http://www.futbolcolex.com/porto-sigue-lid...bor-colombiano/ פורטו עולה הערב לפסגת הליגה אחרי עוד ניצחון "קולומביאני" 0-1 על מוריירנסה. קרן משמאל של חאמס היישר לראש של צ'ה צ'ה צ'ה מרטינס בדקה ה-71. :aaa8:
החתמה ראשונה לפורטו לקראת הקיץ, דייגו רייס הורסטילי בן ה-20, אחד הכשרונות ההגנתיים המבטיחים של מקסיקו, תמורת סכום לא מבוטל של 6.5 מיליון יורו כשהילד חותם ל-5 שנים. http://www.futboltotal.com.mx/wp-content/uploads/2012/12/diego1-300x320.Xxx הבא בתור על הכוונת הוא אחד השחקנים האהובים עליי והיותר אנדרייטד בברזיל אם צפיתם בדיון הברזילאי בשנתיים האחרונות, פרננדו, הקשר האחורי של גרמיו. כנראה שסאוזה ששייך לפורטו והיה מושאל לגרמיו - שם נתן עונה טובה מאוד לדעתי ונראה שחקן עם עתיד לפניו - יעבור באופן מלא לגרמיו בנוסף לסכום כסף מסויים תמורת פרננדו - שיגיע להחליף את הפרננדו הנוכחי בסגל של פורטו שכבר דחה 2 הצעות הארכת חוזה, ואמור להמכר או בינואר או בקיץ עפ"י ההערכות. עוד על הכוונת הוא קשר התקפי, גם הוא לקראת שנה הבאה - אני שמעתי שמועות על סנטוריון מראסינג אבל שההצעה נדחתה - יהיה מעניין לראות למי הם יפנו כעת. סה"כ PORTO BEING PORTO הייתי אומר.
הגרלת הקופה ליברטאדורס 2013 נערכה היום במשרדי הקונמבול: משחקי המוקדמות: ------------------ טיגרה-אנסואטגי (משחק 1) ליגה דה קיטו-גרמיו (משחק 2) טולימה-ססאר וייאחו (משחק 3) דפנסור ספורטינג-אולימפיה אסונסיון (משחק 4) סאו פאולו-בוליבאר (משחק 5) לאון-איקיקה (משחק 6) בית 1 ברסלונה גואיאקיל נאסיונל מונטבידאו בוקה ג'וניורס טולוקה בית 2 ספורטינג קריסטל ליברטאד פאלמייראס מנצחת 1 בית 3 ארסנאל דה סטרונגסט אתלטיקו מיניירו מנצחת 5 בית 4 ולס סארספילד אמלק פניארול מנצחת 6 בית 5 קורינתצ'יאנס סן חוסה מיז'ונאריוס טיחואנה בית 6 סנטה פה סרו פורטניו ריאל גארסילאסו מנצחת 3 בית 7 דפורטיבו לארה ניואל'ס אולד בויס אוניברסידד דה צ'ילה מנצחת 4 בית 8 פלומיננסה הואצ'יפאטו קאראקאס מנצחת 2 מאוחר יותר אביע דעתי על ההגרלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
מבחינת הקולומביאניות, מיז'ונאריוס שחוזרת לליברטאדורס לאחר 15 שנים, מקבלת פה בית לא פשוט בכלל שכולל את אלופת העולם הטריה קורינתצ'יאנס, את סן חוסה הבוליביאנית שאני עדיין לא יודע איך לאכול אותם ואת טיחואנה המכסיקנית, אלופת מכסיקו וקבוצה שרושמת את הופעת הבכורה שלה בליברטאדורס אחרי הטורניר המדהים שלה, קבוצה שאסור להקל בה ראש. אני עדיין חושב שהקולומביאנים פייבוריטים כאן לעלות מהמקום השני ככל הנראה, אבל לפחות טיחואנה צפויה לתת כאן פייט. סנטה פה לעומת זאת, עם בית נוח שכולל את סרו פורטניו הפאראגואית, גארסילאסו הפרואנית והמנצחת בין טולימה לססאר וייחו. אני עדיין לא יודע איך טולימה וסנטה פה ייראו השנה, אבל אני מאמין שלפחות סנטה פה, עשויה וצריכה לעלות מהבית הזה והאמת גם טולימה יכולה, במידה והיא עוברת את המוקדמות. גארסילאסו היא הפיינליסטית של פרו ואיתי יוכל לספר עליהם קצת יותר טוב ממני, וסרו פורטניו נחשבת לטעמי למוקדש הגדול של הבית, אבל אני לא רואה כאן מישהי שיכולה להחשב כפייבוריטית על פני סנטה פה ו/או טולימה. מבחינת שאר הבתים, בית 1 מסתמן כבית המוות, עם 4 קבוצות טובות שכ"א יכולה להעפיל ממנו וצפוי להיות הבית המרתק של המפעל. גם בית 2, ה"בית של איתי" לא יהיה פשוט. קריסטל תתמודד עם פאלמייראס, שתשחק בליברטאדורס ובליגה הבראזילאית השניה וגם ליברטאד ידועה כעושה צרות. טיגרה או אנסואטגי תהיינה הקבוצה הרביעית כאן.
