http://www.theorein.it/educational%20tour/chi%20siamo_file/Pescara%202009.Xxx עוד לפני המשחק החשוב של מחר באיצטדיון של הלסינגבורג נגד גרמניה, היום איטליה הצעירה יותר תפגוש את המקבילה הסורית במסגרת משחקי הים התיכון שנפתחים היום באבצאנו {Avezzano} בתקווה שהאיצטדיון של ה4000 מקומות יהיה מלא. בנוסף למשחק היום נגד סוריה, באבצאנו המשחק הבא יהיה נגד יוון ביום שני. הסגל של פראנצ'סקו רוקה המאמן. שוערים: פיורילו (סאמפדוריה), גאספארי (פארמה); הגנה: אלברטאצי (מילאן), ביני (פיאצ'נזה), קלדרוני (פיאצ'נזה),קרשנצי (רומא), דרמיאן (מילאן), טאליאני (פיורנטינה); קישור: דלה פנה * (פיסטוייזה), די טאקיו (אסקולי), בונאוונטורה (פרגוקרמה), מאצאראני (אודינזה), מוסאקיו (סאמפדוריה), ראג'ו-גאריבאלדי (פיזה),שאקה (קטאניה); התקפה: אימובילה (יובנטוס), ויסקונטי*** (אבלינו), מנדיצ'ינו (לאציו). בעבר איטליה זכתה ב4 מדליות זהב בטורניר הכדורגל של משחקי הים התיכון: בביירות 1959, בנאפולי 1963, בתוניס ב1967 והפעם האחרונה בבארי 1997 אז מארקו טארדלי אימן את הצעירה ושם שיחקו בין השאר בופון, טוטי, פיורה, אמרוזו, בלוצ'י, ונטולה, בירינדלי, ג'אניקדה, דה אשנטיס, לוקאטלי, ובארוניו. בתוניס 2001, האזוריני זכו במדליית כסף.
בשבילך רק קרשנצי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx כרגע אני בקושי מצליח להתעדכן, אבל אני מקווה אולי ביום שני לראות את המשחק נגד יוון.
זה ששיחקנו טוב יותר והגיע לנו לנצח, לא מעניין אף ובצדק. אבל, זה שלא קיבלנו פנדל ברור על נגיעת יד, עוד יותר ברורה ברחבה, לקראת הדקה ה-90, זה כבר הוציא אותי מדעתי. מצד שני, מה אני מתרעם?! כאשר חתמתי על תופס בו אני מאשר את היותי אוהד איטליה, אחד הסעיפים היה שתבסבול משהופטים עד סוף ימי חייך ולא משנה אם מדובר בגמר גביע העולם או אליפות הים התיכון עד גיל 19. הרבה ציפיות, אכזבה אחת גדולה ובעיקר ריח חריף של החמצה כי אתמול באמת שיחקנו כדורגל נהדר.
אני לא חושב ששיחקנו נהדר,אני חושב שבאלוטלי וג'יוביקנו לא היו שם מספיק וגם העבודה השקטה של מרקיזיו הייתה מאוד חסרה.סך הכל פספוס גדול ואזכבה ענקית,הם באמת דור כלכך מוכשר..
אגב, מה עם פיורליו? אומרים שהוא שוער מאד מוכשר, ואולי יהיה היורש של בופון בעתיד. כבר זמן מה לא שמענו עליו בכלל. מה קורה איתו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
חדשות טובות וחדשות רעות: הטובות: הינו טובים יותר, איכותיים יותר, והגיע לנו לנצח את גרמניה שפירקה את הירבה שלה בגמר 0:4. הרעות: לפי נשיא ההתאחדות, אבטה: קאסיראגי, המאמן שחנק במו ידיו את אחד הסגלים היותר כישרוניים שאיטליה ידעה מימיה, ימשיך לעוד קדנציה.
הדבר היחיד שהפריד בין איזה 4-0 שלנו על גרמניה, היה השוער שלהם (נויר בדרך הבטוחה להיות שוער ברמה עולמית, אם הוא כבר לא אחד כזה בהווה). כשמסתכלים על הבדיחה שעלה בשער של אנגליה, קשה לי שלא לפנטז על מה היה קורה אם היינו משחקים נגד האנגלים בגמר. 6-0? 8-0? ראבק... מול ההגנה הגרמנית המעולה בעטנו 22 פעם לשער כשמתוכן 11 למסגרת... פתאום אני חושב על זה ש8-0 זאת תוצאה מנומסת כלפי האנגלים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx לא יודע, לא אכפת לי יותר בנוגע לקאזיראגי. אז לא נזכה בטורנירים... שיהיה. גרמניה אלופה ב-U17, U19 וב-U21. בכל אחד מהטורנירים האלו פגשנו אותם בדרך והם ניצחו אותנו אך ורק בזכות אופי אחרי שהיינו הרבה יותר טובים מהם. בכל אחד מהמקרים גם היינו היחידים שבעצם שיחקו טוב נגדם. הילדים שלנו הכי מוכשרים. יש לנו את החומר הגולמי הכי טוב ביבשת. יש לנו בעיה חמורה של אופי וזה משהו שנצטרך לעבוד עליו - עם או בלי קאזיראגי, זה כבר לא כל-כך משנה.
היא הייתה לוקחת את הכדור ונוסעת ישר לתוך השער של האנגלים. זה לא כאילו יש שם שוער שהיה עוצר אותה... :aaarofl:
נבחרת איטליה עד 19 העפילה אמש לחצי גמר גביע הים התיכון אחרי ניצחון 1:3 על יוון. את השערים לאיטליה כבשו: מאתיה מוסטאקיו (2), שאקה. בחצי הגמר (מחר) איטליה תפגוש את לוב, כאשר בחצי הגמר השני ישחקו ספרד וצרפת.