הדיון הרשמי של האזוריני ושאר הנבחרות הצעירות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏4/9/09.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. uri מנהלים

אליפות אירופה עד 21 לפנינו. די ביאג'יו בחר סגל של 27 שחקנים מהם יצטרך להשאיר 23 לטורניר. מטיה פרין לצערנו הרב פצוע ויאלץ לעבור ניתוח בכתף שישבית אותו לחודשיים, ווראטי, כמובן שחקן בוגרת, אבל גם דה שליו ואל שאערווי נמצאים ברשימותיו של קונטה. מי בכל זאת בפנים? הנה הם לפניכם:

Portieri Bardi (Chievo Verona), Leali (Cesena), Sportiello (Atalanta).

Difensori Barba (Empoli), Bianchetti (Spezia), Biraghi (Chievo Verona), Izzo (Genoa), Murru (Cagliari), Romagnoli (Sampdoria), Rugani (Empoli), Sabelli (Bari), Zappacosta (Atalanta).

Centrocampisti Baselli (Atalanta), Battocchio (Entella), Benassi (Torino), Cataldi (Lazio), Crisetig (Cagliari), Dezi (Crotone), Sturaro (Juventus), Verre (Perugia), Viviani (Latina).

Attaccanti Belotti (Palermo), Berardi (Sassuolo), Bernardeschi (Fiorentina), Longo (Cagliari), Trotta (Avellino), Verdi (Empoli).

2. uri מנהלים

הסגל הסופי לאליפות אירופה עד 21:

Goalkeepers: 1 Bardi (Chievo Verona), 20 Leali (Cesena), 14 Sportiello (Atalanta);

Defenders: 12 Barba (Empoli), 13 Bianchetti (Spezia), 3 Biraghi (Chievo Verona), 17 Izzo (Genoa), 6 Romagnoli (Sampdoria), 5 Rugani (Empoli), 2 Sabelli (Bari), 22 Zappacosta (Atalanta);

Midfielders: 16 Baselli (Atalanta), 18 Battocchio (Virtus Entella), 15 Benassi (Torino), 21 Cataldi (Lazio), 4 Crisetig (Cagliari), 8 Sturaro (Juventus), 7 Viviani (Latina);

Forwards: 9 Belotti (Palermo), 10 Berardi (Sassuolo), 11 Bernardeschi (Fiorentina), 19 Trotta (Avellino), 23 Verdi (Empoli)

Reserves: Murru (Cagliari), Dezi (Crotone), Verre (Perugia), Longo (Cagliari)

פורצה אדזוריני!

היום גם פורסם שפרין יעבור ניתוח בכתף שישבית אותו לארבעה חודשים.

3. uri מנהלים

Bardi - Zappacosta, Bianchetti, Rugani, Sabelli - Viviani, Sturaro, Baselli - Battocchio, Belotti, Berardi

כוכבי סריה A כמו רומאניולי וקטאלדי נשארים על הספסל.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

די-ביאג'ו מעדיף את התיאום בין רוגאני וביאנקטי. גם קטאלדי שם "חדש" יחסית. יש היגיון בללכת עם השחקנים ששיחקו לאורך רוב קמפיין המוקדמות.

5. uri מנהלים

לא שפטתי, רק ציינתי עובדה שקופצת לעין, בטח למי שראה את שניהם העונה.

פורצה! */aaa15

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יודע שאתה יודע, נתתי פרשנות למי שלא */aaa031

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביאנקטי קפטן, הוא תמיד יפתח. דווקא ציפיתי שרומאניולי יפתח על חשבון רוגאני.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

במשחק ההכנה האחרון לפני הטורניר פתח הציוות של רומאניולי/רוגאני ולפי הפרשנויות שקראתי לא היה ממש ברור איזה צמד יפתח נגד שבדיה.

9. uri מנהלים

רוגאני אלוהים, אין סיכוי. ההתלבטות של די ביאג'יו היתה בין רומאניולי לביאנקטי.

חשוב שנמשיך לשחקן באותו האופן ולא נרפה. צריך לתרגם את יתרון האיכות והדומיננטיות ליותר מצבים. על פי המחצית הראשונה, באטוקיו הוא המועמד הראשון לחילוף מבחינתי.

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

על סמך הליגה, רוגאני בעיניי הוא בורג קטן במערכת הגנה הכוללת הרבה מאוד שחקנים ואין לו כמעט מקום לסיכונים וטעויות. רומאניולי יותר סולו עם פיזיות של מטראצי (לפחות של פרוגי'ה) ולא משנה אם זה ליד קאס, סילבסטרה או מניוז, הוא תמיד מצא דרך לבלוט.
    בקיצור, בהשוואה ישירה - לא כוחות. עם שיקולים קבוצתיים של נבחרת, אני עם די ביאג'יו.

