הדיון הרשמי של האזוריני ושאר הנבחרות הצעירות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏4/9/09.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלוואי, שבוע שעבר באתי להצטייד בכרטיסים לשלושת המשחקים, ו2 מהם היו "סולד אאוט". מהכרות עם בלומפילד אני די בטוח שהיו פחות מ10 אלף אנשים נגד אנגליה(מתוך 16000 +-), וגם אתמול(שלא יכולתי להגיע בכל מקרה) היו קרחות. לא יודע מי טבע את הביטוי רפובליקת בננות, אבל אם רצו לתת לדון שמעון מזרחי פרס ישראל אז נראה לי שמגיע לו בכיף להיות מועמד לפרס ישראל לתקשורת על הביטוי הזה. אז מה אם אלה שבאמת חשוב להם להגיע למשחקים לא יגיעו, העיקר שיראה קצת יותר טוב בטלוויזיה(וגם זה לא הצליח להם).

רק לי זה נראה די מובן מאליו שנגד נורווגיה לפחות כמה שחקנים יקבלו מנוחה, במיוחד אם הולנד וספרד לא יפסידו היום? טורניר צפוף להחריד גם בלי מזג האוויר המגעיל.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

היה שווה ללכת להולנד - רוסיה רק בשביל לראות את קאפלו, אגדה חיה כזאת לא מגיעה כל יום לטדי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/13
  3. Don Joan Roman Member

הרווחת, ישבתי במזרחי, היה כיף, אחלה קאפלו

4. uri מנהלים

Bardi; Donati, Caldirola, Capuano, Regini; Rossi, Crimi, Sansone, Saponara; Paloschi, Destro.

5. uri מנהלים

יש לך עוד הזדמנות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

למרות שהמשחק הזה היה חסר חשיבות, אני בטוח שהשכנים שלי, שגם גם ככה כבר תלו מכתבים על דלת דירתי בעבר, שונאים אותי אפילו יותר עכשיו. אבל זו לא אשמתי, זו אשמתו של ברלטולאצ'י.

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/13
  6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

היה משחק טוב, בטח בניגוד לציפיות המוקדמות שלי שיהיה משחק פושר כי שתי הנבחרות עלו כבר, בתכלס שתיהן רצו לנצח ועשו הכל כדי לעשות את זה. איטליה הייתה הרבה יותר טובה לדעתי ואם דסטרו לא היה אימפוטנט אז הסיפור היה נגמר מהר מאוד אבל שער השיוויון הזה הוא סוג של ניצחון. יופי של הקרבה של האזוריני.

סאנסונה איש המשחק שלי, דינמו שלא הפסיק לעבוד לאורך כל המשחק.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת היא שציפיתי להרכב קצת יותר חזק מצד האזוריני, אך אני יכול להבין את השיקולים העומדים מאחורי החלטתו של מאנג'ה לתת מנוחה לשחקני המפתח. אני לא מבין על מה נורבגיה קיבלה פנדל, אבל מצד שני השער שלהם נתן לנו את הבוסט לצאת קדימה ובסוף להבקיע. פאלוסקי ודסטרו, צמד החלוצים אתמול, היו לדעתי השחקנים החלשים ביותר במגרש; הראשון בגדר נעלם והשני עם מספר החמצות. קאלדיורה סיפק משחק נהדר, ובכלל כל ההגנה מפתיעה אותי לטובה בטורניר, אבל המבחן האמיתי שלהם יהיה בשלב הבא. כפי שיניב ציין, סאנסונה היה אתמול נפלא, שטף את המגרש ללא הפסקה מהרגע הראשון. יש מחליף לאינסינייה.

נ.ב. להצטלם עם מאנג'ה היה שווה הכול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx.

8. uri מנהלים

אני נהנה לראות את הנבחרת הזו, יותר מאלה שקדמו לה, בעיקר משום שלראשונה אחרי שנים יש מאמן על הקווים ולא עוד שחקן עבר. דונאטי מרשים. אינסייה ערס קטן שמנצח משחקים. גביאדיני צריך לפתוח.

9. eran.m Member

החולצה להיום בערב בירושלים מוכנה :

http://i39.tinypic.com/jfuo0z.Xxx

10. uri מנהלים

Bardi; Donati, Bianchetti, Caldirola, Regini; Florenzi, Rossi, Verratti, Insigne; Immobile, Borini

פורצה אצוריני!

11. uri מנהלים

ספרד מספיק טובים גם מבלי העזרה של השופט, אז בשביל מה להרוס את הגמר הזה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    אינסייה לא במשחק, אבל לאור התוצאה, אולי עדיף לוותר על רוסי לטובת סאפונרה. גם בוריני לא מועיל וכדאי להחליפו. העיקר לא לאבד תקווה ולהגיע למחצית השניה באמונה שזה אפשרי, לפחות עד שהשופט לא יגיע שוב לעזרת הספרדים.

12. uri מנהלים

נבחרת ספרד אמנם היתה טובה יותר, והיא בהחלט אלופה ראויה. אבל ללא הפנדל במתנה שקיבלו במחצית הראשונה, המשחק יכל להראות אחרת. אחריו איטליה היתה עצבנית וקצרת רוח, מה שמנע ממנה לשחק את הכדורגל שהמאמן רצה. כך או אחרת, אנחנו צריכים להרים את הראש. הצגנו נבחרת טובה בטורניר הזה. ובהתחשב בעובדה שחסרנו שחקנים כמו סאנטון, די שליו, מארונה, אל שארווי ואת המפלצת באלוטלי, אנחנו יכולים וצריכים להישאר אופטימים לקראת השנים הקרובות והרחקות יותר.

פורצה! :aaa15:

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/13
  13. Muurad Member

קאלדירולה היה איום ונורא.

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

סגנות ב-2012 בוגרים ו-2013 U21 זה הישג טוב למדי בעידן היסטורי כזה של הספרדים. BEST OF THE REST מה שנקרא ובינתיים נצטרך להסתפק בזה.

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הספרדים בנו אימפריה ואנחנו נתנו לעסק לגווע. לפחות בשנים האחרונות האסימון נפל ויש ניסיון לשיקום הריסות ובנייה מחדש של הנוער.

מה שצריך לשים עליו דגש זה הגנה, הגנה, הגנה. משם נחזור בגדול, בינתיים אני לא רואה בלמים גדולים יוצאים מהנערים באיזושהיא קבוצה, מהידיעה המוגבלת שלי נכון לעכשיו.

מצב נושא:
הנושא נעול.