הדיון הרשמי של האצוריני ושאר הבמביני

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Bianconeri, ‏29/7/08.

1. uri מנהלים

אנחנו ללא צל של ספק טובים יותר ומסוכנים יותר, למעשה הסטטיסטיקה מראה על 2:10 באיומים על השער, אבל זה פשוט כל כך בולט לעין, שאנחנו אוסף של שחקנים נהדרים ללא מאמן. אם עוד מישהו פה רואה את המשחק יכול לסתור לי, לפחות מטאפורית, ולהעיר לי שהוא, להבדיל ממני, ראה מהלכים שבוודאי הם עבודתו של מאמן ולא הכשרון האישי בלבד... מרקיזיו, צ'יגאריני נחבים אל הכלים, באלוטלי משחק כאילו הוא מינימום זלאטאן שביקשו ממנו לעזור, אקוופארסקה נעלם, היתר בסדר.

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק טוב מאוד שלנו. חבל שהתוצאה עדיין מאופסת, אבל יש עוד 45 דקות לתקן את זה. אנחנו הרבה יותר טובים מהסרבים וזה עוד ביום בינוני של ג'ובינקו-באלוטלי, וביום נטול הברקות של צ'יגאריני. מוטה וקרישיטו גדולים. מרקיזיו עם יופי של עבודה שקטה, בדיוק כמו אנדראולי. בוקטי מפלצת. דה-צ'לייה מתפקד נהדר בתור שחקן UTILITY. חייבים לנצח את זה.

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעבר לשליטה בכדור יש תחושה שהדברים פשוט לא מתחברים,הייתי רוצה לראות את מרקיזיו וצ'יגרני דוחפים קצת יותר קדימה ואת ג'יובינקו ובאלוטלי עושים יותר דברים ביחד ולא מנסים רק לבד..

4. uri מנהלים

בפינת ההמלצה היומית: אמליץ לתת נסיון עוד רבע שעה ואז להעביר את באלוטלי למרכז ולהכניס ימינה את אבאטה (אקוופרסקה יצא).

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בפינת החארטה האנגלית היומית: על-פי הפרשן האנגלי טרבור פרנסיס, איטליה מגיעה למשחק כדי להוציא תיקו. זה מה שהוא אמר לפני המשחק. וואלה...

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית שנייה מזוויעה. ביזבזנו 2 נקודות, אנחנו מבזבזים סגל מוכשר בצורה נדירה והסתבכנו בבית הקל מבין השניים. רק עצבים... כל תוצאה שהיא לא ניצחון מול שבדיה המארחת, ואנחנו לא תלויים בעצמנו במחזור האחרון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

כמו שאמרתי, אכן נגמר 0-0 מאכזב גם מבחינת התוצאה אבל מה שיותר מדאיג גם היכולת הייתה מתחת לכל ביקורת.

אין הרגשה שיש דבק בין השחקנים, אין איזו תכנית פעולה ואין שחקן שאני יכול להגיד שהיה מעל כולם, הייתה תצוגה די בינונית.

נקודת האור שלי היא שגם אנגליה, ספרד וגרמניה נראו לא משהו במחזור הראשון.

8. uri מנהלים

במחצית המלצתי להחליף את אקוואפרסקה (ולא שטעיתי), אבל החלטתי זאת כי עשיתי חסד עם באלוטלי, אבל ההתנהגות שלו במחצית השניה פשוט בושה וחרפה לחולצה הכחולה של הנבחרת.

למה קאזיראגי לא הכניס את פאלוסקי, אם לא בשביל יום שחור כל כך של אקוואפרסקה הבאת אותו אז בשביל מה...

אין איזו קבוצה מהפרמייר ליג שתפטור אותנו מקאזיראגי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה רק אני או שעם הגלאח הזה אבאטה נראה קופי כמו איגלי טארה?

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

:aaarofl:

אחרי הטורניר נשמע רשמית שהוא חוזר אלינו?

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/09
  11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שכן. פורסם היום בכל חור אפשרי שהחזרה שלו סופית.

ראיתם את המסירה של צ'יגאריני(?) לג'ובינקו? אלוהים ישמור...

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יניב, ראית את גרמניה שקבעת שהיא נראת לא משהו?
    עם חלוץ נורמאלי כמו אפילו באלוטלי ספרד היתה יוצאת עם שלישיה מהמשחק הזה.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לי להבין איך קאזירגי לא מצליח לחבר את אחד הסגלים הכי מוכשרים שהיו לאיטליה אי פעם. מקווה שהכישרון והיכולת האישית של השחקנים תספיק לנו בהמשך.

ועוד דבר, אמרתי בעבר שאני מתבייש ששחקן כמו באלוטלי לובש את המדים של הנבחרת הנבחרת הצעירה. היום הוא חיזק את דעתי עליו.
    דבר שמרגיע אותי וגורם לי להעריך עוד יותר את מרצ'לו ליפי זה שהוא תמיד ישאיר את הנבחרת הבוגרת נקיה מריקבון וקורוזיה שמוציאים שם רע לנבחרת. מקווה מאוד שזה לא ישתנה ולא נצטרך לראות את הביזיון הזה במונדיאל.

14. riquelme1 Member

איזה הגזמה לירן, במחצית הראשונה ספרד הית מעט טובה יותר, במחצית השנייה גרמניה במשחק מזעזע של נבחרת ספרד.

גרמניה נבחרת טובה, אבל יש טובות מימנה.

15. NUOVA GUARDIA Member

גם אני מופתע איך הנבחרת האיטלקית התקשתה מול סרביה, במיוחד במשחק ההתקפה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx