בטח שעולות, השופט לא נתן לביילרוסים פנדל שהגיע להם לדעתי. דה צ'לייה נפצע, דסנה נכנס. שבדיה 6, איטליה 5, סרביה וביילרוסיה 2.
מה הוא קשור לשער שאיטליה ספגה? שני שערים בטוחים מהקו, הפצצות, אינספור מצבים. השער של הבלרוסים היה בניגוד מוחלט למהלך המשחק. מה אתה רוצה ממנו?! או שאתה מחזיר לו את הקרדיט עם הפנדל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
טעות אימפולסיבית שלי. כמות מדהימה של החמצות פשוט אבל נעשה צדק בסופה של המחצית. נקווה לניצחון ולמקום ראשון.
חזיתי מה שהשדר יגיד: "Bravo Circhetta!!" כמה חשוב שיבוץ השופטים...בקיצור הייתה מחצית מצויינת של איטליה בהתקפה, כי מזל מנע משער או שניים. ההגנה הביילרוסית הייתה טובה והצילה באזור הדקה ה30 כמה שערים בטוחים, הרי רובם משחקים גם בנבחרת הבוגרת.
כל הכבוד לילדים שעמדו במשימה והביאו את המקום הראשון בבית. כל הכבוד לאיטלקי שישב ביציע וגער בהם לאורך כל המשחק במגפון( :aaarofl: ), אין ספק שהוא היה הדבר הבולט היום. אקוופרסקה וג'ובינקו עם משחק טוב (האחרון יותר מידי פזיז בתנועות שלו ויכל להוסיף צמד משלו היום). נקווה לטוב מול גרמניה. פורצה איטליה! :aaa15:
יכולת טובה של הנבחרת. כולם, פרט אולי לאבאטה, שיחקו טוב היום. בחצי גמר לצערנו נצטרך להסתדר בלי מרקיזיו (צהובים), נקווה שהפציעה של דה צ'ליה לא תגרום גם לו להחמיץ את המפגש מול גרמניה ביום שישי. ג'ובינקו מאכזב אותי נורא. בעמדה שלו היכולת מול השער היא מאוד חשובה ברמות הגבוהות, והוא פשוט מראה כמה הוא חלש בכל הקשור לכיבוש שערים. גם היום וגם מול סרביה הזדמנויות מפז באחד על אחד עם השוער שהוא מחמיץ. אם מישהו שאל את עצמו איך זה שבאלוטלי שחקן הרכב באינטר וג'ובינקו ספסל ביובנטוס, זו אחת הסיבות העיקריות. נקווה שעד סיום הטורניר יתן גול או שניים. פורצה! :aaa15:
רק עכשיו אני מתחיל להבין איזה בלם נהדר אנדראולי. השקט שלו, האלגנטיות, הנתונים הפיזיים הנדירים, התאקלים הנקיים, שווים כבר עכשיו מקום בנבחרת הבוגרת.
לא חלילה, אבל כבר לקבוע שגרמניה היא היריבה זה אולי יהיר קצת. הם לא נראים משהו והיריבה עדיין לא ידועה.
עוד פעם אתה והמשחק הפסיכולוגי שלך ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx האמת שגרמניה עד עכשיו היתה רחוקה מלהרשים, ככה שאיטליה ממגיעה מהמקום הראשון מגיעה כפייבוריטית.
הפינים עשו לנו בית ספר וניצחנו ממתפרצות שהיו אולי ההזדמנויות הבודדות שלנו במשחק. זה נראה רע ועדיין אפשר להגיע לגמר, ביום נכון הכל יכול להיות, אבל חייבים לומר את זה - גרמניה הצעירה לא נבחרת טובה במתכונת הנוכחית.
משחק לא רע של האזוריני שנראו מעולה יחסית לנאציונלה הבוגרת. יש מחץ בהתקפה אבל חסרה תמיד הנגיעה האחרונה או המזל, שכן המשחק הזה היה צריך להגמר 10-3 אם לא היו מבזבזים את ההזדמנויות והיו יותר צינים וקונקרטים ליד השער. שבדיה ניצחה 5-1 את הביילורוסים, איטליה הייתה צריכה לנצל את המצבים הרבים שיצרה ולכבוש איזה 8 שערים. מאכזב מאוד ומקווה שזה ישתפר מול גרמניה כי אז אני מניח לא יהיה הרבה אפשרויות לכבוש. אומנם שחקני ההגנה של ביילורוסיה משחקים גם בנבחרת הבוגרת, אך שחקני ההגנה הגרמנים יותר טובים, אנדראס בק, ג'רום בואטנג, סבסטיאן בואניש ומרסל שמלצר בעלי נסיון בבונדסליגה והם חזקים. גרמניה גם נדמה לי הנבחרת היחידה ביחד עם איטליה בלי לגיונרים. יהיה מאוד קשה.
:aa1: פאולו דה צ'ליה סיים את דרכו בטורניר. הפציעה בברך בגינה נאלץ לצאת במהלך המשחק מול בלרוס התבררה כלא קלה וקשר (עדיף לא?!) יובנטוס כבר נמצא בדרכו חזרה לאיטליה. מול גרמניה נטצטרך להסתדר גם ללא מרקיזיו שמושעה עקב צבירת צהובים. אני מקווה לראות את דסנה וקנדרבה תופסים את מקומם לצידו של צ'יגאריני.