
  14. itay7 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/10
    הודעות:
    1,596
    לייקים שהתקבלו:
    59
    לפי התקשורת בפרו יחד עם פונסקה יגיע גם הקשר פאולו הורטאדו. עונה מאוד מפתיעה וטובה לפרואני בפורטוגל, כבש שם לא מעט שערים מעמדת הקשר הימני. בנבחרת עד עכשיו הוא לא בלט כל פעם שנתנו לו הזדמנות, אבל אין ספק שאם הוא אכן יגיע לפורטו זה תהיה קפיצת מדרגה רצינית והוא יהפוך לפרואני הבכיר בפורטוגל לפחות...
     
  15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    גאיטאן עזב?