http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx והם עוד בהרכב חסר. באמת כל הכבוד להם (סליחה בני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ) הם פשוט גורמים לליגה להיות יותר מעניינת, סוף סוף יש קצת מתח בטבלה. בכל אופן הנה התוצאות של המשחקים היום, מחזור 10: 1-1 סלטיק - הארטס סלטיק : קרייג ביטי (13). הארטס : סקאסל (16). 1-1 אברדין - אינברנס אברדין : סמית (55). אינברנס : ביין (73). 2-4 היברניאן - קילמרנוק היברניאן : קולדוול (53), בוזלין (61), בוזלין (80), ריורדאן (81). קילמרנוק : פורד (7), פאולר (40). 0-1 מאת'רוול - ליבינגסטון מאת'רוול : פוראן (21). 0-1 פאלקירק - דנפרמלין פאלקירק : דאפי (41).
לא רק הוא, יש המון כשרונות עולים בקבוצה כמו Gary Caldwell שמאוד הרשים במשחקו היום, קיבל הזדמנות וניצל אותה עד הסוף. Scott Brown שהאריך את חוזהו לעוד שנה בקבוצה. יש למה לצפות.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx בכל אופן הנה טבלת הליגה המעודכנת נכון להיום : http://img96.imageshack.us/img96/6949/11lq.Xxx המשחק שנותר יתקיים מחר בשעה 15:00 ריינג'רס - דנדי יונייטד.
ריינג'רס - דנדי יונייטד, המשחק הסתיים בתיקו אפס. משחקי המחזור הבא בליגה הסקוטית : (22.10) אברדין - היברניאן פלקירק - דנדי יונייטד הארטס - דאנפרמלין קילמרנוק - סלטיק ליבינגסטון - אינברנס ריינג'רס - מאת'רוול הטבלה המעודכנת. http://img391.imageshack.us/img391/756/119dy.Xxx
0-2 הארטס - דאנפרמלין לצערי יצא לי לראות רק תקציר של המשחק. איזה תענוג לצפות בהארטס, איזה קצב במשחק איזה התקפות פשוט קבוצה נפלאה. היא כמובן ממשיכה להיות בראש הטבלה, כשהיא הקבוצה היחידה שלא הפסידה עדיין העונה ואנחנו כבר במחזור ה11. הארטס : סקאסל (21), פוספיסיל (23). 1-0 אברדין - היברניאן היבס : ריורדאן (55). 3-1 פלקירק - דנדי יונייטד פלקירק : כבר בדקה שלישית, ניצלה פלקירק טעות איומה של דנדי ודאפי לא היסס וכבש. דנדי יונייטד : המהפך בה לאחר שגלנון הבקיע גול עצמי בדקה 47, לאחר מכן במחצית היותר טובה של דנדי במשחק הבקיעו : קאנרו (72), סמואל (81). 1-1 ליבינגסטון - אינברנס ליבינגסטון : פינקסטן (14). אינברנס : מורגן (72). 0-2 ריינג'רס - מאת'רוול ריינג'רס : כבר בדקה הראשונה הפתיעה ריינג'רס את מאת'רוול בהתקפה מהירה, כשהיריבה לא הספיקה אפילו להתארגן במגרש ובורק הבקיע את הגול הראשון במשחק. ריינג'רס הייתה בלי ספק השולטת במשחק, הגיעה למצבים רבים אך רק בדקה ה72 הבקיע פיטר לבנקראנדז את הגול השני וחתם את הניצחון. טוב מה יש להגיד, נכון שמספר הגולים שהובקעו במחזור זה לא מדד לרמה של הליגה, אבל מידי שבוע לשבוע הליגה הסקוטית מספקת לנו משחקים מרהיבים (לצערי אני רואה רק תקצירים ומשחקים בשידור חוזר). אני האמת הייתי די סקפטית לגבי רמת המשחקים אבל פשוט התמכרתי, חבל שאין שידורים בערוצים הישראלים. אני ינסה להביא לכם מחר תקצירי וידיאו, בכל אופן שיהיה לכולנו שבוע טוב ולא לשכוח מחר יש קילמרנוק - סלטיק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx . והנה טבלת הליגה העדכנית נכון להיום. http://img443.imageshack.us/img443/7153/108rz.Xxx
שוק בכדורגל הבריטי- ג'ורג' ברלי התפטר מהארטס לאחר פתיחת עונה פנטסטית של המועדון מטיינקאסל. הבחור מוכיח פעם נוספת את הטענה שטענתי בקיץ בפורום האנגלי- ברלי אלוף בחירת הטיימינג שמשרת את האינטרסים האישיים שלו. הצליח לקחת את דרבי קאונטי מתחתית הצ'מפיונשיפ למקום רביעי וחצי גמר הפלייאוף בעונה והחליט להתפטר בנסיבות מוזרות (חלק טענו שניהל רומן עם אישתו של אחד השחקנים) כדי לשפר את הסיכויים שלו לעבור למועדון גדול, עבר להארטס לאחר שאף קבוצה אחרת לא לקחה אותו- ועכשיו לאחר שסיים סיבוב שלם בסקוטלנד עם רקורד בלתי מנוצח, התפטר כדי ללרכב על הגל ולמצוא מועדון פרימיירשיפ גדול יותר. הכל רק כדי להעלות את המניות האישיות שלו. המבטע הילדותי שלו מטעה- מדובר בממזר לא קטן (אם כי מנג'ר בחסד, מסיר את הכובע בפני ההישגים שלו בדרבי ובהארטס).
