הדיון הרשמי של הליגה הסקוטית 2005/6

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י ראול, ‏29/7/05.

1. קלייברט Member

:aaarofl:

אחח, כמה אני אוהב בדיחות פוגי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

2. benny1888 Member

גרטנה שועטת לליגה הראשונה, ונראית טוב. אחד המקומיים, אוהד, החליט להשקיע כסף, ויש פירות.
    אני מכיר את גרטנה יותר כתחנת שירות בדרך לגלאזגו. קצת אחרי שעוברים את הגבול מאנגליה לסקוטלנד, יש תחנת שירות ע"ש העיירה הקטנה הזאת. אז מי שרוצה לעצור לתדלק ולאכול משהו, גרטנה בהחלט אופצייה ראוייה. קבוצת כדורגל? לא יודע. קצת מוזר.
    בעיירה יש משהו כמו 2700 תושבים. זאת לא סתם עיירה קטנה, זה כמו קבוצת כדורגל של 2-3 מושבים, או משהו כזה. לכן עלייה לליגה הראשונה ולגמר הגביע היא הישג מדהים. אם הארטס תסיים במקום השני, אז גרטנה תשחק באירופה בעונה הבאה, אפילו אם לא תזכה בגביע. אם גרטנה תזכה בגביע, אני לא חושב שיש מועדון כל כך קטן עם הישג כל כך גדול.
    בעניין הרצינות של הארטס: נכון שגרטנה היא קבוצה קטנה מעיירה עוד יותר קטנה, אבל עדיין מדובר בגביע. הארטס זכתה בו בפעם האחרונה ב 98, בסלטיק פארק (האמפדן היה בשיפוצים), כשניצחה את ריינג'רס.
    השליטה של סלטיק וריינג'רס בליגה לא ממש משאירה לשאר הקבוצות משהו אחר חוץ מהגביע (אברדין זכתה באליפות האחרונה של קבוצה מחוץ לגלאזגו ב 87), וגם שם האולד פירם מתאמצות מאוד. נכון שהשנה סלטיק הפסידה לקלייד, שזה נראה כמו חוסר רצינות, אבל סלטיק הגיעה למשחק בהרכב מלא (כולל הופעת בכורה לרוי קין). ובכלל, כמעט תמיד אחת מהאולד פירם מגיעה לגמר. אם זה היה מפעל זניח, בגלאזגו לא היו מתאמצים.

3. Riki Member

אחלה סיפור בני... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx נהנתי לקרוא.

בקיצר לא 1, לא 2, אלא 3 אפס ניצחה הארטס את סלטיק.לא ממש משנה, כי עם זאת ולמרות זאת סלטיק מובליה ב16 נקודות מהארטס (מקום שני בטבלה) וכבר הוכתרה כאלופה שישה מחזורים לסיום העונה, אבל בכל זאת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx .

סטפאן מקמאנוס (7 עצמי), פול הארטלי (9), רומן בדנאר (63).

אני יחפש ויעלה יותר מאוחר תקצירים למי שמעונין.

קצת חדשות מגזרת סלטיק...

http://home.skysports.com/list.asp?hlid=38...ing+with+Celtic

כששני מחזורים נותרו בליגה הסקוטית, הטבלה נראית כרגע כך...
    http://img136.imageshack.us/img136/6219/11110vh.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/06
  4. benny1888 Member

קצת קשה להיצטער על הפסד, אפילו להארטס, כשהוא עוזר במניעת הופעה של ריינג'רס בליגת האלופות.
    היום תינעל הליגה הסקוטית: סלטיק באברדין, היברניאן בקילמארנוק, ודרבי הפרוטסטנטיות ייערך באייברוקס.

5. XabiAlonso Member

כריס בויד עם 30 גולים ... מלך השערים הבלתי מעורער..
    הוא יכול לזכות בנעל הזהב?

6. benny1888 Member

הגביע הוא שלנו!
    כן, אתמול זכתה קבוצת הנוער של סלטיק בגביע אחרי ניצחון על הארטס בגמר. גרטנה לא הצליחה להעפיל למעמד. אה, וגם ריינג'רס לא.
    הארטס השוותה בדקה ה 88, אבל סלטיק סגרה עניין בשני שערים בהארכה. 3-1.
    עכשיו מחכים לגרטנה שתסגור להארטס דאבל. שתי הופעות בגמר בלי גביעים בעונה אחת.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הארטס ניצחה את גרטנה 4:2 בפנדלים אחרי 1:1 ב-120 דקות.

הארטס במוקדמות הצ'מפיונס בעונה הבאה כידוע, גרטנה בגביע אופ"א (זה מכה לסקוטלנד)

8. benny1888 Member

אחדות, שלום ואהבה בגלאזגו.
    אתמול דיברתי עם חבר מגלאזגו, והוא מספר שהוא לא זוכר דבר כזה. כל גלאזגו התאחדה מאחורי גרטנה, ובהאמפדן ישבו יחד אוהדי סלטיק, ריינג'רס, פארטיק, קלייד וכו' יחד. כשאת כולם מאחדת השנאה לאדינבורו.
    מתוך Weegies v Edinbuggers:
    הולך לו מישהו ברחוב באדינבורו עם הכלב, ורואה בקבוק על המדרכה. הוא מרים את הבקבוק, פותח את הפקק, ושד יוצא מהבקבוק. מבטיח להגשים משאלה (בגלאזגו הם מבטיחים 3). האיש מבקש שיעזור לכלבו לזכות בתחרות כלבים יוקרתית. השד מביט בכלב המוזנח ואומר: אני לא יכול לחולל ניסים, אתה יודע. טוב, אומר האיש, תעשה שהיבס יזכו בגביע. השד חושב רגע, ואומר: תן לי לראות מה אני יכול לעשות עם הכלב, טוב?