אני אגיב יותר קרוב לפתיחת המפעל, אבל אני חייב לחלוק על הגורל המר שצפית לפפסי. המקסיקניות לא בדיוק עושות חיל במפעל, הכרטיס לשלב הבא לא מונח לרגלי הקולומביאנים, אבל בהחלט נגיש.
גארסילאסו אחרי העונה המפתיעה מתפרקת מנכסיה (חוץ מהגובה של קוסקו כמובן), וכבר איבדה יותר מחצי הרכב, ואני בספק אם היא תהיה פקטור בבית הזה. וייחו לעומת זאת התחזקה מאוד, ולא יפתיע אותי בכלל אם היא תעבור את טולימה ותיצלח גם את הבית. לגבי קריסטל, נפלנו על בית קשה מאוד. ליברטאד תמיד גוברת על הפרואניות (שנה שעברה אליאנסה ושנה לפני זה סן מרטין), פאלמיירס היא בכל זאת ברזילאית וטיגרה הגיעה עד לגמר הסודאמריקנה. איך שאני רואה את זה, הכול תלוי באם נצליח להשאיר את אדווינקולה ויוטון. עם שני המגנים האלו אנחנו יכולים לעלות גם מהמקום הראשון, בלעדיהם יהיה קשה מאוד לשחק את השיטת משחק של מוסקרה ולא נוכל לעלות ככה.
חואן פאבלו פינו סגר באולימפיאקוס וכבר אתמול ככיב במשחק האימון הראשון שלו עם שני בישולים. נקווה שסוף סוף יתחיל למצות את הכישרון, אולי ביוון.
אני לא מתרשם כל כך מהגול הזה או בכלל גולים בסגנון, אבל השער של גאיטאן עורר הרבה תגובות מתלהבות אז הנה:
עדכון לעונת 2012-2013 ביוון: אולימפיאקוס במקום הראשון בטבלה עם 42 נקודות ומאחוריה פאו"ק עם 34 שנותנת עונה טובה תחת הדרכתו של גיורגוס דוניס. במקום השלישי אסטרס טריפוליס המפתיעה עם אותו מספר נקודות כמו של אטרומיטוס שבמקום הרביעי עם 28 נקודות, שתי האכזבות הגדולות של העונה הם ללא ספק פאו ואא"ק. פאו בעונה חלשה וניצחה רק 5 מתוך 16 משחקי ליגה לעומת ונמצאת רק במקום ה-9 והמאכזב עם 20 נקודות. המאכזבת השנייה היא אא"ק שחווה עונה קשה במיוחד ונלחמת על חייה במקום ה-15 מקום אחד לפני אחרון עם 12 נקודות שמעליה נמצאת וריה העולה החדשה עם 15 נקודות ??*פאו שיחררה את סבסטיאן לטו, לזרוס חריסטדולופולוס בדרך לאיטליה ונעשים ניסיונות להחזיר את ג'יבריל סיסה בהשאלה מ ק.פ.ר בנוסף את פאו מאמן פבריסיאנו גונזלס הספרדי והוא המאמן השלישי של הקבוצה העונה אחרי ז'וסאלדו פריירה שפוטר וחואן ראמון רוצ'ה שהוחזר לקבוצת הנוער של המועדון ( כתבתי הרבה על פאו כי אני פשוט אוהד אותם חחח )
אתה יודע מה סיבת השחרור של לטו ואם זה רק בגלל הפציעה? הקריירה של הבחור הזה היא פשוט רכבת הרים שלא מפסיקה.
לטו וההנהלה לא הגיעו להסכמה לגבי חוזה חדש בשכר מופחת, מאוד חיכיתי לחזרה שלו לפני הפציעה היה ללא ספק בעונה שהייתה אמורה להיות הטובה בחייו.