11. uri מנהלים

כל הדיון כאן נראה כל כך מגוחך לאור המחצית הבזויה הזו. תראו את נבחרת שוודיה, יש להם מאמן עם 30 שנות נסיון, בעוד אנו ממשיכים להיות המקפצה הקרועה של שחקני עבר.

12. uri מנהלים

העבודה שלי היא בערב. עובד מ 15:00 עד 23:00, פרט לימים בהם יש כדורגל (איטלקי) - בהם אני לא עובד (בוקר זה לחזקים). ביקשתי, שבועות מראש כמובן, לא לעבוד היום. אבל אילוצים גרמו לכך שהייתי צריך לעבוד. עד הרגע האחרון, אחרי שכבר עשיתי את החלק הראשון מהדרך במטרו, דקה לפני שעליתי לרכבת, ניסיתי למצוא פתרון, כל פתרון, אבל הקול בטלפון ענה בשלילה כי לא מצא פתרון (הלה הבין שזה חשוב לי מבלי לשאול מה). הגעתי לעבודה ב 15:00. שם הזזתי דברים, בכל זאת מנהל שיודע להפעיל אנשים, אפילו את אלה שאותם הוא לא מנהל - קיבלתי אישור. אנשים הסכימו להישאר יותר, אחרים לעבוד יותר, רק בכדי שאחזור הביתה. רק אחרי שכולם הסכימו לעזור, הם שאלו, "לשם מה?" "נבחרת איטליה עד גיל 21 משחקת," עניתי. חלק עיקמו עין, אך גם אלה שאוהבים כדורגל ציחקקו. אבל אני התעקשתי. הרצעה קצרה על סוביקטיביות האהבה ביכולת רטורית שעד לרגעים אלה, אף אחד לא חושב שיש לי. וכך, שעה וחצי הלוך, שעה בעבודה ושעה וחצי חזור. הכל כדי לראות את הנבחרת הכל כך אהובה עלי. וזה מה שקיבלתי. מחרתיים אני טס ליערות רוסיה (שם יש רק אנטנה ואין אינטרנט (אין גם אסלה ולא מקלחת) וחוזר ביום של הגמר. ובכל זאת, יש בי אמונה, הרי אני "מוזר," כפי שאמרו כל אלה שהסכימו לעשות עבורי את מה שעשו אחרי שהבינו לשם מה, שאראה את משחק הגמר כי איטליה תהיה שם. פורצה!

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנבחרת הכל-כך אהובה עלייך פשוט זילזלה במחצית השנייה וזה לא שבמחצית הראשונה הם נתנו את הנשמה. יש פה מישהו שחושב שסטורארו היה מגיב באותה צורה בחצי גמר ליגת האלופות מול ריאל מדריד? ברור שלא, אבל מה אכפת לו. שבדיה ב-U21 קטן עליו עכשיו. סאבלי היה בינוני במקרה הטוב אבל ראו שבאמת אכפת לו. רוב האחרים, לא ממש.

די-ביאג'ו כזאת דמות מיותרת בנוף הכדורגל האיטלקי. עוד מאז המשקוף ההוא.

14. uri מנהלים

יכול להיות שהעובדה שרוב הנבחרת משחקת באופן קבוע בסריה A, מצד אחד גורמת לנו (האוהדים) להאמין שאנחנו הכי טובים, אך מצד שני גורמת לאותה התחושה גם אצל שחקני הנבחרת (מה שהופך את הטורניר הזה ל"מה אכפת לו"). ובכל זאת, זכינו בטורניר הזה בעבר, יותר מכל נבחרת אחרת, עם דורות בעלי יותר דקות משחק בסריה A.

די ביאג'יו הוא אגדה, כמו קאזירגי, פרארה, זולה או אינזאגי. אבל זה לא הופך אותם למאמנים. מאמן הוא מקצוע רציני שדורש לא מעט שנות לימוד. בדיוק כפי שלהיות בן אדם לא הופך את כולנו לפסיכולוגים.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/15
    eran.m אוהב/ת את זה.
  15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק כמו שלספר סיפורים בפורום לא הופך אותך לאוהד אמיתי. במקום לצפות ביורו הוא הולך לחרבן לי על עלים. גם כן אוהד.

וקאזיארגי לא אגדה. לפחות לא פיירלואיג'י. אנדראה לעומת זאת גבר גבר.

eran.m ו-אלעד אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.