זקן צרפתי הולך לו בשדות ורואה זוג באמצע המעשה. "אה, כן, האהבה, כשאני הייתי צעיר, וכו'". הוא עוצר להסתכל קצת ולהעלות זכרונות. לפתע, הוא שם לב שהאישה לא זזה, היא מתה! הוא רץ למשרדו של שוטר הכפר ומספר לו על כך בהתרגשות. השוטר יוצא מיד לשדה, ורואה שאכן כך. הוא ממהר לביתו של רופא הכפר ומספר לו על מישהו שמ***ן גוייה. הרופא יוצא מיד לשדה לבדוק את העניין. אחרי חצי שעה הוא חוזר מחייך. "היא לא מתה, היא מאדינבורו".

9. benny1888 Member

סוף תקופה?
    ווסט ברומיץ' רוצים את ג'ון הארטסון, חלוץ סלטיק. כנראה שהוא בדרך לשם.
    מחלוץ צעיר ומבטיח, שנראה היה שיתפוס את מקומו בהרכב ארסנל, הלך הארטסון והתדרדר. ווסטהאם, הבעיטה בחיפאי הקטן (תודה, ג'ון), ואז קובנטרי. כשנראה היה שהנה הולך ונעלם לו עוד כישרון מבוזבז, הגיעה ההצעה מסלטיק.
    5 שנים, יותר מ 100 שערים. התקופה הטובה ביותר שלו מבחינה מקצועית. הוא גם מתאים לליגה הסקוטית עם סגנון המשחק הנוקשה. נכון שהוא כבר לא בועט לאנשים בראש (מצד שני, לא כל האנשים מעצבנים כמו ברקוביץ'), אבל די קשה לעלות לנגיחה כשמגן נתלה עליך. הארטסון יכול.

There's only one Johnny Hartson
    There's only one Johnny Hartson
    He's got no hair, but we don't care
    Walking in the Hartson wanderland

10. XabiAlonso Member

גלזגו ריינג'רס תהיה אלופה למרות סלטיק.
    אני לא רואה אף קבוצה בליגה שיכולה לעצור את הסגל המצוין שנבנה בריינג'רס תחת פול לה גואן (שזכה כזכור ב-4 אליפויות רצופות עם ליון).

11. לא מצאתי כינוי Member

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמעתי בנושא שהארטסון מאוד מאוכזב שסלטיק הסכימה להצעה מצחיקה של כ-500,000 ליש"ט עליו ושהוא בעצמו רוצה מאוד להישאר בקבוצה.

13. benny1888 Member

הארטסון אכן מאוכזב. לפחות כך הוא מתבטא בתקשורת הסקוטית.
    כן, סלטיק הסכימה לסכום הנמוך.
    כמה עובדות: הארטסון כבר הביע רצון לשחק קרוב יותר למשפחתו (סוואנסי, דרום ווילס).
    הסוכן של הארטסון קיבל אישור לדבר עם קבוצות אחרות עוד במהלך העונה.
    להארטסון יש חוזה כבד בסטנדרטים סקוטים: אזור ה 28,000 פאונד לשבוע.
    אני בטוח שהארטסון יכול לתת עוד עונה טובה בליגה הסקוטית. זה החלוץ שסלטיק צריכה למשחקים מול קילמארנוק, מאת'רוול וכו', כדי להוציא 3 נקודות ולא למעוד במשחקים האלה במהלך העונה.
    מלבד קני מילר שסיכם בקבוצה במהלך העונה, ומיכאל זורצקי המצויין, יש לסלטיק הרבה צעירים שרוצים לפרוץ. אולי המועדון החליט שהגיע הזמן. פינוי המשכורת הגבוהה הוא גם שיקול.

דעתי: טעות הייתה הבאת דיון דאבלין בעונה שעברה, והספסול של הארטסון. הארטסון עדיין הבקיע לא מעט שערים, אבל, היה צריך לשחק יותר, כשאת מקומו של דאבלין היו צריכים לתפוס הצעירים כמו מק'גידי, מאלוני וביטי. אם היה משחק יותר בסוף העונה שעברה אולי היה מוכיח שיש לו מקום לעוד עונה בפארק הד.

סיכום: סטראכן כנראה לא רצה את הארטסון. זה יכול להסביר את הספסול, ואת ההודעה לסוכן שידבר עם מועדונים אחרים.

14. SeRgInHo Member

היום קראתי שיש מצב שאלכסיי מיכאיליצ'נקו(מאמן נבחרת אוקראינה עד גיל 21)יתמנה למנהל הספורטיבי של הארטס. כמה אמת יש בדברים?

15. benny1888 Member

מצטער, לא יודע על ההחתמות הצפויות בהארטס.
    ובסלטיק: רוי קין הודיע על פרישה, בעקבות המלצות הרופאים.