הדיון הרשמי של האזוריני ושאר הנבחרות הצעירות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏4/9/09.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

איגי פופ אתה אגדה!

די הבטחנו את העלייה כי כמו שישראל נראתה נגד הנורבגים אני באמת לא רואה מצב שאנחנו לא מנצחים אותם, מה שנותן לנו 6 נקודות וחצי גמר. אני מעריך שהמשחק נגד נורבגיה לא ישנה ונעשה מולם רוטציה (רק ניצחון נורבגי נגד האנגלים אמור להפוך את המשחק האחרון למשמעותי עבורנו - מקום ראשון או שני וכו').

לא יודע איך לאכול משחקים כאלה. לשלב הבתים אני לא מתייחס כי אני חושב שהמשימה שלנו הושלמה כבר אתמול. אבל בחצי הגמר והלאה נשחק מול נבחרות שאני לא חושב שיגנו כל-כך כמו האנגלים. זה טוב, כי הייתה בעיה בהתקפה אתמול. לא יצרנו מספיק מצבים בעיקר כי לא היינו יצירתיים מספיק. בכל מקרה היכולת הכללית הזאת לא תספיק מול נבחרת כמו ספרד. צריך להשתפר.

אני אסיים עם תהייה שסירבה לעזוב אותי במהלך הצפייה אתמול: אם אני ניגש לביטוח לאומי ומציג אישור שאני שחקן נבחרת אנגליה, אני זכאי לקצבת נכות? עד כמה קל לזייף אישור כזה?

2. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

אןף טופיק: מישהו היה באחד האימונים של האזוריני שלנו? נראה לי שהייתי הראשון שנכח באימון הראשון שלהם. מארונה ווראטי פשוט מותק של בחורים. יובנטינים מלידה. וראטי בכלל בחור חמוד, ממש ניהלתי איתו שיחה של איזה 5 דקות. היה כיף לפגוש ולהצטלם עם כל החבר'ה (שחשבו שאני בכלל איטלקי). פשוט חוויה. מחכה כבר למוצ''ש.

נ.ב: וראטי ואינסינייה (יותר ערס מאשר על המסך) פשוט ננסים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

הייתה לי הרגשה שאם יש מישהו בארץ שיעקוף אותי, זה יהיה אתה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

5. uri מנהלים

אם לא הצליח לך, נסה שוב מחר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

---

Bardi; Donati, Caldirola, Bianchetti, Biraghi; Saponara, Florenzi, Verratti; Insigne, Gabbiadini, Immobile

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/13
  6. uri מנהלים

הדבר היחיד החשוב כרגע הוא שאינסינייה (ומארונה) יעמוד לרשותינו בחצי הגמר.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/13
  7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק היום לא היה כוחות, אבל אפשר לצאת ממנו מרוצים. כל החלק ההתקפי היה יוצא מן הכלל והוא מאוד מגוון, אבל אני עדיין מטיל ספק ביכולתה של ההגנה להתמודד עם נבחרות רציניות, אם כי ביראגי מספק שתי הופעות לא רעות בכלל.

8. yoni10 Member

דווקא ביראגי? השחקן שהכי לא הרשים אותי מהרבעייה האחורית. הוא מזכיר לי את מולינארו בחוסר טכניקה והגמלוניות שלו.
    לעומתו, דונאטי נראה מגן לא רע בכלל. צריך לעשות פחות עבירות מפגרות אבל זה בר תיקון.

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביראגי עושה עבודה יפה בצד שמאל ומאוד פעיל באגף. העמידה שלו בהגנה מאוד טובה ולא זכורה לי ממנו טעות גדולה בטורניר. יש אמת בדברים שלך שטכניקה היא לא הצד החזק שלו. בכל אופן, המבחן האמיתי של כל החלק האחורי יהיה בחצי הגמר.

