הדיון הרשמי של האצוריני ושאר הבמביני

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Bianconeri, Jul 29, 2008.

1. riquelme1 Member

סרביה עד גיל 21 היא אחת הנבחרות הטוובת בעולם, יש להם כשרונות אדירים כמעט בכל עמדה, ובכלל הכדורגל הסרבי הוא בהתקדמות אדירה.

2. uri מנהלים

אני חייב חוות דעת נוספת, כי כאשר זה נוגע בנבחרת איטליה אני לא סומך על חושי. האם זה רק אני או שהאדום של באלוטלי זו הצגה אחת גדולה של השבדים...

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הצלחתי לצפות במשחק במשהו כמו 8 לינקים שונים. כל אחד מהם שרד גג 3 דקות. תקיעות, איכות ירודה, קללות אינסופיות... בקיצור, איך אנחנו נראים?
    ראיתי הילוך חזור על השער, ראיתי מבצע הגנתי מדהים של מוטה, ראיתי שבדי נכנס במרקיזיו וראיתי תקרית בין באלוטלי לשבדים שנגמרה באדום. מה עוד היה חוץ מזה?

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני גם לא חושב שהיה פה אדום, הייתה פה קטנה מפורסמת מבית מדרשו של באלוטלי אבל אני לא התרשמתי שמגיע לו אדום, אולי צהוב כי סך הכל לא מדובר בעבירה גסה אבל ממתי אנחנו מקבלים הנחות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

משחק די בינוני של הנבחרת בלי הרבה מצבים מסוכנים אבל העיקר ההובלה ובכל מקרה:

http://www.students.tut.fi/~leppanep/sekalaista/sweden_sucks.Xxx

5. uri מנהלים

יותם, זה ברגיל. קאסיראגי ממשיך לחנוק דור מוכשר כל כך. כולם עובדים קשה בהגנה, בהתקפה אין שום דבר שאפשר להצביע שזו עבודתו של מאמן. כמובן שהשער הוא תוצר של הכשרון האישי של ג'ובינקו ובאלוטלי בלבד. אוה כמה כשרון. מה שהופך את באלוטלי לסיפור כל כך פרדוקסלי. הבן אדם טיפש ללא גבול, אבל כשהו משחק הוא כל כך טוב. אבל שוב, אני רואה עכשיו הילוך חוזר ועבירה של צהוב לדעתי אין שם. אבל זה רק אני...

6. _Rushie Member

באלוטלי ב38 דקות אופייניות,שער שמראה כמה כישרון יש לו ומצד שני בעיטה לא נחוצה בכלל בשחקן שמראה כמו רפה שכל הוא. מה אתה החלוץ היחיד בעולם ששומרים כזה צמוד ודואגים להביא לו כל מיני קטנות ברגליים שאתה צריך גם להחזיר? זה בדיוק מה שהשוודים רצו,ובלי קשר לזה שהבעיטה בכלל לא פגעה בשחקן השוודי ושהוא הציג תאטרליות מוגזמת-זה כרטיס אדום בלי שום ספק בכלל.
    לפחות ג'יובינקו נשאר על המגרש,איזה טאץ' כדי להוריד את הכדור מהאוויר לדשא,איזו התחמקות משני שחקנים ואז איזה בישול לבאלוטלי...

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

השער היה ממהלך אישי של באלוטלי לא מעבר לזה, אין שום דבר מתוכנן אצל איטליה. הכל מקרי ולא רואים שום טביעת עין של מאמן. משעמם כמה שהמהלכים צפויים. בכל מקרה מתחילה המחצית השנייה ונקווה לטוב!

8. uri מנהלים

אוה, תודה! אני לא הוזה.

9. uri מנהלים

אפילו קאזיראגי לא הצליח להרוס. פשוט לא יאומן! מה לעזאזל עבר לו בראש כאשר החליט, כשנשאר לשחקן עוד עשרים דקות, לעבור לשחק 5-4-0 ?! כל משחק שלנו הופך לדו-קרב בין הכשרון של השחקנים לבין האי יכולת של קאזיראגי לעשות את המינימום.

טוב נו, מה שחשוב כרגע זה שהנצחון הזה שם אותנו עם הפנים לשלב הבא.

פורצה!

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

שהשבדים ישרקו בוז עד מחר, עוד סוג של סגירת חשבון על 2004 :aaa021:

משחק די בינוני ושבלוני אבל מה שחשוב הוא בסיום להיות בצד המנצח לשם שינוי, במחצית השנייה היה בכל זאת לדעתי שיפור במשחק של הנבחרת אבל לא משהו לכתוב עליו. שער יפה של אקוופרסקה העלה אותנו ל-2-0 והאיטלקים כמו תמיד גרמו לדפיקות לב משמעותיות כשג'ובינקו יצא והאיטלקים הלכו אחורה וזה הזמין את השבדים לכבוש שער מצמק יפה שלשמחתי לא הספיק להם.

פורצה איטליה! :aaa15:

Last edited: Jun 20, 2009
  11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לי קשה להבין מה חשב לעצמו קאזירגי כשנשאר בלי שום כוח בהתקפה וויתר על הלחץ קדימה,זה היה ברור שהשבדים יכבשו,במזל זה יצא רק אחד...

אני מקווה שפרארה רואה את היכולת של ג'יובינקו ומרקיזיו...

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

היום יותר מתמיד, לאור התצוגות המביכות של הנאציונלה נגד ברזיל ומצרים, לאור הכוכבים שבורחים מאיטליה, FORZA AZZURRINI!!!!FORZA RAGAZZINI!!!

http://www.technogym.com/UserFiles/azzurrini%20at%20the%20villagge%20Soccer_Italy_DSC_0125.Xxx

Last edited: Jun 24, 2009
  13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

קיבלנו שופט שוויצרי - קלאודיו צ'ירקטה. הבחור מבין איטלקית ולא רוסית, ככה התקוות עולות.

ההרכב הרשמי: קונסיילי: מוטה, אנדראולי, בוקטי, קרישיטו; מארקיזיו, צ'יגאריני, דה צ'לייה; אבאטה, אקוואפרסקה, ג'ובינקו.

14. uri מנהלים

מה תקוות עולות, מה?! אני טס לשבדיה לפרק להם את הצורה, אחד-אחד, אם הם מפסידים לבלורוסים.

15. yonmu Member

למישהו יש שידור לסופקאסט?