ממש תמוה, אבל לפי איך שזה נראה גם עכשיו הוא לא ימצא עבודה בפרמיירליג. יש שם איזו קבוצה שעמדת המנג'ר בה היא אינסקיור? אולי סנדרלנד ואברטון... אולי אסטון וילה... שוב, החלטה מוזרה ביותר, אבל כשמכירים את הסיפור מדרבי קאונטי זה אולי נהיה דפוס של מאמן, שאני לא בטוח שזה מוסיף למוניטין שלו.
זה רק מוציא לו מוניטין של בנאדם לא מקצועי. הוא מתפטר, מכאן שהוא לא מאמין שהוא יצליח להשאיר את הקבוצה במקום הראשון כמו שהם עכשיו. אני בטוח שאם הוא היה לוקח אליפות עם הארטס הרבה קבוצות גדולות היו רוצות אותו, עכשיו אני לא יודע מי יקח אותו.
הייתי אומר שהוא מועמד מספר 1 לרשת כל משרת מנג'ר שתתפנה בפרימיירשיפ לאורך העונה. הוא הוכיח את עצמו בשתי הקבוצות האחרונות שלו, יש לו טונות של ניסיון בכדורגל האנגלי ונוצר לו מין מוניטין של קוסם שיכול לקחת קבוצות הרוסות ולשקם אותן (ע"ע איפסוויץ' ודרבי). מי יכולה להיות מועמדת פוטנציאלית? ברמינגהאם נשמעת לי קבוצה שלא קרובה למה שהפוטנציאל שלה מבטיח, אברטון וסנדרלנד כמובן מועמדות עקב במצבן בטבלה (אם כי הנאמנות למיק מקארת'י ודייויד מוייס בהתחשב בהישגי העבר שלהם בשני המועדונים גדולה מדי בכדי לפטר אותם בשלב כזה של העונה), פומפי אף פעם לא יציבה עם מנג'רים, אולי אפילו אחת מהגדולות, מי יודע? (התאפקתי מספיק חזק כדי לא לומר 'מנצ'סטר יונייטד', נכון? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_wink.Xxx)
כל זה מתגמד לנוכח העובדה שהוא מצטייר כנוטש סדרתי (נסחפת שכמוני). אני מסכימה עם סיטי וגל. המוניטין שלו נפגע, חוסר מקוצעיות בראש ובראשונה ואי נאמנות למועדון. איזה קטע מסריח. באתי, אימנתי והשקעתי, מחזור 11 אנחנו נחשבים לפאקינג ''סנסציה'' זהו עשיתי את חלקי ועכשיו אני יפרוש לפני הפסדים אפשריים שהרקורד שלי לא יהרס (אני מחברת פה עלילה שלא תבייש את ידידנו שרלוק, יותר מידי בירה אני מניחה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ).
הקבוצה היחידה שאני רואה את ברלי משתלב בה היא פומפיי, שהיא מסוג הקבוצות שברלי אופייני להן - מבולבלות, לא ממוקדות ובמצב מנהלי לא ברור. לכולנו הרי די ברור שלברלי לא ממש היה סיכוי להישאר במקום הראשון, לכן ההתפטרות הזאת אופיינית. הקבוצה שלו איבדה גובה עם שתי תוצאות תיקו, והסגל של הארטס לא מתקרב לעומק של שתי הקבוצות מגלזגו, אז כן - זה מהלך די חכם, אך משדר חוסר אחריות מובהק. מישהו מאמין שאדם כמו דאג אליס ייקח בן אדם לא שפוי כמו ברלי? סטיב ברוס לא יסיים את תפקידו בברמינגהאם מהר, וכאמור באברטון וסנדרלנד שומרים אמונים למנג'רים שלהם. לברלי יוצא שם של טרבל מייקר, זה אף פעם לא טוב. מה שכן, אם בסלטיק יאמרו שלום לסטראכאן לדוגמה, הוא אופצייה לא רעה.