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לא היה כוחות, האיטלקים בסופו של דבר היו הרבה יותר טובים וגם בלי ההרחקה של גולסה הדביל היו יכולים לסיים את זה ביותר מהרביעייה אבל עדיין היו מאוד מרשימים ואני מאוד התלהבתי מספונארה. יופי של שחקן, הרבה ביטחון, בעיטות טובות ויופי של טכניקה. יש תקווה.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי יקבל מנוחה ביום שלישי במשחק היחיד שיתאפשר לי להגיע אליו אם אני אחליט לא לרכוש כרטיס ב200 שקל מספסר לחצי גמר(ותודה לאבי לוזון שמנע ממני להגיע היום)? נראה לי שאם ספרד והולנד מנצחות מחר אין חשיבות אמיתית למשחק, שתיהן נבחרות מפחידות. יש מצב לפחות לראות את דסטרו?

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

היית בא היום לראות את דסטרו, הוא לא היה רע. קשה לדעת מי ישחק ביום שלישי, למרות שמארונה סיים את הטורניר, ואינסיניה אני מקווה שלא (גולסה הארור דפק לו את הקרסול), כך שיש סיכוי לדסטרו לפתוח מההתחלה או מהספסל. האמת, לך תדע, יש כל כך הרבה חלוצים בנבחרת הזאת: אימובילה הוא הראשון של מאנג'ה (עשה הרבה עבודה שחורה היום ובישל שערים), בוריני לא הרשים מול אנגליה, היום גביאדיני פתח והרשים, אחר כך דסטרו וסאנסונה נכנסו, פאלוסקי עדיין לא שיחק, אולי מול נורבגיה.

חשבתי שרוסי יפתח מההתחלה במקום מארונה, אבל ההחלטה להעביר את פלורנצי קצת לאמצע ואת סאפונארה לצד ימין הייתה מצויינת. למרות זאת סאפונארה עדיין הרגיש חופשי ואת השער הבקיע מהאמצע, היכן שבאמפולי הוא שיחק יותר. אין הרבה מה להתלהב, ציפיתי שישראל ישחקו קצת יותר טוב אחרי מה שראיתי מהם במשחק הראשון נגד נורבגיה, אבל האמת שזה מביך. נבחרת בינוניסימה. לאיטליה תמיד קצת קשה בדקות הראשונות של המשחק להתניע את המנועים, אבל לאט לאט, שישראל התחילה לחשוף שטחים בהגנה, העקיצה הגיעה והבלון התפוצץ. מאז לא ראיתי ממש את הנבחרת המקומית במשחק, בטח אחרי העבירות של גולסה וההרחקה. משחק הבא מול נורבגיה חשוב יהיה לא להוריד את המתח ולנסות לנצח גם אותם עם אותו ההרכב פחות או יותר, ברור שזאת נבחרת יותר טוב מישראל שתהווה גם הכנה לקראת חצי הגמר, לא הייתי מחליף את כל ההרכב.

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/13
  13. Milanista3 Member

יש חשיבות למשחק השלישי! יש לי כרטיס לחצי גמר במושבה והמקום הראשון בבית האיטלקי ישחק שם. אבוי לאזוריני אם הם חוזרים בלי נקודה לפחות!

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך לשנות את ההרכב. הוא מאוד מגובש וזה שפתח אתמול הוא הטוב ביותר שהנבחרת יכולה להציע. אם האזוריני יתקשו נגד הנורבגים או שמאנג'ה ירצה לתת מנוחה לשחקני המפתח במהלך המשחק, הוא יוכל להשתמש בספסל הרחב והמגוון העומד לרשותו.

אגב, אני בטוח שהנבחרת הזאת היתה מנצחת את צ'כיה בשישי.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות טובות בנוגע לאינסינייה- הוא ספג חבלה ברגלו, אך איננו צריך לעבור ניתוח וצפוי להיות כשיר לחצי הגמר.

מצב נושא:
הנושא נעול.